Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.11. 14:55:18

visca el barca írta:rabiot nem tudom mennyire akarna idejönni, de ha akarna, akkor neki is be kellene vágni a durcit mint anno dembelének. máshogy nem hiszem, hogy eladnák a tevések a franciát. és akármennyire makacsak, nem hülyék ő sem, inkább most 50-60-ért, mint jövőre ingyen.
Annyira nem prioritás neki a váltás a franciák szerint, leginkább a pénzről szól (most is) a történet. Ha a PSG megadja neki a havi 600 ezres fizut, valószínűleg hosszabbít velük.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.07.11. 14:27:24

visca el barca írta:
lics írta:idén a bl a priorítás a kupát... ...szeretném azt látni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúl Valverde.
döntsd már el mit akarsz. bl-t vagy fiatalokat játszatni, mert a kettő nem megy együtt.
Úgy értette hogy a BL-be nyomni a fullos kezdőt, kupába, bajnokságba pedig erősen rotálni, akár az eredményesség kárára is :D

De a legjobb továbbra is az lenne ha tényleg sikerül minőségben bővíteni a keretet, és akkor talán mindegyikre találnak megoldást.

Azért a kissrácoknak sem mindegy hogy rotálásnál Gomesékkel kell játszaniuk, vagy mondjuk komolyabb játékosokkal egy csapatban :D
visca el barca
Presidente del Barça

2018.07.11. 14:24:46

lics írta:idén a bl a priorítás a kupát... ...szeretném azt látni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúl Valverde.
döntsd már el mit akarsz. bl-t vagy fiatalokat játszatni, mert a kettő nem megy együtt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2018.07.11. 12:04:39

Valahogy le kellene zsírozni, hogy télig maradjon nyugton, aztán januárban ajánlani neki egy szerződést, és ingyen jönne. Bár ez tudom nem szabályos.

Thiago továbbra is az álmom.
Kép
"And my heart will leave you never."
lics
Jugador d'estrella

2018.07.11. 11:58:13

Igazából amit látok az a semmi. Arthur megvan, Lenglettel tudja fene mi történt eltűnt. Egyenlőre azt látom, hogy van egy relatíve jó kezdőnk, de a cseréink nagyrészt értékelhetetlenek. Én beleeggyezem abba, hogy idén a bl a priorítás a kupát, bajnokságot meg 'leadjuk' de akkor szeretném azt látni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúl Valverde. Ami számomra idegesítő az két dolog: nem hozunk fiatalokat akik 1 évig játszhatnának felválta a b-be meg a magy csapatba, pedig ott kiderülne jó lessz vagy sem és szerintem ennek a fő oka amit már sokan mondtak, hogy az utánpótlás nevelésünk egy nagy 0. A másik amit már mondjuk többször írtam, lemaradunk olyanokról mint mondjuk Gelson aki ingyen volt. Tavaly leigazolhattuk volna Serit nem tudom bevált volna, de azt igen, hogy jó focista. Ha jól emlékszem Mahrezt is felajánlották 40ért ami megint jó lehetett volna. Hoztuk Dembelet 105ért aki jó focista, de szerintem ráértünk volna idén hozni, talán olcsóbb is lett volna. És amit itt írt van 3 eladólistás játékosunk elment 1Paula és maradt 3. De lagalábbis nálam Gomes, Vidal azok akik nem idevalók.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.07.11. 11:52:58

rabiot nem tudom mennyire akarna idejönni, de ha akarna, akkor neki is be kellene vágni a durcit mint anno dembelének. máshogy nem hiszem, hogy eladnák a tevések a franciát. és akármennyire makacsak, nem hülyék ő sem, inkább most 50-60-ért, mint jövőre ingyen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.11. 11:47:20

MessiNeymarSuarez írta:...
Én Arthur érkezésével már Rabiot-t preferáltam volna, mert Thiago meg az újdonsült brazilunk eléggé ugyanaz a profil (legalábbis mi ugyanarra használnánk őket), még ha más szint is. De a párizsiak nemet mondtak, így idén nyáron ő is kuka. Pjanic szintén hosszabbítani fog állítólag, gondolom Ronci érkezése is meggyőzi arról, hogy jól dönt. Következő lehetőség de Jong, aki már abszolút nem egy bejáratott játékos az előzőekkel ellentétben. Ha már érte is 50-60 milliókat kellene kiadni a kezünkből, akkor az a pénz ezerszer inkább Thiagora menjen el (aki szintén nem Xavi-Iniesta szint, de egy jó játékos).
"It is what it is."

