Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MQuCsabi írta:Anyját és az apját. Kivételesen az ő hibájuk. De holnaptól visszaáll a rend szerencsére.
A meccset is direkt holnapra időzítették, hogy jöhessen dropika...
Ne húzd már le ennyire szegény Prius-t...torrestoni írta:Nem várom el, hogy Klopp, Pep, Simeone, Fatih Terim, vagy Mészöly szinten tolja a showt, anyázzon és hajtsa a csapatot mint hülyegyerek a lopott biciklit, de azért ne úgy álljon már ott mint akit leszedáltak egy évtizedre valami lónyugtató-idegméreg koktéllal epidurálisan. A munkája többi része még már csak a jól megszokott bántó középszerűség a látottak alapján. Néha annyira szánalmas amit művel, mint egy Toyota Priusz.
Szerintem LE azért többert vitt végre nálunk, első évében összejött a BL győzelem is a bajnokság és kupa mellett, emelett 2015 tavaszától egészen 2016 tavaszáig nagyon magas színvonalon játszottunk.Kovbal88 írta:Szerintem Valverde a legjobb edző, aki Pep óta volt, talán csak azt tudnám neki felróni, hogy nem épít be fiatalokat a csapatba, de pl Alena is egyre több lehetőséget kap..
Aztán a tavalyi éve az szenzációs lett volna, ha nem kapunk ki a végén..
A meccsei kicsit sótlanok ízetlenek, de utóbbi időben még ezek se olyan vészesek, egy jó Coutinhoval sokkal jobb meccseket látnánk.
A Classicon szerintem szép volt tőle, hogy adott játéklehetőséget, Vidalnak, mert megérdemli a fiatal Alenának és Malcom is megkapta a bizalmat, pedig lehet, hogy nem ő volt a legjobb opció ebben a helyzetben.
Szóval lehet itt szidni, de Zidane semmivel se vitt véghez nagyobb munkát a Realnál...ami, hogy a BL győzelmekkel történelmet írt, amit nem is értek hogy tudták megnyerni mivel, csapatként egyáltalán nem emelkedett ki a Madrid egyik évben se.
Korábban azt írtad, hogy Robertónak semmi köze a focihoz. Hirtelen képes lenne a középpályán játszani? Egyébként szép, átgondolt hozzászólás.drobika írta:Nagyon érdekelne hogy valyon a tisztelt egekbe emelt forunmtarsnak honnan van fogalma arról, hogy Messi döntött úgy hogy nem játszik.
Ő tudhat ilyesmit?
Neki szabad ilyeneket írni?
Nem baj hogy az edző nyilatkozza amit?Javaslom olvasásra a engem igenis sert hogy a világ legjobb játékosáról valaki ilyesmit ír.
Messi biztos vagyok benne hogy igenis játszik ha nem sérült és nem tenne ilyesmit.
sR és Semedob jatekoerceit nem kunszt összeadni.Az már igen hogy valyon miért is játszik majdnem annyit akkor SR mint Semedo jobbhatvedkent, amikor Nem az.
Semmi probléma nem lenne SR el ha középpályán játszana,a helyén ahol sokkal jobb,mint ott ahol sajnos sokkal gyengébb.
Mindössze ezt mertem leírni illetve azt a tényt hogy Semedo akkor Stabil jobbhátvéd ha SR nincs.Sajnos SR soká volt sérült, Ezért jött ki ez a néhány perc többlet Semedo javára.
A probléma nem a véleménnyel van,hanem ,ha valaki úgy adja elő a saját gondolatait olyan dolgokról amikről fogalma se lehet, mintha tények lennének.drobika írta:Én továbbra is azt gondolom hogy lehet saját vélemény.
Az arra adott reakció semmiképp nem lehet más becsületére nézve sértő.
Főleg úgy hogy azt nem váltotta ki személyes előzmény.
EV tooikban vagyunk Itt leírta a fórumtars hogy Messi döntése volt hogy nem játszott.Mert a kupa számára nem fontos.
Aki itt Valverde védője miért nem akad ki ezen?Messi ezek szerint azt tesz amit akar?A vezető edző meg mehet a francba? Akkor játszok amikor akarok?
Így ,, ismeritek Messi mentalitását?
Abszurd dolog ez, mégsem adtam rá személyeskedő választ.Mwrt vannak alapvető normák.Meg akkor is ha úgy tűnik hogy szembe mész az autópályan
És azon még nem gondolkodtál el,hogy vajon miért jön elő veled szemben ilyen hangnem?Nyílván nem a kinézeted miatt,mert nem ismerünk. Hanem abban a stílusban,amiben írsz. Elmondod a véleményedet 8 topicban 65x,kb kívülről tudjuk már. Hoznak neked statisztikát,amivel bizonyítják,hogy nincs igazad,majd leírod megint ugyanazt,amit előtted cáfoltak meg. Érdekes,én is írok naponta,max nem értenek egyet velem,de senki nem támadott rám. Érdemes el gondolkozni,hogy amúgy nem benned van-e hiba.drobika írta:Én továbbra is azt gondolom hogy lehet saját vélemény.
Az arra adott reakció semmiképp nem lehet más becsületére nézve sértő.
Főleg úgy hogy azt nem váltotta ki személyes előzmény.
EV tooikban vagyunk Itt leírta a fórumtars hogy Messi döntése volt hogy nem játszott.Mert a kupa számára nem fontos.
Aki itt Valverde védője miért nem akad ki ezen?Messi ezek szerint azt tesz amit akar?A vezető edző meg mehet a francba? Akkor játszok amikor akarok?
Így ,, ismeritek Messi mentalitását?
Abszurd dolog ez, mégsem adtam rá személyeskedő választ.Mwrt vannak alapvető normák.Meg akkor is ha úgy tűnik hogy szembe mész az autópályan
Az edzésen.drobika írta:Természetesen hol adott volna több okot a beállítására mint SR amikor kétszer 20 percnél többet nem játszott? Hol bizonyított volna?
A Föld lapos.drobika írta:Elképesztő hogy Stalkyard fórumtars milyen hangvételű hozzászólásokat tehet büntetlenül.
Másokat becsületében sertegethet.
Nem is érdemes erre hasonló módon válaszolni.
Az eredeti témához csak visszatérve.
Itt az oldalon is olvasható EV.nyilatkozata.Messi fájdalmakkal küzködött ezért döntöttünk úgy hogy csak ekkor száll be a meccsbe.
Természetesen ez őt nem érdekli,Messi 100 As volt továbbra is.
Persze felhívta más is itt a figyelmet arra, hogy természetesen azt kommunikálja a stáb hogy rendben van,mást taktikailag nem tehet.
És persze arra sincs válasza ha 100 As miért nem kezd hiszen ez csak a kupa negyeddöntő, és csak a Reál az ellenfél.
De ismétlem hogy ilyen primitív másokat becsmérlő vélemény szerintem nem megengedett egy nyilvános helyen.