Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na királypitta19 írta:Sziasztok!
Jövő évtől lecseréli a Laliga a Nike labdákat, 3 éves szerződést kötöttek a Pumával.
https://en.as.com/en/2019/03/17/footbal ... 66825.html" target="_blank
Simeone volt az az ember, aki végre csapatot csinált az Atleticonál. Mindig remek játékosaik voltak, de eredmények azok nagyon nem jöttek. A Juvét is megfogták az első meccsen. BL-ben is nagyokat mentek, rejtély, hogy a végén hova tűnt a lendület. Viszont nem hinném, hogy találnának Simeonál jobbat.LG írta:Szerintem már az Atleticonak és Simeonénak is jót tenne a különválás, így együtt kezdenek besavanyodni.
Hozz fel példának egy bajnokságot, ahol a 3. és a 16. helyezett között nincs ordas nagy különbség. A Valladolid így is meglepően jól kezdett és meg voltak a lehetőségeik ahhoz, hogy több gólal vezessenek, de talán nem véletlenül tengődnek a kieső zóna környékén.Kovbal88 írta: A másik dolog meg, ez a spanyol bajnokság színvonala, egy szétesett Real Madrid simán harmadik a bajnokságban, úgy hogy talán már nagyobb bajban nem is lehetne. Szóval óriási különbségek vannak még itt a csapatok között.
Szerintem kellett hozzá még a Girona elleni hazai zakó is. Ha azt behúzzák még ott lett volna bennük, hogy a bajnokságra van sansz, hiába estek ki a kupából. Egy hatmeccses győzelmi sorozattal a hátuk mögött (amiben az ATMA-t is lenyomták) egy vesztes Klasszikus még nem dönti őket romba. Azzal a vereséggel a bajnoksság realitása, ha nem is teljes mértékben, de jóval messzebb került.Cestus írta:Így van. Az első kupameccs előtt még azt kellett hallgatni/olvasni, hogy ők mekkora formában vannak, mi meg milyen gyengék vagyunk. Aztán a párharcból mi jól jöttünk ki, ők padlóra kerültek. Éppen emiatt tartottam én a kupa visszavágót a szezon egyik legfontosabb meccsének, mert előre sejthető volt, hogy az ott elért eredmény meghatározza a szezon második felét.ktm írta:Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.
Így van. Az első kupameccs előtt még azt kellett hallgatni/olvasni, hogy ők mekkora formában vannak, mi meg milyen gyengék vagyunk. Aztán a párharcból mi jól jöttünk ki, ők padlóra kerültek. Éppen emiatt tartottam én a kupa visszavágót a szezon egyik legfontosabb meccsének, mert előre sejthető volt, hogy az ott elért eredmény meghatározza a szezon második felét.ktm írta:Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.
Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.Kovbal88 írta: A másik dolog meg, ez a spanyol bajnokság színvonala, egy szétesett Real Madrid simán harmadik a bajnokságban, úgy hogy talán már nagyobb bajban nem is lehetne. Szóval óriási különbségek vannak még itt a csapatok között.
Helyes.MatyiG írta:Simeone hosszabbított '22-ig.
20 meccs alatt szerintem összejött neki a 10 perc.Nero. írta:Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).
Én 22-t számoltam (20 bajnoki meccs, whoscored szerint pedig meccsenként 1.1 csellel próbálkozik)MatyiG írta:Hány kísérletből, 19?
Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).