Varatrix
Director del Fútbol

2018.07.11. 11:42:02

Cestus írta:Idegesítheti őket, akkor ne olvassák el. Amíg van realitása a dolognak, addig beszélni fognak róla az emberek, ez van. Márpedig realitása van, mert 1-2 napja is lehozta a Sport, hogy Abidal fontosnak tartaná a leigazolását (Rabiot mellett). Ez nem olyan, mintha valami légből kapott álomigazolásról diskurálnánk naphosszat, hogy hozzuk ide Kroost meg Harry Kane-t.
Nem értem, ezt hogyan lehet kivitelezni...

Továbbá nem az az idegesítő, ha valaki értelmesen beszél róla.Viszont az igen hogy, 200 db ugyanolyan hozzászólás születik azzal hogy, "Szerintem ő nem Thiago, ráadásul Thiago ismeri a klubbot, a közeget, a focit is ismeri, és még háza is van Barcelonában. Tudom hogy már vagy 50 nevet leírtál, de mégis ki az aki ugyanazoknak a paramétereknek megfelel mint Thiago Alcantara? hmm?

Szerintem az első 30 ugyanolyan hozzászólásból lejött, hogy a fórum 70%-a csak őt tartja optimálisnak ár/érték, és kvalitások alapján.

Ebben tökéletesen igazatok is van, de én úgy érzem, hogy ha ír valaki egy aktuális pletykáról amit meg lehetne beszélni, akkor igenis idegesítő, ha még egyszer leírásra kerül a fenti okfejtés.

Lehet túlreagálom, de nem érzem konstruktívnak ezeket a beszélgetéseket.
Thiagon kívül ki maradt amúgy ha Rabiot sem hozható?
Egyedül talán Pjanic, de ő sem biztos hogy jönni akarna ha most Ronaldo kalibereket igazolnak.
Pjanic eléggé úgy néz ki hosszabbít is. Gondolom Ronaldo érkezése adhat ennek egy löketet.

Ami igaz, az igaz! Be kell látni, hogy fogynak a nevek a kalapból. És érdemes lenne a végére járni annak, hogy a hírek amiket eddig csak a sajtóltól halottunk, mennyire reálisak, mert aztán lehet hogy, még Thiago esetében is zárt ajtókat döngetnénk, és a végén két szék közé ülünk, ami elég jellemző ránk az utóbbi időben.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.07.11. 11:37:15

Cestus írta:
MessiNeymarSuarez írta:Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Idegesítheti őket, akkor ne olvassák el. Amíg van realitása a dolognak, addig beszélni fognak róla az emberek, ez van. Márpedig realitása van, mert 1-2 napja is lehozta a Sport, hogy Abidal fontosnak tartaná a leigazolását (Rabiot mellett). Ez nem olyan, mintha valami légből kapott álomigazolásról diskurálnánk naphosszat, hogy hozzuk ide Kroost meg Harry Kane-t.
Én személy szerint örülnék neki. Jöhetünk azzal a dumával hogy"aki elment innen az ne is jöjjön vissza", meg "csúnya gonosz Thiago miért nem várta meg míg Xavi kiöregedik úgy hogy idehoztuk a nyakára Fabregázt is", de mivel nem olyan a piac hogy Verrattik, Kroosok, Modricok elérhetőek, így más választásunk nincs is nagyon aki minőséget tudna képviselni.

Ha pedig dönteni kell hogy egy Clasicon vagy BL meccsen Thiagot vagy Gomest,Denist cseréljük be, valahogy jobban örülnék az előbbi opciónak.

Thiagon kívül ki maradt amúgy ha Rabiot sem hozható?
Egyedül talán Pjanic, de ő sem biztos hogy jönni akarna ha most Ronaldo kalibereket igazolnak.

Mellesleg akárhogy nézzük, sokaknak már nem annyira csábító mint pár éve az ha a Barca hív, hála az utóbbi évek sztorijainak.
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.11. 11:10:35

MessiNeymarSuarez írta:Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Idegesítheti őket, akkor ne olvassák el. Amíg van realitása a dolognak, addig beszélni fognak róla az emberek, ez van. Márpedig realitása van, mert 1-2 napja is lehozta a Sport, hogy Abidal fontosnak tartaná a leigazolását (Rabiot mellett). Ez nem olyan, mintha valami légből kapott álomigazolásról diskurálnánk naphosszat, hogy hozzuk ide Kroost meg Harry Kane-t.
"It is what it is."

davi10
Llegenda del Barça

2018.07.11. 11:05:12

Cestus írta:Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).
Az ég kék, a fű zöld...
Az előszerződés tényleg jó ötletnek tűnik, de én nem bíznék ezekre semmit.

