MichaaBee írta:Szerintem nem szükségszerű, hogy akkor leültetik. A PSG megteheti Rabiot-val, mert úgy el vannak engedve pénzzel és játékosokkal, hogy nem fogják megérezni a hiányát, főleg nem a Ligue 1-ben... Viszont szerintem általánosságban nem jellemző, hogy nyáron biztosan távozó játékosokat kategorikusan jegeljenek.
Felhozták a B-csapatukból még ifis szerződéssel, játszott kb. 10 meccset, ahol jó volt állítólag. Ezt követően elétolták a profi szerződést, de állítólag elég kicsi fizuval. A srác nem írta alá, inkább elkezdett más klubok felé kacsintgatni, és vice versa. Azóta visszatették a B-csapatba "büntiből", mivel az edzőjük csak olyan játékosokkal akar dolgozni, akik 100%-ban elkötelezettek a csapat iránt. Hogy ezután mi lesz, azt nem tudni még, de a Toulousenál maximum a B-ben fog így továbbra is játszani, hacsak nem száműzik még onnan is a közben hivatalossá váló átigazolása miatt.
A Rabiot és Pulisic helyzetében pedig vannak alapvető különbségek. A Dortmund eladóklub, a PSG nem az.
Ami Rabiot-t illeti, a PSG hosszabbítani akart vele, ő nem akart. Ezért padra vágták, hogy éreztessék vele a döntése súlyát. Egyébként megtartották volna, hiszen rajta kívül egy darab jó középpályásuk van. Jelenleg valami Draxler-Marquinhos-Verratti "középpályával" bohóckodnak (A L1-ben persze még az is simán elég lehet, a BL-ben top ellenfél ellen viszont azért majd kíváncsi leszek rájuk).
A Dortmund viszont eladja azt, akiért jó pénzt kap. Pulisic hoz nekik rendesen, így a Dortmund nem durcizik, kaszálnak sokat a srácon (mint tavaly Dembélé-n), a klub és a játékos között teljes az összhang Pulisic jövőjét illetően. Emiatt padozással büntetni butaság lenne. Én legalábbis így látom.