SR simán eljátszik azon a poszton, talán az fekszik neki a legjobban, jh-ra van minőségi játékos.davi10 írta:Az nso szerint már ki is ürítette a szekrényét.Sinya22 írta:Gomesnek már csak saját maga miatt is jó lenne a váltás
Én még mindig tartom, hogy csak akkor engedjük el, ha jön Arthur, mert a jelenlegi keretből csak Ő tudja valahogy pótolni, ha a Busi-Rakitic tengelyből kiesik valaki (ha maradunk a 4-4-2nél, vagy 4-2-3-1re állunk át.)
Felhozhatjátok a kis Busit meg a B-seket, de egyiküknek sincs elsőosztályú tapasztalata. Ha Busi lesérülne én inkább dobnám be Gomest arra a posztra, mint Oriolt, mondjuk egy Real ellen.
Arthurban én valahogy nem bízok, az ilyen brazil csodagyerekekkel még nem jártunk jól.
Thiagot Rakitic pposztján el tudnám képzelni. Jó irányítói vénája van és egy sorral hátrébb is simán megállja a helyét.
De egy Cou-Busi-Rakitic-Dembelé kp-sornak se lennék ellene, viszont Griezmannal ez felejtős. Emiatt is tartok a franciától. Ha mondjuk Suarez majd lép vagy kikerül a kezdőből kicsit más lenne, de így ez necces.
Valahogy nem látom a helyét Suarez és Messi mellett. Még ha Leo hátrébb is lép egy kicst a kp félek hogy átjáróház lesz, főleg, hogy Cou-nak sem a védekezés az erőssége.
Valami 4-3-1-2 -őt tudok elképzelni, ahol a kp-n Busi-Rakitic-Cou előttük Messi majd Griezmann és Suarez. Csak kérdés, hogy Busi és Rakitic elég lesz-e védekezésben, mert Suarez és Messi kiesik.