Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kit szeretnél? Mert azon kívül, hogy “meg fog szűnni a klub” hangulatról írsz, egy épkezláb megoldási javaslat sincs.drobika írta:Jobbhátvédről ne is beszéljünk,mert oda kell hozni egy normális nagy nevet.
Nyugodj meg, majd pihenteti Messit amikor lehet(értsd:Fontos meccseken, ahol előre lehet tudni hogy kemény menet lesznagyatyesz írta:Ez az ember tényleg fullba nyomja a kretént. Volt hét közben egy komoly, fárasztó meccsünk. Felküldi ugyanazt a csapatot egy posztot leszámítva...és nem frissít, nem cserél csak a 84 és 87 percben. Ennek mi értelme??? Ezek tényleg időhúzó cserék csak. Ha 70. perc körül hoz valakit még megértem. Lassan teljesen elveszítem a hitemet benne.
a 60. percben behozta rakitic helyére paulát aki mindig tudott pluszt adni, kb ennyi volt a cseréje. a töltelékeket (pl. DS) meg bedobta időhúzónak a 89. percben és ennyi.davi10 írta:tavaly általában bejöttek a cseréi
Igen, ez elég érdekes, hogy tavaly általában bejöttek a cseréi, pedig akkor kb. padunk se volt.Sinya22 írta:Nem,szerintem meccs közben nem látja jól. Nem akar,vagy nem tud időben változtatni.Léfe írta:Utólag mindent jobban lehet látni, tudni, mint elötte.
Nem,szerintem meccs közben nem látja jól. Nem akar,vagy nem tud időben változtatni. A spurs ellen nem volt elég egyértelmű,hogy a 2. góljuk után egy kapuztak?Még is a 82. percben hozta vidalt,ja meg előtte rafinhát(wtf). Tök jó,hogy van elképzelése a meccs előtt,de ha borul az előre felvázolt terv,akkor sokkal gyorsabban kellene reagálnia. Kíváncsi vagyok,ha a spurs vezet a 2. percben,dembelé mikor jön,a félidőben,vagy majd a 70. percben. Eddig engem egyáltalán nem győzött meg a bl-ben. Végigszenvedtük vele a tavalyi csoportkört,aztán a Roma ellen lefagyott. Most Messi jó formájának is köszönhetően 6 pont van,de amikor neki kellene húzni valamit,mert a pályán lévőknek nem sikerül,akkor nem villog.Léfe írta:Utólag mindent jobban lehet látni, tudni, mint elötte.
Én is jó edzőnek tartom, majd elválik igazunk lesz-e?! És nem értek egyet azzal, hogy a Bibao a szintje! Egyelőre ennyi, kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő, de úgy tűnik az öltöző nincs ellene...Léfe írta:Utólag mindent jobban lehet látni, tudni, mint elötte. Ha Valverde nem jó, semmi gond. Csak ezen az oldalon minimum 6-8 képzettebb ember van, mint Ő. Egyébként mindig az hiányzik aki nem játszik, nem is hibázik. Sokakkal ellentétben én jó edzőnek tartom. Egy-egy bukta esetén innen nem tudható, ki a hibás a csapat, vagy az edző.
Mitől volt benne? Az elsőnél Lenglet mozizott 5 méterről, másodiknál a kivételes sebességű védő szánkózott és hintázott Kane előtt. Mondjuk igaz pályán volt mindkét gólnál, úgyis övé az utolsó két bajnoki kapott góljai, ezt pluszban már megbírja, függetlenül attól, hogy nem igaz.Kovbal88 írta: Semedo is kivételes sebességű védő.... Piqué most nagyon gyenge szerintem tegnap is benne volt a két kapott gólban, de ezt most nem számít.
Mondjuk eddig kb padunk se volt amit használni lehetett volna, most van, de Vidal bejön időhuzó cserének a 90.percben, Dembele végig üli, Malcom meg otthon nézi a tv-ből a meccsettVaratrix írta: Nem mintha korábban nagy divat lett volna nálunk aktívan használni a padot.