LG írta:Én az ezredforduló környéke óta szurkolok a csapatnak, nálam magasan ő a legjobb kapusunk, akit láttam játszani. Ha pedig nem lesz semmilyen komoly törés a karrierjébe, akkor még a csapat legendái közé is emelkedhet. Messiék után csapatkapitányként is szívesen látnám.
Szerintem még messzebbre is mehetünk. Nekem Baia volt hatalmas kedvencem és közel hasonló kvalitású. De ő amúgy is csak 2 szezont volt itt, szóval egy 20 éves időintervallumot tekintve kimagaslik. (Bravo közelítette még meg, de csak az itteni szezonját tekintve) Habár nem ebből indulnék ki, mert Bonanot, Dutruelt, de még Hespet sem túl nehéz überelni.
Mondjuk a németek kapusfronton mindig kifejezetten jók voltak, Köpke, Kahn, Neuer, még Lehmann is ide vehető.
Régóta nem volt olyan érzésem, hogy ha ziccerbe vagy helyzetbe kerül az ellenfél nem megy fel ezerre a pulzusom, mert tudom, hogy egy olyan ember van a kapuban aki bármire képes.
A mentalitása és elkötelezettsége pedig szintén példás. Az ára pedig...
A sors furcsa fintora, hogy a lényegesen gyengébb Valdes 4 Zamora díjat zsebelt be, míg könnyen lehet, hogy MAtS jó eséllyel egyet sem fog.