Kovbal88 írta:Szerintem Valverde a legjobb edző, aki Pep óta volt, talán csak azt tudnám neki felróni, hogy nem épít be fiatalokat a csapatba, de pl Alena is egyre több lehetőséget kap..
Aztán a tavalyi éve az szenzációs lett volna, ha nem kapunk ki a végén..
A meccsei kicsit sótlanok ízetlenek, de utóbbi időben még ezek se olyan vészesek, egy jó Coutinhoval sokkal jobb meccseket látnánk.
A Classicon szerintem szép volt tőle, hogy adott játéklehetőséget, Vidalnak, mert megérdemli a fiatal Alenának és Malcom is megkapta a bizalmat, pedig lehet, hogy nem ő volt a legjobb opció ebben a helyzetben.
Szóval lehet itt szidni, de Zidane semmivel se vitt véghez nagyobb munkát a Realnál...ami, hogy a BL győzelmekkel történelmet írt, amit nem is értek hogy tudták megnyerni mivel, csapatként egyáltalán nem emelkedett ki a Madrid egyik évben se.
Szerintem LE azért többert vitt végre nálunk, első évében összejött a BL győzelem is a bajnokság és kupa mellett, emelett 2015 tavaszától egészen 2016 tavaszáig nagyon magas színvonalon játszottunk.
Zidane is azért mégis jóval többet ért el, BL tripla és egy bajnoki cím 2,5 szezon altt, már az elsőben is szorossá tett egy már elveszett bajnokságot.
Valverde ereménye sem rosszak, de hogy az igazán nagy edzőink közé emelkedjen, kell a BL cím is.
Egyébként én is úgy veszem észre, hogy mostanság hajlamos lett tanulni a hibáiból, már nem ragaszkodik úgy a makacsságaihoz.