Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ne viccelj már, ez nem bírói inkompetencia. Ha ezt video bíró nélkül befujjak arra aztmondom én is hogy idióták a bírók. De ott ül 4 képzett bíró, 4 olyan ember akinek ez a munkája megnézik az esetet lassítva 5 szögből és megadják, holott mindenki pontosan látja hogy nem volt kontakt. Ez nem olyan mint 3 hete volt Suarez este a kapussal, mert ott 2 nap volt találni egy olyan kameraállást ahol képkockára lassítva úgy látszik hogy fault volt. Ez teljesen egyértelmű volt.El Sie7e írta:Én letettem az összeesküvés elméleteket és arra jutottam hogy egyszerűen inkompetens kóklerek a spanyol játékvezetők. Teljesen mindegy kinek merre mit, teljesen méltatlanok a liga minőségéhez.
Pontosan.El Sie7e írta:Én letettem az összeesküvés elméleteket és arra jutottam hogy egyszerűen inkompetens kóklerek a spanyol játékvezetők. Teljesen mindegy kinek merre mit, teljesen méltatlanok a liga minőségéhez.
Minden országban szapulják a bírókat, kozbe csak meg kellene nézniük mi folyik a la ligaban és csöndben is maradnának. Ez a var is olyan hogy németek, olaszok prímán alkalmazzák, a vbn is elég jó volt, csak a majom spanyolok nem képesek használni. Kedveznek meg ártanak mindenkinek bőven mert bénák. Mindet el kell zavarni külföldre továbbképzésre mert latszik hogy sok nekik a 90 perc.
Csak a mi meccsünkön volt 2 nagyon kérdőjeles tizieset, és nemhogy megadni, még visszanézni sem voltak hajlandóak. Főleg úgy hogy a másodiknál egyértelműen buktatták Suareztcsababarca írta:a legviccesebb hogy Case nem tudta eldönteni hirtelen melyik lábát is "rúgták" meg, így idétlenül dobbantott párosról![]()
ott a var és ezeket megadják.
de a legnagyobb vicc, hogy más csapatoknak véleményesebbeket vissza se néznek.
Voltak a Realnak jó pillanatai a mai meccsen. Vinicius nem játszik rosszul és nagyon gyors, ő betalálhat. Aranylabda nem nagyon mutatott semmit, talán volt egy két szép testcsel, de ennyi. Benzema veszélyes lehet, meg azért Ramos is kipatkánykodhatja magát, nem hiányzik a két meccs, de ez van. Annyira a Real se játszik jól, de otthon lesznek. A kupától amúgy jobban félek, mint a bajnokság. De majd Dembele megoldja.Gauchomester írta:Alapvetően izgatottan várom a jövő hetet, de tartok is tőle. Elnézve azonban a Madrid mai produkcióját, kicsit megjött hozzá a kedvem.![]()
Hozzáteszem, a Barca játéka sem az, amit hétről hétre ki lehetne tenni az ablakba.....
A forgatókönyv nálam:
Szoros, végig feszült meccsen kiharcoljuk a döntőbe jutást szerdán. Ez olyannyira felpaprikázza a madridot, hogy hétvégén (mivel ha nem nyernek, nagyjából kiszállnak) nekünk esnek. Az adok-kapokból ismét a Barca jön ki jobban, és marad az Atlético, mint említésre méltó üldöző. A Real összezuhan, és a két egymást követő fiaskó után otthon esik ki az Ajax ellen a BL-ből.
![]()
![]()
Csak ezt kellett.dinnyesz írta:Ramosnak csak ezt a meccset kellet kihagynia vagy ellenünk se játszik? Mert így ,hogy Nacho is off elég szűkösen lennének ami nem jönne rosszul
legalább arról a lábáról ugrott volna bakot, ami felé rúgtakChino írta:Varane kezezését vissza se nézik, Casemiro meg....![]()
![]()
![]()