ezt te tényleg meg mered kérdezni?Samper írta:
Ezt hol írják?
amikor napi 5ször jösz valami idétlen konteoval, meg belsős infóval, baromsággal, mindenféle alap nélkül.
valaki ír egy hasonlót egyszer és számonkéred?
van bőr a képeden.
ezt te tényleg meg mered kérdezni?Samper írta:
Ezt hol írják?
Ezt hol írják?wild írta:Segura helyzete az utóbbi idők kritikái miatt meggyengűlt. Ezért újra előkerült Jordi Cruyff neve. Ő viszont csak úgy jönne ha teljes teljhatalmat kapna az első és a B csapat ill. a La Masia felett.
Én fel sem húzom magam, pont ezt vártam tőlük. Még ha el is fogadjuk, hogy Alba, Piqué meg Cesc rég voltak, akkor is ott van Bellerín, tényleg. De várjuk ki még a végét.randomguy írta:Pique, Alba, Fabregas az utóbbi pár évből. Egyik sem volt ingyen. Bellerínt is hónapokig kergették tavaly. Pont Thiagonál találnak ki ilyen hülyeséget? Eszem eldobom.
Pique, Alba, Fabregas az utóbbi pár évből. Egyik sem volt ingyen. Bellerínt is hónapokig kergették tavaly. Pont Thiagonál találnak ki ilyen hülyeséget? Eszem eldobom.Cestus írta:Mundo: Thiagot nem igazoljuk le, mivel Segura kitart amellett, hogy nem jöhet vissza senki, aki eligazolt. Hajlandó viszont kivételt tenni, ha ingyen jön.
A mai arfolyamot elnezve, es tekintettel arra hogy a Bayern (jol adnak, jol vesznek) adna el a Barcanak (rosszul adunk, rosszul veszunk), meg ezt a 80at is nehezen hiszem el. Ha ennyiert elengednek, azonnal le kell tenni ezt a penzt.. 60-80 millióról beszélnek,
Dehogy adjuk el.westerngom írta:Off:
Érthető hogy el kell adni, hiszen olyan sok két lábas, mind két oldalon bevethető, villámgyors, fiatal, tehetséges játékosunk van a keretben. A poolnak nagyobb szüksége van rá, mint nekünk, mi majd nézzük ahogy Busquets hátul húzogat utolsó emberként a kapunk előtt, mert nincs kit indítani.
On:
France vs Italy 3-1 Goal Dembélé 01/06/2018 HD
https://www.youtube.com/watch?v=nYhVOwk9LYY" target="_blank
Idegen test
Ja, tudom.S.Agüero írta:Jövőre még marad a szokásos menetrend.Más: ha mondjuk végül a CDR-ben minden párharcot egymeccsesre redukálnak (jelenleg a negyeddöntőig lenne így, tudom), vajon Cillessen menne? Így aztán végképp semmit sem játszana.
Jövőre még marad a szokásos menetrend.Más: ha mondjuk végül a CDR-ben minden párharcot egymeccsesre redukálnak (jelenleg a negyeddöntőig lenne így, tudom), vajon Cillessen menne? Így aztán végképp semmit sem játszana.
Off:Cestus írta:TV3: a Liverpool érdeklődik Dembélé iránt, azonban a Barca (jelenleg) nem akarja eladni, emellett Valverde is számít rá a következő szezonban. Akkor gondolják meg csak az eladását, ha a vételárával megegyező pénzt kapnánk érte.
Kíváncsi leszek. 60-80 millióról beszélnek, 60-at megér simán, csak el kell adni Gomeséket.S.Agüero írta:Catalunya Radio | Thiago és a Barcelona tárgyalnak egymással egy esetleges visszatérésről.
https://twitter.com/Thiago6/status/1002635751715196928" target="_blank
Egyetértek. Ha mondjuk extrém esetben még 3 évet padozik, még akkor is csak 23 lesz. Persze sokba van a klubnak, de hát ők intézték így.lesliejr12 írta:Nagy tehetség a srác, csak ki kell forrnia. Jól passzol, tud váratlant húzni, kapura is veszélyes, de még csinál sok butaságot és eltűnik néha a pályán. Hiába volt drága, ő az aki ha padozik akkor nem fog még hisztizni 3 hét után.
Cseri írta:Thiagot,kinek a helyére? Nekem nem hiányzik,lassú,védekezésben nem a legerőssebb,kiszorult a bőrtangások kezdőjéből is.Meccsenként van egy-két komoly elpasszolt labdája. Okkal ment el,a padot sem tűri.
Rakitic helyére nálam. Viszont a horvátot is megtartanám lehetőleg, aztán mehet a rotálás. A Realban, Bayernben működik, csak nálunk van ez minden játékossal, hogy senkit nem lehet a padra tenni egy meccsre sem. A védekezés nem minden elemében rosszabb amúgy Rakétánál. Persze gyengülnénk vele ezen a téren valamelyest, viszont jobban el tudnánk dugni a labdát. A horvát meg nagy kedvencem, játékosként és emberként is bírom. A mostani év szavazásán valamelyik kérdésnél kiemeltem külön őt (év középpályása vagy ilyesmi), mivel nem semmi, honnan jött vissza magas szintre (Luchonál egy időben belesüllyedt a Gomes-Rafinha-DS alkotta posványba, és nem volt kezdő). Tavasszal pedig szerintem a legjobb középpályásunk volt, mivel Busquets jelentősen visszaesett. Viszont továbbra is áll, hogy lassú, nyomás alatt nem tudja továbbtenni a labdát, az egyérintős játék sem az erőssége. Jó játékos, de a betonkezdő státusza nem indokolt.Cseri írta:Thiagot,kinek a helyére? Nekem nem hiányzik,lassú,védekezésben nem a legerőssebb,kiszorult a bőrtangások kezdőjéből is.Meccsenként van egy-két komoly elpasszolt labdája. Okkal ment el,a padot sem tűri.
Én is így gondolom, ott sem állandó kezdő. Kár lenne annyi pénzt adni érteCseri írta:Thiagot,kinek a helyére? Nekem nem hiányzik,lassú,védekezésben nem a legerőssebb,kiszorult a bőrtangások kezdőjéből is.Meccsenként van egy-két komoly elpasszolt labdája. Okkal ment el,a padot sem tűri.
Persze, hogy kizárt. Hát hogy játszana Rakitic és Busquets évi hatezer percet, ha jönne másvalaki is?MessiNeymarSuarez írta:Ardákra, Gomesekre dobtunk ki horror összegeket, nem hiszem hogy ilyen lehetőségekre ne lehessen pénzünk, ennek ellenére kizártnak tartom hogy bármi legyen ebből.
Látom magam előtt ahogy Barto betéved az öltözőbe, és az fogadja hogy az egész csapat térden állva könyörög neki hogy igazolja le ThiagotCestus írta:Sport: a Barca öltözője arra kéri Bartomeut, hogy igazolja le Thiagot. A játékos sportszakmai és családi okokból hazatérne. Jó viszonyt is ápol a Barca játékosaival.
Albert Rogé: a klubnak ezt nem feltétlenül áll szándékában megtenni, de beadhatja a derekát a játékosok kérésére.
A Sport tegnap azt is írta, hogy Thiago ára könnyedén 50 M fölé szökhet, ami problémát jelentene a klubnak. Nem tudom, hogy ez egyben azt is jelenti-e, hogy legfeljebb 50 M-ért viszont megvennék.