vagy leteszik érte a kivásárlási árát (400M EUR) és vihetik...Cestus írta:a MD szerint a PSG (élén Tuchellel) vinné Dembélét adott esetben. Én nem adnám, de cserébe egy Rabiot+Mbappéval már lehet, hogy kiegyeznék.

vagy leteszik érte a kivásárlási árát (400M EUR) és vihetik...Cestus írta:a MD szerint a PSG (élén Tuchellel) vinné Dembélét adott esetben. Én nem adnám, de cserébe egy Rabiot+Mbappéval már lehet, hogy kiegyeznék.
sajnos Monchi nem valószínű, hogy egy év után lépne Rómából, annál komolyabb (szak)ember szerintem. Pár hónapja volt egy cikk itt az Eurobarcan arról, hogy Bartonak lett volna tavaly lehetősége a Sevillaból elvágyódó Monchit szerződtetni, de ő kitartott Fernandez mellett.Cestus írta:Fernándeznek ugye lejár a szerződése, el is akarják engedni. Aguilar (MD) szerint Monchit hívnák a helyére. Nagy fogás lenne, a Sevillába rengeteg kincset odavitt.
pedig járható út lenne, minek tStegen mögé igazolni is?Samper írta:
Kizárt, hogy ha megveszik Cillessent, ne igazoljunk vagy nagy kapusígéretet, vagy kiöregedő klasszis-kapust.
Kizárt, hogy ha megveszik Cillessent, ne igazoljunk vagy nagy kapusígéretet, vagy kiöregedő klasszis-kapust.Cestus írta: Ez az Ortolá gyerek mennyire jó kapus amúgy? Ha mondjuk eladnánk Cilessent, és ő kerülne be. Az ICC-n nyáron emlékeim szerint ügyesen védett, de amúgy nem tudok róla semmit.
Inkább Busquets helyénS.Agüero írta:Rakitic helyén elnézegetnémBalazsis írta:A Sport azt írja, mind a Barca mind a Reál élénken érdeklődik Pjanic iránt, akinek eladását a Juventus 65 millió körül már megfontolná.
Én spec nem látom, hogy ide mi értelme lenne elhozni, főleg nem ennyi pénzért, de a Reált megértem, egy Modric utódnak közel tökéletes lehet.
aha..nemSamper írta:Akik úgy odavannak Thiagoért (és apukájáért), miért nem az öcsikéje itt tartása ügyében buzgólkodnak. Ő lagalább nem kerülne pénzbe és szorgalmasabb.
Bocsi, de biztosan nagy szakértők, ha a saját blogjuk választott nevét nem tudják helyesen leírni (lehet akár direkt magyarosan is persze).Grimaldo írta:Nem annyira követem Rabiot játékát ,de omlett du fromage-on nem írnak róla valami jókat ,elvileg eléggé megállt a fejlődésben és gyenge szezonja volt ,nem biztos ,hogy ő lenne a legjobb választás ezek alapján.Plusz ahogy vergődik ,mert kimaradt a vb keretből az kicsit szánalmas.
Nem annyira követem Rabiot játékát ,de omlett du fromage-on nem írnak róla valami jókat ,elvileg eléggé megállt a fejlődésben és gyenge szezonja volt ,nem biztos ,hogy ő lenne a legjobb választás ezek alapján.Plusz ahogy vergődik ,mert kimaradt a vb keretből az kicsit szánalmas.Cestus írta:Pjanic komoly játékos, kb. ő a Juve Kroosa. Viszont hülyeség lenne eladniuk, rajta kívül nincs klasszis középpályásuk szerintem. Akkor már inkább Thiagot vagy Rabiot-t hoznám el, ők - ha hihetünk a pletykáknak - fél lábbal kint vannak a klubjukból, így könnyebben ki lehetne bulizni a leigazolásukat.
Megveszik Gomest meg Wilsheret és meg is vannakBalazsis írta:Bár nem igazán értem, hogy a Juventus is miért akarná ilyen "olcsón" elpasszolni az egyetlen normális középpályását, főleg úgy, hogy Khedira is a PL-be szerződhet a nyáron.
Olyan szempontból örülnék neki, hogy a csávó kb olyan életveszélyes a 16oson kívülről meg szabadrugásból, mint Coutinho és Messi.S.Agüero írta:Rakitic helyén elnézegetnémBalazsis írta:A Sport azt írja, mind a Barca mind a Reál élénken érdeklődik Pjanic iránt, akinek eladását a Juventus 65 millió körül már megfontolná.
Én spec nem látom, hogy ide mi értelme lenne elhozni, főleg nem ennyi pénzért, de a Reált megértem, egy Modric utódnak közel tökéletes lehet.
Rakitic helyén elnézegetnémBalazsis írta:A Sport azt írja, mind a Barca mind a Reál élénken érdeklődik Pjanic iránt, akinek eladását a Juventus 65 millió körül már megfontolná.
De szeretsz velem kötekedni.S.Agüero írta:Ja, azért nem bírtuk kihozni a labdát mondjuk a Roma ellen, és azért nem tudtunk helyzetet kialakítani a Stamfordon.A támadáshoz megvagyunk, a védekezéshez kell inkább ember.
+1, a KP amit elsősorban helyre kéne rakni, mert szerintem nem működik valami jól.S.Agüero írta:Ja, azért nem bírtuk kihozni a labdát mondjuk a Roma ellen, és azért nem tudtunk helyzetet kialakítani a Stamfordon.A támadáshoz megvagyunk, a védekezéshez kell inkább ember.
Gondolom túlzott a sajtó, vagy A klub ajánlott érte 20-at, B klub pedig 15-öt, Marlon pedig a B klubba akart menni inkább.davi10 írta:Még reménykedek benne, hogy kacsa, de alapból elengedni hülyeség, pláne 15ért, ha 20at is ajánlottak érte
Nagyon nagy hiba...Cestus írta:Na, Marlon a Sport szerint megy a West Hambe 15 millióért.