2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az nem is kérdés ,hogy a játékosoknak van igazuk ,szerintem ezt senki se vitatja ,de a jogi meg a morális igazság az más kérdés.noname írta:Mivel a stadion gyakran a csapat tulajdonában van, vagy legalábbis ők tartják fent, ezért nyilván ők felelnek a stadion biztonságáért is. Ha jól tudom az egyik Sporting-os incidens a stadionban történt, amikor bejöttek szurkolók egy ??edzésre?? és megtámadták a játékosokat. Innen kezdve én maximálisan a játékosokkal vagyok. Ha Portugália 3 legnagyobb klubjának az egyike nem volt képes annyira h egy edzés alatt kint tartsa a szurkolókat, főleg, amikor tudták h bajok lehetnek, akkor megérdemlik a sorsukat. Akik pedig lelépnek, nyilván az anyagiakat is szem előtt tartják, de ha engem megtámadnának a munkahelyemen, én is ott hagynám gondokolkodás nélkül.
Láttam már játékos/edző szerződést ,pontosan benne kell lennie meghatározva,hogy mik azok az indokok amik miatt fellehet bontani az adott szerződést,tehát attól függ ,hogy mit foglaltak bele.noname írta:Feltételezem, ha a klub nem képes biztosítani a saját játékosainak a védelmét, akkor fel lehet bontani egyoldalúan a szerződést. Végül is a klub az, ami nem tartotta be a kötelezettségeit.
Elvileg egyoldalúan bontották fel a szerződést a játékosok.visca el barca írta:az nem lehet h a sportingnál közös megegyezéssel bontottak szerződéseket?
ezt tudjuk, de épp azt beszéljük, hogy ilyet nem lehet csinálni, hogy felbontasz egy élő szerződéstkanty írta:Balhé volt a Sportingnál, játékosokat vertek/fenyegettek meg, ezért elég sokan felbontották a szerződést és leléptek.
Dehogyis,alapvetően ennek jogi következményei lesznek,komoly bírság ami simán több lehet mint az értéke plusz a fifa el is tilthatja ,tehát nem megy ez olyan könnyen azért.dinnyesz írta:Ezt egyébként lehet így , hogy valaki felmondja a szerződést és akkor onnantól ingyen van és annyi? Mert akkor borzasztó könnyű lenne az igazolás, csak a kiszemelt játékosnak meg kell mondani, hogy mondja fel a szerződést és csókolom
Nem, ez egyáltalán nem biztos, hogy így lesz. Állítólag az Atléticonak számítania kell arra, hogy a Sporting bíróság elé viszi az ügyet, és ha nyernek, fizetniük kell Martinsért.dinnyesz írta:Ezt egyébként lehet így , hogy valaki felmondja a szerződést és akkor onnantól ingyen van és annyi? Mert akkor borzasztó könnyű lenne az igazolás, csak a kiszemelt játékosnak meg kell mondani, hogy mondja fel a szerződést és csókolom
Lemar, Gelson Martins, Rodri, elég jó kis igazolások.visca el barca írta:kivel erősít? egy full átlag palival?MatyiG írta:Szépen erősít a Tico, megint számolni kell velük.
kivel erősít? egy full átlag palival?MatyiG írta:Szépen erősít a Tico, megint számolni kell velük.
SkySports 44-et ír ,hogy annyit ajánlottunk.sneco7 írta:
A Roma állítólag 35-ért vitte volna,ha mi is elhozzuk hasonló összegért, gondolom ráígértünk,ha visszaléptek,de remélem nem sokkal. Akkor jobbnak érzem,mint 60-70 felett Williant,még úgy is,hogy fiatal és tapasztalatlan. Jó lövője van,gyors, jól cselez, jó az összjátéka, ahogy itt a fórumon szokták mondani, van benne potenciál
A Roma állítólag 35-ért vitte volna,ha mi is elhozzuk hasonló összegért, gondolom ráígértünk,ha visszaléptek,de remélem nem sokkal. Akkor jobbnak érzem,mint 60-70 felett Williant,még úgy is,hogy fiatal és tapasztalatlan. Jó lövője van,gyors, jól cselez, jó az összjátéka, ahogy itt a fórumon szokták mondani, van benne potenciálCestus írta:Di Marziora annyira nem kaptam fel a fejem, de azóta tényleg megindult a hírözön, és több forrás is lehozta, hogy valóban rámentünk Malcomra, a Cat Radio is pl. A katalánok szerint Willian ment a levesbe, és Malcom az új célpont. Ő Abidal titkos igazolása?