2018.10.07. 22:52:28
Tavaly nem kritizáltam,a körülményekhez,meg a rendelkezésre álló játékosokhoz képest jó munkát végzett. Nem volt látványos játék,de nem kaptunk meccsenként 2 gólt,lett 2 kupa,majdnem veretlen bajnoki szezon. A bl meccset szerintem senki nem felejti el neki,ott kiderült,hogy ez igen is magas szint neki.
Most nem egy szem Paulinho áll a rendelkezésére. Arthur/Dembelé,Vidal,de még idevenném Rafinhát,Malcomot. Olyan játékosok,akiket nem csak 5 percekre lehet használni,mint tavaly Gomest. Ehelyett ő rendre ezt játssza. Mindenkinek egyértelmű,hogy kicsúszik a kezünkből az irányítás,fáradt a csapat,és ő vár a 80. percig.(Most a spurs elleni meccsre gondolok). Vezet a Valencia,Messi villan egyet,aztán 60 perc semmi. Ezt a Valenciát meg lehetett volna verni,voltak ők jobb formában is tavaly,vagy azelőtt. Suarez ma annyira 0 volt,mint számtalanszor az elmúlt 1 évben. Lenne variációs lehetőség elől,de ő nem akar/nem tud/nem mer semmit csinálni. Inkább ül a padon egy dembelé/cotunho,a lelátón meg egy Malcom,minthogy változtasson valamit. Csak egyszer kipróbálna valamit,ha már kapott egy jobb keretet.
Rakitic sem élete formájában játszik,túl van egy hosszabbításos vb-n, 2-3 meccsre pótolhatná Vidal,mert szerintem a horvát tavaszra teljesen kifullad így.
Ma pl a bal oldalon volt: Alba,Coutinho,Arthur(ez már bőven elég),Messi+Suarez is. A jobb oldalon volt: Semedo. Ennyire egy oldalasak szerintem soha nem voltunk. Talán mikor a Milan ellen Dani Alves rohangált csak a szélen,igaz azt meg is nyertük 4-0-ra.
Én eredménytől függetlenül megköszönném neki a szezon végén,mert ahogy mások is írták,nézi a meccseket,mást nem csinál. Egyelőre pedig nem hogy szép játék nincs,hanem most eredmény sem. Messi szerencsére megment minket,ahogy tette sokszor már az elmúlt években. Igazából megint tőle függ a szezonunk,hogy tavasszal hogy fog menni neki,mert másra nem számíthatunk,úgy is ugyan az a 11 megy fel,ugyan azzal a "taktikával" minden meccsre.
Az egyetlen pozitívum az elmúlt időkből az Arthur. Annyira jó nézni azt a srácot,nagy fogás volt.