Legalább ott van nekünk de Jong, akit ugyanúgy nem enged el az Ajax idén, de mi azért odamegyünk, hátha náluk is kihúzzuk a gyufát, és jövőre durcából eladják De Jongot meg De Ligtot is a Realnak.
MessiNeymarSuarez írta: Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Marad Eriksen meg Willian :D

Amúgy ha Hazard tényleg célkeresztben, akkor én az csak úgy tudnám elképzelni, ha Coutinho tényleg visszahúzódna középpályára (4-4-2nél vagy 4-3-3nál).
Amúgy bírom és elismerem a csávót, de most inkább a Rakitic-Busi tengelyre kéne alternatívát keresni. De Jong ha jól tudom pont ez a poszt, Rabiot-nál nem vagyok képben.

Amúgy felmerült itt James neve is, őt és Kovacicot is elnézegetném nálunk, de erre semmi esély nincs.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.07.11. 10:44:07

Cestus írta:Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).

Én nem is foglalkoznék a dologgal többet, akkor irány tovább Thiagoért. Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.
Mekkora egy csokiháziak, már bocsánat. :roll:
Remélem már csak azért is kötünk rá előszerződést, hogy jövőre vigyorogva hozzuk el INGYEN.
Küldjük oda az egész vezetőséget kiröhögni a PSG-t. :D

A teveszerelmes meg pakolja fel magának ezt az arrogáns "inkább csak azért is kiszabok a Barcával és jövőre engedem el ingyen, minthogy most eladjam 50 millióért mikor amúgy is létszám feletti" felfogását.

Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?

Rakiticet tényleg nem kéne kifacsarni, 27 évesen is 60-70 perceket bírt azzal a mennyiségű munkával, nem véletlen jött folyton be Xavi helyettesíteni.Még ha nem is közvetlen helyettest, de minimum hasonló koncepciót kellene folytatni, ha komolyan gondoljuk a tavaszt jövőre.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.07.11. 10:34:31

Cestus írta:Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.
jah én is ezt csinálnám, jövőre is bőven jó lenne.
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.11. 10:26:10

Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).

Én nem is foglalkoznék a dologgal többet, akkor irány tovább Thiagoért. Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.
"It is what it is."

Varatrix
Director del Fútbol

2018.07.11. 09:36:23

Chino írta:Rabiot tényleg jó megoldásnak tűnhet, de én még mindig tartom, hogy Thiago megfelelőbb, de legalább olyan szintű megoldás lenne, ráadásul ismeri a klubot,társakat, játékot. Rakiticnak pedig mindenképp kell egy minőségi pótlás/komoly rotálás. Lehet jönni itt, hogy nem számít a kor, de 30 évesen 50-60 végigrobotolni, úgy, hogy gyakorlatilag az egyetlen érdemi csere elment Paulinho személyében elengedhetetlen egy olyan játékos, akivel (érdeemben) nem gyengül a játék/új impulzusokat tud adni.
Jó, de akkor mondjuk ki, hogy Thiago is túl öreg, hiszen már 27 éves, ő nem oldja meg 10 évre a problémáinkat, ellenben Rabiot játszhat 33 éves koráig, ami pont 10 év. :mrgreen:

Mókát félretéve, Mundo:
Rabiot a prioritás, viszont a Barca nem szeretné a véletlenre bízni a középpálya sorsát és párhuzamosan a párizsi tárgyalásokkal a klub képviselete felvette a kapcsolatot F. De Jong ügynökével. Egyik vagy másik érkezése nem zárja ki egymást, tehát elméletileg optimális esetben mindketten érkezhetnek már most nyáron.

Picit visszakanyarodva, eléggé folyamatosan követem a spanyol lapokat, és egy kósza hetet leszámítva nem is nagyon írnak Thiagóról, nem hiszem hogy, van rá bármi realitás. Mindenesetre én elégedett lennék egy De Jong, Rabiot kettőssel. Azért Robertoval karöltve, ez minőségi rotációs lehetőségeket adna.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Chino
Llegenda del Barça

2018.07.11. 09:19:05

Nekünk igazából ahhoz kellene igazodni, hogy Valverde hogyan gondolkozik a szezonra, milyen emberek kellenek neki elsősorban, amik beleillenek az elképzelésébe. Ha nem akar szélsőkkel játszani, felesleges Willianokat kergetni, max padra, mert oda tökéletes Dembelé, akit nem ártana elkezdeni beépíteni. Ezt kellene szerintem az egyik legfontosabb "igazolásként" megoldani. Rabiot tényleg jó megoldásnak tűnhet, de én még mindig tartom, hogy Thiago megfelelőbb, de legalább olyan szintű megoldás lenne, ráadásul ismeri a klubot,társakat, játékot. Rakiticnak pedig mindenképp kell egy minőségi pótlás/komoly rotálás. Lehet jönni itt, hogy nem számít a kor, de 30 évesen50-60 végigrobotolni, úgy, hogy gyakorlatilag az egyetlen érdemi csere elment Paulinho személyében elengedhetetlen egy olyan játékos, akivel (érdeemben) nem gyengül a játék/új impulzusokat tud adni.
Subinho írta:
Rivaldo11 írta: Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?
Igen, így működik. Láthattunk már erre példát. Ha kellett neki valaki, akkor az ment, lásd Beckham, Zidan, Figo, Ronaldo, stb... Nem véletlenül passzolta el egy százasért Roncikát úgy, hogy évente egy csilliárd gólt lőtt! 33 éves, most el lehet adni, 1-2 év múlva elment volna ingyen levezetni vhova, lásd Iniesta. A pénzből simán elhozza a Monacótól Mbappét, mert ne feledjük, a PSG-nél csak kölcsön volt 1 évig! Ha meg mégsem, akkor Neymar. Ő úgyis kihisztizi magának, hogy mehessen. 100 Misi+a Ronciért kapott zsé kp-ban és már viszi is. Ennyi.
Ez egy kicsit off lesz de reafgálnék rá. A PSG-nek megoldóüdtak az FFP gondjai, szóval meg tudják tartani Mbappét és Neymart is, jófejségből pedig nem fogják egyiket sem eladni. Hisztizhet bármelyikük max raknak rájuk egy 400-500 eurós árcédulát és annyi, gyanítom Mbappét még kevésbé adnák el. A fizetését pedig nem hiszem, hogy a Real túl tudná licitálni, legalábbis hatalmas borítás lenne ha többet adnának neki , mint Párizsban.
Ha az FFP megoldódik nincs szükségük pénzre és Mbappé sem biztos, hogy verné az asztalt. Még csak 19 éves, bőven ráér még igazi top csapathoz igazolni, addig még csúnyán megszedheti magát és Franciaországból sem kell elmennie.
A Realnak a legnagyobb gondja, hogy nincs a piacon igazi, mozdítható kilences. Kane most hosszabbított, ráadásul Levyvel tárgyalni nem a legegyszerűbb dolog. Max ilyen Lewa/Icardi vonalon mozoghatnak, de talán jobban járnak ha pl. Hazardra vagy hasonló minőségre építenek.
De lassan a kp-ra is gondolniuk kell, mert Modric sem bír már túl sokat, aki a középpálya legmeghatározóbb játékosa, nélküle kicsit félkarú óriások ott, illetve a következő 1-2 évben több kulcsposzton is el kell kezdeniük a pótlás. (Ramos, Marcelo stb.), szóval ők sincsenek olyan fényes helyzetben. Hiába van pénz, ha nem tudnak érdemi játékosokat szerezni.
Forca Barca!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2018.07.11. 08:19:28

westerngom írta: szinte kizártnak gondolom, hogy a tevehúzogató leüljön velünk érdemben tárgyalni a két klub közötti meleg, baráti kapcsolatból kiindulva.
Sőt, a végén még Cout is elveszítjük, mert ha jól emlékszem anno Verratti-ért mentünk és a végén Ők vitték MoNeymart.
De, persze próbáljuk meg, Rabiot nagyon jó igazolás lenne a kp-ra.
Alapvetően egyetértenék más körülmények között. Viszont!
1. Lejár a szerződése
2. A PSG-nek azért továbbra is szüksége van bevételre, és könnyen jó áron lehet értékesíteni Rabiot-t (?) vagy ezt hogy írom...
3. Rabiot távozni szeretne, ha lehet hinni a Franica lapoknak.
4. A PSG-sem ragaszkodik hozzá (Kanté a vágyuk)
5. Nem tudok más komoly érdeklődőről.

