davi10 írta:Pontosan. Jelenleg az a pozíció a legérzékenyebb. Ha Messi kidőlne, azt még úgyahogy el tudnánk viselni, de Alba helyére nincs tuti pótlás.
Amúgy akkor lehet megint kísérletezgetni a 3 védős rendszerrel, de szerintem akkor bedobják Miranda-t, illetve Valverde a másik szerelmét, Robertot is volt már, hogy átrakta a balosra.
Szerintem Vermaelent fogja ott erőltetni Alba hiányában, ha a belga neadjisten épp nem sérült. Esetleg Lenglet-t lehetne megpróbálni ott, az ő helyén meg fogalmam sincs, ki lesz akkor.
De a legjobb megoldás szerintem valóban a három védős rendszer, Dembélé bal oldali wingback, a másik oldalon pedig Semedo, az egyensúly érdekében.
Offból ki, vannak új pletykák:
- de Jonggal megegyeztünk az MD és pár hiteles újságíró szerint, immáron az Ajax-szal kell egyezkedni. Közben a francia média szerint a PSG is rátapadt a hollandra, ők már az Ajax-szal is rég felvették a kapcsolatot.
- Coutinho-t az angol médiában szóba hozták több angol csapattal is, a MD átvette a hírt, és a MU-t emelte ki ezek közül, mint komoly érdeklődőt.
- A Rabiot-ügy továbbra is pörög, talán már télen jön (MD).
- És a kötelező havi Neymar-pletyka: André Curry (a brazíliai emberünk) állítólag karácsony előtt elkezdett szervezkedni, hogy Neymart visszahozza (Xavi Campos).
- Todibo-t télen megvesszük a klubjától 2 millióért (Sport).