Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ennyit Valverde-vel is játszott a csapat. A legtöbben a fejét követelték, most már egyre jobban látszik, hogy fölöslegesen. A probléma nem az ő személye volt, hanem a keret minősége. Egyszerűen ebben a történetben ennyi van. A mai produkció alapján még az 1 pontnak is örülhetünk.
Jó lesz 9 fordulón át még reménykedni, hogy bukjon a real.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
1 golos gyozelmet josolok mara, ebben a paprikas hangulatu leleknelkuli katlanban.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
35 percnyi foci volt bennünk, ezzel semmi baj. sikerült magukat felpaprikázni - kérdés, hogy hasznunkra válik e?
attól egy kicsit félek, hogy a Sev.-nál taktikai húzás, hogy fárasztanak.....ahogy mindenki mondja: meglátjuk.
Következő négy meccs mindegyikében benne van a pont vesztés. Valahogy be kell húzni őket, jó focit ebben a szezonbán már amúgy sem lehetett várni, pláne ilyen terhelés mellett.
Itt a kezdő:
Ter Stegen
N. Semedo
Piqué
Lenglet
Jordi Alba
Sergio
I. Rakitic
Vidal
Messi
Suárez
Braithwaite
Erőteljes kezdő, biztató. Csak Busi-Raki ne aldudjon.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw