Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Apró szépséghiba, hogy a támadó már előtte szabálytalankodott Alba-val szemben, tehát az akciót már korábban le kellett volna fújni.Yokozuna írta: A büntető szerintem is megadható volt, Ter Stegen nem a labdára, hanem Vidal mozgásának megakadályozására tett mozdulatot. Az már a szerencsénk, hogy a legalkalmatlanabb embert választották a tizenegyes végrehajtására.
Zola félidőben kikapcsolta a tv-t és kiment a kutyáihoz a jó idöben.recrea írta: Épp mondtam apámnak, h idén sem kell altatót bevenni vasárnap, ezeken a meccseken talán még Zolanak is sikerül elaludni gyógyszer nélkül, annyira unalmas, amit művelünk.
Épp mondtam apámnak, h idén sem kell altatót bevenni vasárnap, ezeken a meccseken talán még Zolanak is sikerül elaludni gyógyszer nélkül, annyira unalmas, amit művelünk. Messin kívül csak a francia képes valami váratlant csinálni, illetve Cou-n látszik, h valami egész más szint, mint a többi középpályás. Ő nagy vétel volt, sztem idén húzni fogy minket.visca el barca írta:nagyon szezoneleleji formában fociztunk/lötyögtünk, de örülök h sikerült behúzni. lajos nagyon nem érezte ma, rahinha úgyszint nulla volt. arthurban bőven látok kraftot, csak eléggé meg volt illetődve/vissza volt fogva és inkább csak az alibi ment. lengeletet nem venném elő, kapott egy kötényt, de melyik védő nem kapott még élete során? azon kívül ha jól rémlik egy eladott labdája volt, sztem bőven hozta a szintet. dembelé gólja meg TS-nek meg gratula, hagyott aludni
Waleba10 írta:Megkérdezhetem mi a fene értelme van a videóbirónak? ha továbbra is ilyen tiziket fújhatnak össze vissza ezek a majmok? és még sárgát ad Stégának, még szerencse hogy csak egy miki egér kupa volt most a tét, de mi lesz ha majd a bajnokság fog múlni egy ilyenen? és én hülye még azt hittem hogy a videóbiróval normális biráskodás lesz a meccseinken....
Nèzd meg, egyféleképpen tudta csak átadni a labdát, a lába között.szoval szerintem elég jól osszezartak.Petr írta:Nyilván szűkítenie kell, de túltolta. Teljesen feleslegesen mászott annyira Piqué nyakára nulla szögvédelemmel.hajnesz írta:Jesszus. Mit kellett volna Lengletnek csinàlnia? Ilyenkor 100bol 100szor be kell szűkíteni a területet, hogy ne 1vs1 legyen Piquènek. Max ha kicsit számít rà, összeteszi a làbàt és kipattan a lábáról a labda.
Viszont ez a gól mindenekelőtt Busquets, majd Alba hibàja.
De nem csak az ő nyakába varrom, az egész csapat nem volt ott annál a gólnál fejben.
Nem ott hagyni a támadót a 16-os vonalánál. Eladott labda ide vagy oda,létszámban megvoltunk. Piqué meg egyáltalán nem volt vészhelyzetben,a labdás ember nem is volt lövőhelyzetben,de kaptak egy lehetőséget.hajnesz írta: Jesszus. Mit kellett volna Lengletnek csinàlnia?
Nyilván szűkítenie kell, de túltolta. Teljesen feleslegesen mászott annyira Piqué nyakára nulla szögvédelemmel.hajnesz írta:Jesszus. Mit kellett volna Lengletnek csinàlnia? Ilyenkor 100bol 100szor be kell szűkíteni a területet, hogy ne 1vs1 legyen Piquènek. Max ha kicsit számít rà, összeteszi a làbàt és kipattan a lábáról a labda.
Viszont ez a gól mindenekelőtt Busquets, majd Alba hibàja.
Jesszus. Mit kellett volna Lengletnek csinàlnia? Ilyenkor 100bol 100szor be kell szűkíteni a területet, hogy ne 1vs1 legyen Piquènek. Max ha kicsit számít rà, összeteszi a làbàt és kipattan a lábáról a labda.Sinya22 írta:Tipikus védekezési hibánk..A szélső védő/másik kh beszalad arra,akin már ott az ember,és tök üresen hagyja a szélsőt. Meg lehetett volna ezt oldani.
Nem hinném, az egész előszezont egyenletesen jó teljesítménnyel hozta le. Teljes értékű alapozást végzett és Valverde számol vele (lenyilatkozta többször is, hogy számít rá, és tavaly sajnos a sérülései miatt szinte alig látta.csababarca írta:Rafinha kezdetése annak szól, hogy hátha felfigyel rá és elviszi valaki?