Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úristen buszkeccet kihagyta. vagy lemaradtam vmiről és sérült?soadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Arthur, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Dembélé
Az év első BAJNOKI meccse volt, de előtte volt 4-én egy Celta-Barca kupa nyolcaddöntőszergoka írta:Tavaly is megnyertük: Barca-Levante 3-0MessiNeymarSuarez írta:Kemény meccs lesz, ne felejtsük el, hogy utoljára 5 éve nyertük meg az év első meccsét!
(Barcelona - Elche 4-0 2014.01.05)
Tavaly is megnyertük: Barca-Levante 3-0MessiNeymarSuarez írta:Kemény meccs lesz, ne felejtsük el, hogy utoljára 5 éve nyertük meg az év első meccsét!
(Barcelona - Elche 4-0 2014.01.05)
csababarca írta:informálisan hozzáteszem, hogy tudom, a védekezést lehozta, de volt jó néhány elszórt labdája most, amikért itt rikácsolni szoktak.westerngom írta:
Csak informálisan megjegyzem, hogy (kényszer) jobb bunkót játszott, illetve valami hasonlót.
magához képest, meg előző meccseihez képest volt gyengébb, nem az okait fejtegettem.
informálisan hozzáteszem, hogy tudom, a védekezést lehozta, de volt jó néhány elszórt labdája most, amikért itt rikácsolni szoktak.westerngom írta:
Csak informálisan megjegyzem, hogy (kényszer) jobb bunkót játszott, illetve valami hasonlót.
Csak informálisan megjegyzem, hogy (kényszer) jobb bunkót játszott, illetve valami hasonlót.csababarca írta: Dembelé ma nem volt jó, előbb is lekaptam volna, de van ilyen.