Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lenne. Az aktuális forma nem nekünk kedvez, néhány játékosunknak nagyon fel kéne javulnia. Remélhetőleg Messi sérülése addigra teljesen elmúlik és Dembelé is 100 százalékos lesz. Suarez nincs formában, de ő az ilyen meccsekre fel szokta szívni magát.csababarca írta:Elkapták a fonalat, gyorsan kupában oda kellene csapni, visszafogni a lendületüket.
Az igazság az, mikor ment a szekér, olyankor azért csapni szoktuk őket, olyankor tudtak szívatni minket, amikor amúgy sem ment jól. 2016-ban, amikor nekik nagyon ment, akkor is csak egy szoros párharcon tudtak verni minket, mikor mi komoly hullámvölgyben voltunk. Most meg messze vannak a 16-os formájuktól, szvsz nem erősebbek, mint tavaly.Azért ez erős kijelentés úgy, hogy 5 hónapja veretlenek voltak a bajnokságban a mai meccsig.
Ők az a csapat, akit soha nem írnék le, akármilyen is a keretük. Amíg Simeone ott van, én parázni fogok tőlük.
Talán nem ez életük szezonja, de én jobban kinézem belőlük a tavaszi robbanást, mint a mostani Realból.
Valahogy így. Plusz el kell hozni a Bernabéuból is legalább egy pontot.recrea írta:Jövő hétvégén jöhet Madridban egy x, és meg is vagyunk remélhetőleg. Plusz el kell verni otthon a Ticot.
Azért ez erős kijelentés úgy, hogy 5 hónapja veretlenek voltak a bajnokságban a mai meccsig.LG írta: Gyenge az Atletico. Legalábbis ami a bajnokságot illeti. Azt is el tudom képzelni, hogy még a második hely sem lesz meg nekik.
Gyenge az Atletico. Legalábbis ami a bajnokságot illeti. Azt is el tudom képzelni, hogy még a második hely sem lesz meg nekik.davi10 írta:Hogy a francba van ekkora mákunk, hogy a botlásainknál idén az Atleticonak se nagyon jön össze ?
Nyilván egyesek bírózni fognak, de nem lehet minden meccset rájuk fogni.
És vezetnek isCestus írta:Sima tizit megúszott a Betis.
Nemtom mi lesz a mai meccsükön, de Morata elég futballbutának tűnik még mindig. Ha ő lesz Costa helyettese a felépüléséig, szerintem nem sok jóra számíthatnak.
Szerk.: a Betis javára meg befújja (jogosan).
és ennek ellenére még tartják magukatMesQueUnClub írta:És a Betis pihentet az Atletico ellen
Szvsz inkább azért jó neki ott mert fontos tagja tud lenni a csapatnak.Nero. írta: Én úgy emlékszem hogy mi mentünk érte tavaly nyáron de a fórum nagyrésze nevetségesnek tartotta.
Szerintem is jó játékos amúgy, gondolom jól érzi magát meg máshol se keresne sokkal többet
Nem mindenkinek a pénz az első
Én úgy emlékszem hogy mi mentünk érte tavaly nyáron de a fórum nagyrésze nevetségesnek tartotta.LG írta:Parejot hogy hogy még nem vitte el nagyobb csapat? Én úgy látom, már évek óta kimagaslik a Valenciából.
Ráadásul elég erős csapattal ,nem is nagyon tartalékoltak.geridoss írta:Kiesett az Atletico a kupából, 3-3-at játszott otthon a Gironával.