palesz77 írta:Statikus alatt mit értesz? Meg ki a gyors játékos a mi mostani keretünkből, ha ő lassú? Messi pl gyors manapság?Barca_10 írta: lassú, egylábas és statikus, szinte a ballábas Coutinho.
Nem kifejezettebben vágyom rá amúgy még mindig, csak ezen azért megakadt a szemem.
Messi végsebesség tekintetében lassult egyértelműen, de Ő amit kell skillből megold, másrèszt pedig még mindig veszett robbanékony. A francia nem kiemelkedő sem végsebesség sem robbanékonyság tekintetében sem, néztem jó pár atma és francia válogatott meccset, néha ad egy kulcspasszt, de amúgy egyhelyben áll aztán megy az oldalpassz, ilyen játékosunk már van csak őt robertonak hívják.
Dembele elég gazella, szerintem Mbappé szinten van a sebessége, Malcom sem lassú ahogy Semedo sem, de ők ugye a kispadon ülnek ilyen-olyan okokból..
Többször írtam már, a jelenlegi keretben minden megvan a világuralomhoz, a fiatal tehetségek akikben van kraft, a stabilitás, az öregek és a pitbullok is, ezt kellene vegyíteni és lenne butítás, de ameddig a “gálakezdőnkből” 3-4 játékosnak bérelt helye van a kispad helyett+Messi korlátlan hatalommal rendelkezik addig ne várjunk változást semmiben sem.