Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alenenal? Bárki, nekem Ő olyan mint SR, fut meg küzd, de ennyi, szürke a játéka. Innentől kezdve nálam bármelyik középpályásunk lehet előtte.Samper írta:Ki jobb Alenanál? Mikor teszteljük le Chumit, ha nem most?zknym írta: Ha Alenat meg Chumit valakire ki tudnánk cserélninem is izgulnék a meccs miatt, így viszont a támadóinknak nagyon fel kell szívniuk magukat.
+1, valamint drukkolok, hogy Coutinho végre magához térjenSinya22 írta:Én mondjuk Puig miatt várom legjobban,neki úgy sincs máshol esélye,max ha nagyon hamar bajnokok lennék a végén,de az még messze van. Mondjuk nem hiszem hogy kezd,de majd kap megint 30 percet. Meg Murillora is kíváncsi vagyok,sose láttam még játszani.
Ki jobb Alenanál? Mikor teszteljük le Chumit, ha nem most?zknym írta: Ha Alenat meg Chumit valakire ki tudnánk cserélninem is izgulnék a meccs miatt, így viszont a támadóinknak nagyon fel kell szívniuk magukat.
Ha Alenat meg Chumit valakire ki tudnánk cserélnisoadroli írta:Cillessen; Semedo, Murillo, Chumi, Miranda; Aleñá, Busquets, Vidal; Malcom, Dembélé, Coutinho.
Na ez érdekes.Ez vagy 4-3-3 ami valószínű, de lehet valami kitekert csatár nélküli 4-4-2.palesz77 írta:Rac1 azt írja, hogy ezt a 11-et tesztelte ma EV az edzésen:
Cillessen - Semedo Murillo Chumi Miranda - Aleñá Busquets Vidal - Malcom Dembélé Coutinho
Tökéletes is lenne szerintem.
Cillessen - Semedo, Murillo, Lenglet, Miranda - Busi, Vidal, Arthur - Coutinho - Malcom, DembeleMatyiG írta:Holnapi kezdő?
Cillessen - Semedo, Murillo, Chumi, Miranda - Vidal, Arthur, Coutinho - Malcom, XY, Dembélé
Valami ilyesminek örülnék, védekezésben 4-5-1. XY nem tudom, hogy ki lehetne, Munir már valószínűleg nem lép pályára nálunk, Suáreznek meg pihennie kéne, szóval esetleg valaki a B-ből.
Rakiticset nem tette be, ezt is megértük.Sinya22 írta:Engem most meglepett rendesen EV