Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
pedig járható út lenne, minek tStegen mögé igazolni is?Samper írta:
Kizárt, hogy ha megveszik Cillessent, ne igazoljunk vagy nagy kapusígéretet, vagy kiöregedő klasszis-kapust.
Kizárt, hogy ha megveszik Cillessent, ne igazoljunk vagy nagy kapusígéretet, vagy kiöregedő klasszis-kapust.Cestus írta: Ez az Ortolá gyerek mennyire jó kapus amúgy? Ha mondjuk eladnánk Cilessent, és ő kerülne be. Az ICC-n nyáron emlékeim szerint ügyesen védett, de amúgy nem tudok róla semmit.
Inkább Busquets helyénS.Agüero írta:Rakitic helyén elnézegetnémBalazsis írta:A Sport azt írja, mind a Barca mind a Reál élénken érdeklődik Pjanic iránt, akinek eladását a Juventus 65 millió körül már megfontolná.
Én spec nem látom, hogy ide mi értelme lenne elhozni, főleg nem ennyi pénzért, de a Reált megértem, egy Modric utódnak közel tökéletes lehet.
aha..nemSamper írta:Akik úgy odavannak Thiagoért (és apukájáért), miért nem az öcsikéje itt tartása ügyében buzgólkodnak. Ő lagalább nem kerülne pénzbe és szorgalmasabb.
Bocsi, de biztosan nagy szakértők, ha a saját blogjuk választott nevét nem tudják helyesen leírni (lehet akár direkt magyarosan is persze).Grimaldo írta:Nem annyira követem Rabiot játékát ,de omlett du fromage-on nem írnak róla valami jókat ,elvileg eléggé megállt a fejlődésben és gyenge szezonja volt ,nem biztos ,hogy ő lenne a legjobb választás ezek alapján.Plusz ahogy vergődik ,mert kimaradt a vb keretből az kicsit szánalmas.
Nem annyira követem Rabiot játékát ,de omlett du fromage-on nem írnak róla valami jókat ,elvileg eléggé megállt a fejlődésben és gyenge szezonja volt ,nem biztos ,hogy ő lenne a legjobb választás ezek alapján.Plusz ahogy vergődik ,mert kimaradt a vb keretből az kicsit szánalmas.Cestus írta:Pjanic komoly játékos, kb. ő a Juve Kroosa. Viszont hülyeség lenne eladniuk, rajta kívül nincs klasszis középpályásuk szerintem. Akkor már inkább Thiagot vagy Rabiot-t hoznám el, ők - ha hihetünk a pletykáknak - fél lábbal kint vannak a klubjukból, így könnyebben ki lehetne bulizni a leigazolásukat.
Megveszik Gomest meg Wilsheret és meg is vannakBalazsis írta:Bár nem igazán értem, hogy a Juventus is miért akarná ilyen "olcsón" elpasszolni az egyetlen normális középpályását, főleg úgy, hogy Khedira is a PL-be szerződhet a nyáron.
Olyan szempontból örülnék neki, hogy a csávó kb olyan életveszélyes a 16oson kívülről meg szabadrugásból, mint Coutinho és Messi.S.Agüero írta:Rakitic helyén elnézegetnémBalazsis írta:A Sport azt írja, mind a Barca mind a Reál élénken érdeklődik Pjanic iránt, akinek eladását a Juventus 65 millió körül már megfontolná.
Én spec nem látom, hogy ide mi értelme lenne elhozni, főleg nem ennyi pénzért, de a Reált megértem, egy Modric utódnak közel tökéletes lehet.
Rakitic helyén elnézegetnémBalazsis írta:A Sport azt írja, mind a Barca mind a Reál élénken érdeklődik Pjanic iránt, akinek eladását a Juventus 65 millió körül már megfontolná.
De szeretsz velem kötekedni. Roma ellen nem a minőség hiányzott, hanem az akarás. Ott Thiagoval se értünk volna semmit. Plusz ott a nagyon okos apja, aki az észt osztja.S.Agüero írta:Ja, azért nem bírtuk kihozni a labdát mondjuk a Roma ellen, és azért nem tudtunk helyzetet kialakítani a Stamfordon.A támadáshoz megvagyunk, a védekezéshez kell inkább ember.
+1, a KP amit elsősorban helyre kéne rakni, mert szerintem nem működik valami jól.S.Agüero írta:Ja, azért nem bírtuk kihozni a labdát mondjuk a Roma ellen, és azért nem tudtunk helyzetet kialakítani a Stamfordon.A támadáshoz megvagyunk, a védekezéshez kell inkább ember.
Gondolom túlzott a sajtó, vagy A klub ajánlott érte 20-at, B klub pedig 15-öt, Marlon pedig a B klubba akart menni inkább.davi10 írta:Még reménykedek benne, hogy kacsa, de alapból elengedni hülyeség, pláne 15ért, ha 20at is ajánlottak érte
Nagyon nagy hiba...Cestus írta:Na, Marlon a Sport szerint megy a West Hambe 15 millióért.
Legnagyobb baj vele az, hogy nem "munkás". Inkább ilyen Rakitic-féle sokat melózó erős középpályásra van szükségünk, mint mint egy ügyes játékosra.mess2009 írta:én nem kérnék Thiago-ból...túl azon, hogy a"Fabregas - saga" ra hajaz a dolog nem szeretem a ...passzolok és jóvagyok...típusú fickókat arról nem is beszélve, hogy még egy kicsit ...nagyképű is vagyok... és akkor még nem is mondtam, hogy a Bajoroknál mintha kifelé állna a rúdja...Chino írta:[quote="davi10"
Thiago amúgy nem elvetendő ötlet. Rakitic jelenlegi posztján simán el tudnám képzelni. Csak ennek szintén Dembelé ihatná meg a levét. De nagyon sok függ attól, hogy Griezmann érkezésével hogy tervezi Valverde a játékot.
én nem kérnék Thiago-ból...túl azon, hogy a"Fabregas - saga" ra hajaz a dolog nem szeretem a ...passzolok és jóvagyok...típusú fickókat arról nem is beszélve, hogy még egy kicsit ...nagyképű is vagyok... és akkor még nem is mondtam, hogy a Bajoroknál mintha kifelé állna a rúdja...Chino írta:[quote="davi10"
Thiago amúgy nem elvetendő ötlet. Rakitic jelenlegi posztján simán el tudnám képzelni. Csak ennek szintén Dembelé ihatná meg a levét. De nagyon sok függ attól, hogy Griezmann érkezésével hogy tervezi Valverde a játékot.