ter Stegen - ott folytatta, ahol abbahagyta, védett pár szépet.
Semedo - előre jobb volt, védekezésben szerintem nem volt most meggyőző, illetve kombinatív játékban sem annyira.
Piqué - védekezésben szörnyű, a gólja viszont nagyon jókor jött.
Lenglet - eleinte megilletődött volt, később javult.
Alba - elég homály volt ő is még a tavalyi szintjéhez képest.
Rafinha - súlytalan volt.
Busquets - álomszuszék, elég sok hullagyenge passza volt.
Arthur - ügyes, de még szoknia kell az európai tempót. Úgy láttam, sokszor csak kapkodta a fejét, amikor felpörögtek az események.
Messi - jobb szélsőként nem jutott labdához, középpályásként szokás szerint érdemben tudta szervezni a játékot.
Suárez - gyenge, és nem képes kapura lőni.
Dembélé - elszórt pár labdát, de érdemes lenne felépíteni, mivel Messin és Coutinhon kívül egyedül benne látom, hogy képes érdemben előremozdítani a játékunkat, és meccseket eldönteni.
Rakitic - jó volt, sok labdát elcsent az ügyes helyezkedésével, és megnyert pár fizikai párharcot, amiket a beállításáig nem tudtunk annyira hozni.
Coutinho - ügyesen szervezte az előre játékot, a csapat fő erőssége lehet idén Messi mellett.
Vidal - nem sokat volt játékban, de egy öngólt valahogy majdnem összehoztak Stégával.

Összességében a csapat nagy része a tudása alatt teljesített (még) szerintem, de ez jó volt egy felkészülési meccsnek, és még bőven leszünk jobbak. A keret mélynek tűnik, annyi biztos.