Ha már De Bryne ki van csukva

2022davi10 írta:Amúgy meddig van szerződése De Jongnak?
Fantasztikus, hogy még mindig csak Spanyolországban van kivásárlási ára a játékosoknak.Nervo írta:De Jong...
Persze ez teljesen világos, én rengetegszer hangoztatom, hogy kínkeserves élete lesz annak, akinek ez a mércéje.xyzikeee írta:Igazad van. Xavi és Iniesta klasszisát pótolni szerintem lehetetlen. Nem hiszem hogy valaha is lesz még egy olyan középpálya mint ők voltak Busquetsel. Ugyanakkor nem is feltétlen szükségszerű vagy ajánlott megpróbálni pótolni őket. Arra gondolok ezzel, hogy a jövő Barca középpályának talán más erősségei és más gyengeségei lesznek mint voltak nekik.
Igazad van. Xavi és Iniesta klasszisát pótolni szerintem lehetetlen. Nem hiszem hogy valaha is lesz még egy olyan középpálya mint ők voltak Busquetsel. Ugyanakkor nem is feltétlen szükségszerű vagy ajánlott megpróbálni pótolni őket. Arra gondolok ezzel, hogy a jövő Barca középpályának talán más erősségei és más gyengeségei lesznek mint voltak nekik.Varatrix írta:
A középpályás védekezés esetében szerintem inkább a fegyelem a kulcs, nem a képesség, és Xaviról, és Iniestáról sok mindent el lehet mondani, de fegyelmezetlenek soha nem voltak.
Sokszor sok helyen előkerült már, hogy a Barca akkor védekezik, amikor sokat passzolgat hátul, vagy középen, és ez teljesen igaz, nálunk a sok passzos játék, nem feltétlen tiki-taka, és támadó focit jelent. Én azt nem tudom egyedül Thiagoról, hogy ez a fajta játékmesterség jellemzi e, ami Xavit jellemezte, hogy pontosan tudja, mikor kell lassítani, vagy gyorsítani. Mert a tempót inkább ő határozta meg. Ini, és Messi kreatívabb volt, de Xavi ütemében kellett játszaniuk.
Az első felével egyezek, kreativitásban (legalább) egy szinten lenne a Xavi-Iniesta-Busquets hármassal, viszont védekezésben még egy lapon se lehetne őket emlegetni, mert Messi nem védekezik, és nem 31 évesen fog elkezdeni.xyzikeee írta:
Messi feladata ebben az esetben nem változna sokat, védekezni eddig se védekezett, ezután se fog. Az összehasonlításkor a 3 játékos együttes kvalitására gondoltam.
xyzikeee írta:Messi feladata ebben az esetben nem változna sokat, védekezni eddig se védekezett, ezután se fog. Az összehasonlításkor a 3 játékos együttes kvalitására gondoltam.hajnesz írta: Azért látszik, hogy egy szurkoló irta az elemzéstA kedvencem:
"A Xavi, Iniesta, Busquets hármas sem volt védekezés szempontjából jelentősen erősebb, mint lenne például a Busquets\Rakitics, Thiago, Messi triumvirátus, ellenben kreativitás szempontjából közel azonos kvalitást képviselnének."
Messi és a védekezés, egy mondatban, kicsit erős
Köszönöm, ez volt az első próbálkozásom.Vakmacska írta:Jó ez a vezércikk, de egy fontos ember kimaradt. Nevezetesen SR. Vele mi lenne?
Messi feladata ebben az esetben nem változna sokat, védekezni eddig se védekezett, ezután se fog. Az összehasonlításkor a 3 játékos együttes kvalitására gondoltam.hajnesz írta: Azért látszik, hogy egy szurkoló irta az elemzéstA kedvencem:
"A Xavi, Iniesta, Busquets hármas sem volt védekezés szempontjából jelentősen erősebb, mint lenne például a Busquets\Rakitics, Thiago, Messi triumvirátus, ellenben kreativitás szempontjából közel azonos kvalitást képviselnének."
Messi és a védekezés, egy mondatban, kicsit erős
Azért látszik, hogy egy szurkoló irta az elemzéstVakmacska írta:Jó ez a vezércikk, de egy fontos ember kimaradt. Nevezetesen SR. Vele mi lenne?
Bleacher Report/ Marca.S.Agüero írta:Hol olvastad?BarcaMo írta:Ma olvastam, hogy szóba hozták velünk Juan Matát.![]()
Ne már! Lozano okés de Mata???
MessiNeymarSuarez írta:Kovacic erősen zsákbamacska mert a Real aligha adná el és aligha jönne ide.
Kovacic erősen zsákbamacska mert a Real aligha adná el és aligha jönne Realosként iderandomguy írta:Furcsa belegondolni, hogy egy Arthur, Thiago, Kovačić pakk kijönne kb 130m euróból. Ennyiért ma egy épkézláb játékost lehet venni alsóhangon. Persze ez a vezetőségnek nem fog eszébe jutni, helyette leigazolják Pjanicot 90-ért.
Ha jól emlékszem, tavaly mint ha lett volna a Leicester részéról egy megkeresés, felajánlották Mahrezt 50 millióért, meg ott volt a Seri ügy. Azér sokat jelentettek volna ebbe az évbe,főleg, hogy jó pár embernek nem jött össze a szezon, úgy ahogy kelett volna.El Pistolero írta:Létezhet, hiszen már az orvosin is túlesett. A Goal úgy fogalmazott, hogy " az utolsó pillanatban a klubok mégsem tudtak dűlőre jutni."Sinya22 írta: Nem az volt az indok,hogy a pool orvosai szerint nem volt megfelelő az állapota?Mert ha igen akkor megértem hogy nem akartak annyi pénzt kiadni és kockáztatni.
Arthur érkezésével nem tudom mennyire kellene erőltetni, hogy jöjjön még egy középpályás. Nem hinném, hogy jövőre nagyon változna a játékrendszer: Messinek középen kellene játszani továbbra is valamint Suáreznek sem szabad kimennie oldalra. Erre kell építeni: marad két védekező szellemű középpályás ami megvan, Pjanic, Thiago meg csak abban az esetben lenne jó, ha hajlandóak lennének elfogadni, hogy nem alapemberek. Egyiket se cserélném le Rakétára főleg hogy ott van még az említett Arthur és tényleg illene megadni a lehetőséget Oriol Busquetsnek és Alenának. Van még a két szélső. Oda is legfeljebb csereember kellene, Dembelé elé valaki maximum akkor ha az RM poszton jóval minőségibb. Eriksent idehozni mellé szerintem butaság és valószínűleg drágább is lenne mint Cou vagy Ousmane volt. Ha mindenképpen érkeznie kellene valakinek oda, akkor én Mahrezt mondanám. Annyi idős mint Griezmann, posztra tökéletes lenne, a stílusa is passzol a csapatéhoz és az is nagy szó, hogy 10+ gól és gólpassz felé tudott jutni a Leicesterben. Nem csoda, hogy Pep is annyira akarja őt. Ja, és félig francia szóval az EU-s helyekkel sem kéne szórakozni. De megjegyezném még egyszer Őt is csak akkor, ha a klubnak van felesleges 80 millió eurója.
Lozano játékát annyira nem ismerem. Annyit tudok róla, hogy végtelenül és egészen jó szezont futott Eindhovenben. Mondjuk ha érkezne se valószínűleg a kezdőbe jönne.