Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
16 éves srác a massiárólMQuCsabi írta:Ki az a Moriba?
Akkor reméljük a két hír kb. ugyanannyira igaz, mert közben a MARCA szerint a Real-nak nincs szüksége Rabiot-raAlcantara írta:
A középcsatár kérdést is megoldva: Jovic aláírt a Realhoz 6 évre 50+10 M az ára.
Francisco Rubio a DonDiarioban legalább is közzétette mindezt ma reggel.
davi10 írta:Közben megoldódni látszik a kp-kérdés, a SPORT szerint Rabiot megegyezett a Real-al, "hamarosan" be is jelenthetik.
Griezmannal nekem többek között az is a gondom, hogy nem látom itt a posztját. Ő egy 4-4-2-ben ideális, Costa/Kalinic/Morata mellett vagy hátrébb lép szervezni a játékot, ami ugye szintén nem az ő feladata lenne itt. Suarez "utódnak" semmiképp sem tartanám, nagyon távol játszik a kaputól, ő igazából inkább afféle Messi poszt az ATMA-ban, gólerősnek pedig szintén nem mondanám, akármennyi gólt lő is az Atletico. Dembélé pedig ezzel végleg a cserepadon találhatná magát. Azt se felejtsük el, hogy ő Madridban szinte olyan szerepet tölt be, mint itt Messi, ott ő a sztár, őt keresik leginkább a labdával, ez itt gyökeresen változna.MessiNeymarSuarez írta: A tavalyi ripacskodás után inkább ne is jöjjön.
Eleve hova jönne, kinek a posztjára? Balszélső lenne, és akkor Dembelét jegelnénk? Vagy nem bíznak Dembouzban és el akarják adni? Kötve hiszem.
Esetleg Suarezt vele helyettesíteni? Nem biztos hogy tudná azokat a dolgokat hozni, ami Suarezben megvan itt középcsatárként. Lajos ha el is botlik épp a labdában, akkor is mesterien viszi el a védőit, és folyamatosan köti le őket, harcol, őrlődik bent a védők között, láthattuk nem egy gólnál, hogy mekkora kulcsszerepe volt Suareznek abban, hogy elvitte magával a védőket.
Erre Griezmann mennyire lenne képes?
Saját vélemény következik.Messias2 írta:Elsődlegesen a helyzetkihasználása, és hogy mennyire tud beszállni a csapatjátékba, mert talán ez a 2 dolog amiért Suarezt szoktuk ekézni.
Valamint például nekem speciel fogalmam sincs, hogy a Frankfurt játéka mennyiben hasonlít a miénkhez, ugye azért az se mindegy, hogy egy "rendszerjátékos", vagyis a játékrendszer teszi naggyá oder kirobbanó tehetség, és minden játékrendszerben megállná a helyét.
Elsődlegesen a helyzetkihasználása, és hogy mennyire tud beszállni a csapatjátékba, mert talán ez a 2 dolog amiért Suarezt szoktuk ekézni.palesz77 írta:Én Jovic miatt elkezdtem nézegetni őket, már majdnem 10 meccs össze is jött szerintem, 1-2 múlva tuti meglesz már annyi. Mi érdekel?Messias2 írta:Jovic gyereket amúgy valaki követi rendesen?
Mert az a sejtésem, h sokan itt "vakon" istenítik a palit, nem hiszem, hogy sokan követnék az Eintrachtot.![]()
A tavalyi ripacskodás után inkább ne is jöjjön.Tim írta:Pedig nagyon egyedül vagyNero. írta: Továbbra se hiszem el hogy én vagyok az egyetlen aki örülne ennek a gyereknek![]()
Szerintem nem csak itt a fórumon népszerűtlen, a szurkolók sem ugrálnának örömükben ha végül itt kötne ki. Én személy szerint semmi extrát nem látok benne.
Pedig nagyon egyedül vagyNero. írta: Továbbra se hiszem el hogy én vagyok az egyetlen aki örülne ennek a gyereknek![]()
Én Jovic miatt elkezdtem nézegetni őket, már majdnem 10 meccs össze is jött szerintem, 1-2 múlva tuti meglesz már annyi. Mi érdekel?Messias2 írta:Jovic gyereket amúgy valaki követi rendesen?
Mert az a sejtésem, h sokan itt "vakon" istenítik a palit, nem hiszem, hogy sokan követnék az Eintrachtot.
Mezből még mindig nem jön vissza egy játékos ára, ki lehet matekozni. És a PSG-nek is a Nike a szponzora, halkan megjegyezném.Messiguru írta:plusz marketing szempontból fél év alatt visszahozná az ára felét. A nike csak beszállna egy kis tökével![]()
110 milliós insta követőkből ha csak az 0,1%-a vesz mezt már anyagi gond nem lehet
Tudom, hogy állandóan Coutinho-val jövök, de 10-ből 8 fórumozó azt mondta, hogy ebbe a csapatba született, aztán láthatjuk mizu. Nem hiszem, hogy egy Frankfurt-ot követne itt bárki rendszeresen, kivéve ha nem ott él, vagy nem Bundesliga fan.Messias2 írta:Jovic gyereket amúgy valaki követi rendesen?
Mert az a sejtésem, h sokan itt "vakon" istenítik a palit, nem hiszem, hogy sokan követnék az Eintrachtot.
szbsz írta:Szerintem meg még ilyen előzménnyel is inkább ő, mint a de Ligt 12milliós fizukával(Zaniolo-300ezer/y!!!)... Értem én, hogy itt keresnek a legtöbbet a játékosok aztán minden éhenkórász ide akar jönni, de azért mindennek van határaKubla9 írta:https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... zmann.html Most komolyan ennek a köpönyegforgatónak a leigazolásán gondolkozik a lub????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
200 helyett 120.
![]()
![]()
![]()
![]()
Édes istenem kérlek akadályozd meg ezt a transzfert.
Amennyiben coutinho megy jovic jön nincs szükség szélsőre.nagyatyesz írta:Coutinho eladása tényleg mérlegelendő. A vételára és a fizuja miatt is luxuscsere Demb mögé, ráadásul nem is hozza azt, amit elvárnánk tőle. Jovic Suarez mögé jönne, és ő klasszikus center, szóval ha Cou megy, akkor szélre maradna egy szem Malcomunk - feltéve ha marad. Ti kit hoznátok Cou távozása esetén szélre?