Szerintem mi akarjuk Neymart visszahozni, de előbb barátokra van szükség...Cestus írta:Valószínűleg elsősorban nem sportszakmai okokból hajkurásszuk a brazil csodakölyköket állandóan, sajnos. Arthur mondjuk stílusra illik a csapatba, szóval védhető a leigazolása mondjuk egy Gomessel, Ardával szemben. Aztán meglátjuk, Európában mit tud. Mina, Marlon, Douglas (vagy Keirrison) ide hozatala viszont nem volt túl indokolt ebből a szemszögből.

Amúgy nem tudom, hogy egy Ajaxnál hogyan vannak beárazva a játékosok, de a 18-22 éves kategóriában, európán belül pokoli drágán lehet igazolni, és azért európa ide, európa oda, így is kicsit lutri, hogy beválnak e. (Mindezt úgy, hogy én is ezt a vonalat preferálom.) Mindenesetre, egy hangyányit olcsóbbnak tűnnek a Brazil csodagyerekek, mint az európaiak.
Amúgy én kezdem megszokni az új árakat. Amikor Lenglent szóba került, és olvastam, hogy 30-35, az volt az első reakcióm, hogy "Na ennyiért meg lehet próbálni, ez olcsó!" Régebben mondjuk egy David Villáért fizettünk ennyit, és ettük a kefét. Umtiti utólag szabályosan lehúzásnak tűnik...