2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hozz fel példának egy bajnokságot, ahol a 3. és a 16. helyezett között nincs ordas nagy különbség. A Valladolid így is meglepően jól kezdett és meg voltak a lehetőségeik ahhoz, hogy több gólal vezessenek, de talán nem véletlenül tengődnek a kieső zóna környékén.Kovbal88 írta: A másik dolog meg, ez a spanyol bajnokság színvonala, egy szétesett Real Madrid simán harmadik a bajnokságban, úgy hogy talán már nagyobb bajban nem is lehetne. Szóval óriási különbségek vannak még itt a csapatok között.
Szerintem kellett hozzá még a Girona elleni hazai zakó is. Ha azt behúzzák még ott lett volna bennük, hogy a bajnokságra van sansz, hiába estek ki a kupából. Egy hatmeccses győzelmi sorozattal a hátuk mögött (amiben az ATMA-t is lenyomták) egy vesztes Klasszikus még nem dönti őket romba. Azzal a vereséggel a bajnoksság realitása, ha nem is teljes mértékben, de jóval messzebb került.Cestus írta:Így van. Az első kupameccs előtt még azt kellett hallgatni/olvasni, hogy ők mekkora formában vannak, mi meg milyen gyengék vagyunk. Aztán a párharcból mi jól jöttünk ki, ők padlóra kerültek. Éppen emiatt tartottam én a kupa visszavágót a szezon egyik legfontosabb meccsének, mert előre sejthető volt, hogy az ott elért eredmény meghatározza a szezon második felét.ktm írta:Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.
Így van. Az első kupameccs előtt még azt kellett hallgatni/olvasni, hogy ők mekkora formában vannak, mi meg milyen gyengék vagyunk. Aztán a párharcból mi jól jöttünk ki, ők padlóra kerültek. Éppen emiatt tartottam én a kupa visszavágót a szezon egyik legfontosabb meccsének, mert előre sejthető volt, hogy az ott elért eredmény meghatározza a szezon második felét.ktm írta:Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.
Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.Kovbal88 írta: A másik dolog meg, ez a spanyol bajnokság színvonala, egy szétesett Real Madrid simán harmadik a bajnokságban, úgy hogy talán már nagyobb bajban nem is lehetne. Szóval óriási különbségek vannak még itt a csapatok között.
Helyes.MatyiG írta:Simeone hosszabbított '22-ig.
20 meccs alatt szerintem összejött neki a 10 perc.Nero. írta:Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).
Én 22-t számoltam (20 bajnoki meccs, whoscored szerint pedig meccsenként 1.1 csellel próbálkozik)MatyiG írta:Hány kísérletből, 19?
Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).
Jó lenne. Az aktuális forma nem nekünk kedvez, néhány játékosunknak nagyon fel kéne javulnia. Remélhetőleg Messi sérülése addigra teljesen elmúlik és Dembelé is 100 százalékos lesz. Suarez nincs formában, de ő az ilyen meccsekre fel szokta szívni magát.csababarca írta:Elkapták a fonalat, gyorsan kupában oda kellene csapni, visszafogni a lendületüket.
Az igazság az, mikor ment a szekér, olyankor azért csapni szoktuk őket, olyankor tudtak szívatni minket, amikor amúgy sem ment jól. 2016-ban, amikor nekik nagyon ment, akkor is csak egy szoros párharcon tudtak verni minket, mikor mi komoly hullámvölgyben voltunk. Most meg messze vannak a 16-os formájuktól, szvsz nem erősebbek, mint tavaly.Azért ez erős kijelentés úgy, hogy 5 hónapja veretlenek voltak a bajnokságban a mai meccsig.
Ők az a csapat, akit soha nem írnék le, akármilyen is a keretük. Amíg Simeone ott van, én parázni fogok tőlük.
Talán nem ez életük szezonja, de én jobban kinézem belőlük a tavaszi robbanást, mint a mostani Realból.