Már az első évében is bőven top kapus volt csak akkor még voltak gyermeteg hibái ,de nálam legalábbis az elmúlt évtől kezdve top 3as kapus lett .Sinya22 írta:Legjobb kapus jelenleg,és még mindig fiatal,remélem nálunk marad a karrierje végéig.Nekem a kedvenc hozzászólásom az volt,amikor tavaly valaki benyögte hogy a top20 kapusban sincs benne. Szerintem már az első évében is bőven befért volna abba a 20-ba
Nem ép emberünk.Ronaldinho&Barca írta:Azért az a csele nem volt rossz 0:0-nál, mindenképpen süvegelendő milyen jó érzéke van a palinak. Remélhetőleg a kapuban pedig ott folytatja ahol abbahagyta. Igazi kincsre leltünk az ő személyében, pedig hányan kételkedtek.. szerencsére nem lett igazuk.
Nem először teszi meg ezt, igazán dicséretes.MessiNeymarSuarez írta:Stéga önként lerövidíti a vakációját, és elutazik a csapattal Amerikába, egyedüli emberként aki a VB-n is részt vett
...VIP-jegyes túristakéntMessiNeymarSuarez írta:Stéga önként lerövidíti a vakációját, és elutazik a csapattal Amerikába, egyedüli emberként aki a VB-n is részt vett
Igen, már elkezdtem, de idő híján sajnos félbeszakadt, de ki lesz téve valamikor.Petr írta:Egyre több átfogó cikk jelenik meg különböző játékosokról, amit saját maguk írnak. Legalábbis közük van hozzá.
Stegen a következő, bár a cikk áprilisi: https://www.theplayerstribune.com/en-us ... -barcelona
Matyi majd biztos lesz olyan aranyos, hogy lefordítja ezt is, én most nem vetemedem rá.
A hosszú labdákra gondolt a költő, de abban sincs igaza.S.Agüero írta:Azért írta a 10/8 hibát, mert ugye az azt jelenti, hogy a reciproka, ami 8/10, annak pontos passznak kell lennie, ami igaz is.
Egy csúcsra pörgetett német gép, nem hinném, hogy ez megtörténne. Az önbizalomhiánytól pedig szerintem most sem kell félteni.Chino írta:Egyedül tartok, hogy el fog egy kicsit szállni fejben, de ne legyen igazam.