Én eleve ott kezdeném, h megtiltanám és büntetném 25 év alatt a párkapcsolatot, 30 év alatt a házasságot

igenis ki kell próbálni 10-20-30 fiút, lányt meg pláne, randizni, ismerkedni, szexelni, bulizni, baromságokat csinálni, a másik nem testét megismerni.
Emberek fiatalon ragadnak benne kapcsolatokban, több ismerősöm 25-30 év körül jött rá, h mi a (jó) szex, mert addig benne ült egy pocsék kapcsolatban, amiről azt se tudta, h az. Valaki meg soha életében...nők ezrei életükben nem élveznek el, mert végülis “jó a Józsival, mert legalább nem csal meg, meg úgyse találok mást itt a faluban”, aztán lehet az első ember a sarkon nagyobb szexuális élményt jelentene neki.
Azt bírom még, mikor tizen-, huszonévesek emberek szabályozzák, korlátozzák egymást és megsértődik a lány, mert az óriásplakáton a szerelme exének a nevét látja, és mi az, h szembe jön vele az ő neve. Bohózat. És igen, ehhez az kell, h először saját magát, aztán a másik nemet ismerje meg az ember, és ez bizony csak úgy megy, ha lefekszik x emberrel. De nem úgy, ahogy a mai fiatalok, h 12 évesen elkezdjük, mert az meg 20 éves korára kiég, olyan lesz a szex számukra, minth nekem az esti fürdés, egy kötelező rutin. Arról meg senki nem szól nekik, h hahó, fiam, ne 2 perc alatt verd ki, mert a leghosszabb szexuális élményed az 5 perc lesz, aztán majd annyira elmegy a kedved az egésztől, h 25 éves korodra fel sem áll a farkad a frusztráció miatt.
30 éves férfiaknak fogalmuk nincs, h kell egy nőhöz érni, érthetetlen számukra, ha egy nőt nem az izgat fel, ha rögtön bevered neki, közben meg gyűlnek a huszonéves lelkisérült emberek. Elnézést, de nem kell messze menni, 3-4 sztorit csak itt lehet olvasni a fórumon, amikor egy huszonéves ember azt írja itt nekem, h x éve nincs kedve a nőkhöz. Tessék?! Ezt bmeg meg se kell magyarázni, h mennyire szomorú.
Jah, a kommunikációról már ne is beszéljünk, ott kéne kezdeni, h “szívem, nekem ez, ez meg ez jó a szexben”. Mikor szeretnéd a csajod arcára verni, de 5 éve nem mered neki elmondani
Én későn érő típus voltam, mert belementem x éves kapcsolatba és a kutya nem mondta el, h kell a nőkkel bánni, és az bizony apám feladata lett volna, most meg csodálkozik, h 34 évesen még a nőket hajtom és nem tudok megállapodni, holott már bőven túl vagyok kb mindenen, ami két nem között lehet, beleértve a mennyiséget is.
Ha itt valaki 25 év alatt van, fogadjon meg egy tanácsot, később meg fogja köszönni: felejtse el a párkapcsolatot! Megtiltom neki!