Lenglet szerintem rendben van, hiába "egyszezonos", sokkal inkább látni benne a potenciált, mint Minában vagy Vermaelenben. Sajnos ők ketten nem megbízható harmadik számú hátvédek, így indokolt, hogy hozzunk valakit. És Lenglet-nél olcsóbban nem nagyon fogunk tudni minőséget hozni. Minát amúgy elküldeném 1-2 évre kölcsönbe, hogy vegye fel az európai foci ritmusát, mert idén borzasztó idegenül mozgott a csapatunkban. Érthető, hogy Valverde nem számol vele. Vermaelen szerintem maradhatna, negyedik opciónak még mindig tökéletes, 5-10 milliónál többet nem rakna le érte senki, annyit pedig bármelyik negyedik számú hátvédért le kéne szurkolni.
Cillessent pedig én is elengedném egy 40-50 millió euró körüli ajánlatért. Mégiscsak a cserekapusunkról van szó, 10 millióért hozunk valakit bármelyik spanyol középcsapattól, aki lehozza gond nélkül a kupát. Nagyon szimpatikus a holland, de tényleg többet érdemel évi 10 meccsnél, ekkora alternatívaköltséggel padoztatni pedig hiba lenne.
Griezmann érkezése továbbra is hidegenhagy. A pozitívumokat Messi mind elmondta már, gyengébbek nem leszünk tőle, de engem zavar, hogy nem lenne helye. Akár Dembélé, akár Suárez ül a kárára, óriási pazarlás szerintem. Sokkal nagyobb szükség lenne Thiagóra. Nem értem, hogy miért követeli bárki Eriksent helyette, abszolút nem ugyanazon a poszton játszanak. Eriksennel vennénk még egy Coutinhót, arra pedig semmi szükségünk, ha elöl még a Messi-Dembélé-Griezmann-Suárez négyesnek kell helyet találni, de ha csak 3 játszik közülük (ami több, mint valószníű), akkor is felesleges ide még egy támadó középpályás... Xavi távozása óta egy Thiago/Verratti típusú játékosra lenne szükségünk, most pedig reális esélyünk van olcsón, 50 millió körül megszerezni. Sőt, még Digne is bevonható az üzletbe. Nem is értem mire várunk.