Kivételesen talán a "piac diktálta lehetőség", minőséggel is párosul. [-o<
Subinho
Director del Fútbol

2018.07.11. 07:29:41

Rivaldo11 írta:
Nero. írta:Ha én lennek Perez még eladnám Benzemát, aztán hoznam a Hazard-Mbappe-Thiago pakkot és az egy brutál eros Real lenne.
Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?
Igen, így működik. Láthattunk már erre példát. Ha kellett neki valaki, akkor az ment, lásd Beckham, Zidan, Figo, Ronaldo, stb... Nem véletlenül passzolta el egy százasért Roncikát úgy, hogy évente egy csilliárd gólt lőtt! 33 éves, most el lehet adni, 1-2 év múlva elment volna ingyen levezetni vhova, lásd Iniesta. A pénzből simán elhozza a Monacótól Mbappét, mert ne feledjük, a PSG-nél csak kölcsön volt 1 évig! Ha meg mégsem, akkor Neymar. Ő úgyis kihisztizi magának, hogy mehessen. 100 Misi+a Ronciért kapott zsé kp-ban és már viszi is. Ennyi.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2018.07.11. 06:06:44

Én a problémát 2 dologban érzem.

1. Nincs érdemi kispad a jelen kerettel. Márpedig az nyeri a kupákat.

2. Utolért a világ minket,sőt el is haladt mellettünk.

1. Kit lehet becserélni aki hozzá tud tenni jelen kereben? Konkrétan senkit. Roberto kpn nem jól szokott muzsikálni,szélen előre jobb Semedo, Paco max fejel párat, Denis S sokkal gyengébb mint bárki a kezdőben...Nincs egyetlen értelmes cserénk se. És akkor nézzük a Realt vagy az angolokat...Pofám leszakad mikor Bale cseréje Isco,vagy fordítva...Nálunk nincs frissítés Szezonon belül, nincs ki versenyezzen adott pozíciókért érdemileg. Így nem lehet.

2. Anno volt 3 játékosunk akihez foghatót nem lehett venni. Xavi-Ini-Messi fiatalon. Hiába vett a Real egy Modricsot, Xaviék röhögve bőrözték sarokkal,miközben bridgeztek a pályán :D Hozzájuk képest mindenki középszerű volt,így a világ előtt jártunk mérföldekkel. Most ebből semmi nem maradt. Messi enervált sokszor,Rakitic nem az a szint. Talán Coutinhoba látom,de neki még teljesen be kell épülnie. De egy régi Xavi vagy Inihez képest kb amatőr még ő is. Nem nálunk vannak már a generációs zsenik. Pl Mbappe. Coutinho úgy kellett mint egy falat kenyér,de meg kellene találni a jövő tehetségeit és elkezdeni beépíteni mert így sose fogunk régi fényünkben tüdökölni.

És akkor ott van Dembele,maga a lehetőség,no vele kell valamit kezdeni pl...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.10. 23:04:57

Rabiot remek igazolás lenne. Remélem, a PSG-nél értékelni fogják, hogy - ha hihetünk a híreknek - ezúttal őket kerestük meg először, nem pedig a játékossal kokettáltunk.
"It is what it is."

westerngom
Entrenador del Barça

2018.07.10. 22:10:42

Tomix354 írta:Pep Segura and Eric Abidal have travelled to Paris to enquire about Rabiot. Barça do not want this to be like Verratti's case and decided to go to PSG's offices themselves. [md]
szinte kizártnak gondolom, hogy a tevehúzogató leüljön velünk érdemben tárgyalni a két klub közötti meleg, baráti kapcsolatból kiindulva.
Sőt, a végén még Cout is elveszítjük, mert ha jól emlékszem anno Verratti-ért mentünk és a végén Ők vitték MoNeymart.
De, persze próbáljuk meg, Rabiot nagyon jó igazolás lenne a kp-ra.
Tomix354
Entrenador del Barça

2018.07.10. 21:02:56

Pep Segura and Eric Abidal have travelled to Paris to enquire about Rabiot. Barça do not want this to be like Verratti's case and decided to go to PSG's offices themselves. [md]
Kubla9
Capitá del Barça

2018.07.10. 21:02:20

Rivaldo11 írta:
Nero. írta:Ha én lennek Perez még eladnám Benzemát, aztán hoznam a Hazard-Mbappe-Thiago pakkot és az egy brutál eros Real lenne.
Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?
Azért ebben ne legyél olyan biztos,van az a pénz szerintem amiért bármelyiktől megválna.Majd találnának valami kiskaput mint a PSG Mbappet gyereknél aztán elhozzák mindkettőt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2018.07.10. 20:54:27

Rivaldo-A Legnagyobb.
Cseri
Entrenador del Barça

2018.07.10. 20:48:29

A 24.hu szerint Abidal listáján szerepel Hazard neve,aki a Bl miatt hajlana a váltásra.Irónia on:inkább Thiago :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Válasz küldése