Cseri írta:Thiagot,kinek a helyére? Nekem nem hiányzik,lassú,védekezésben nem a legerőssebb,kiszorult a bőrtangások kezdőjéből is.Meccsenként van egy-két komoly elpasszolt labdája. Okkal ment el,a padot sem tűri.
Rakitic, helyén bőven jó lenne. Erről a védelemről úgy beszél itt mindenki, mintha csak úgy nyeltük volna a gólokat. A bajnokságban csak az Atletico kapott kevesebb gólt, a Bl-ben a Roma visszavágóig, összesen 4 gólt kaptunk. Nem olyan rossz Thiago védekezésben, mint azt itt egyesek képzelik, csak Rakitic inkább fizikálisabb. A labdakihozatalokban, amivel tényleg gond volt, pedig nagy előrelépés lenne és ha szükség van tud irányítani, nem Messinek kell folyamatosan visszalépni, mert más nem képes onnan osztogatni . Ezzel azért egy komoly kezdő és nem gyenge padunk lenne kp-n is. Nem Gomesnek vagy Denisnek kellene adott esetben beállni, hanem ott lenne egy Rakitic, Dembelé, Paulinho trió esetenként SR. Bár ez függ attól, hogyan képzeli el taktikát jövőre Valverde.
Most sokan le fognak szólni, hogy az öregséget nyomom, de a szezonban a horvát már 31 lesz, nem bírja a 50-60 meccset.
Mellesleg amikor egészséges volt, szinte minden meccsen játszott, idén volt többször csere, de tavalyelőtt, tavaly stabil kezdő.
Persze én elfogult is vagyok irányába, de helye biztosan lenne.