2020.06.20. 01:09:59
Egészen botrányos, hogy több száz millió eurot költött el a Barca az elmúlt években és ha Messinek nem megy a játék, akkor nincs egy játékos sem, aki elő tudna lépni és tudna helyzetet kialakítani, vagy veszélyes lenni akár egy kicsit is. További vicc, hogy a 120 milliós Griezmannal nem illik rosszabbul Braithwaite ebbe a csapatba. Fati meg már most jobb lenne, ha annyi időt játszana amennyit a teljesítménye alapjan kéne. De a vezetőségnek nem volt elég, most nyáron még egyszer lapot húznak 19re és megpróbálják elhozni 110ért Lautarot, akkor is ha ehhez el kell adni 5 embert akármilyen posztról(nálam csak akkor jöhetne Lautaro, ha Griezmann megy) . Akkor olyan 500 milliónál fognak tartani, amit elköltöttek támadókra. Nevetséges, hogy Semedoból akarnak pénzt csinálni, aki rendszeresen klasszisokkal jobb, mint Roberto. Botrány ez a vezetőség. Setien meg sajnos megmutatta a hiányosságát, ő is fél , akárcsak Valverde. Én az elején bíztam benne, mert nagyon tetszett a Betis játéka , de valószínüleg az a baj ezekkel az edzőkkel (ugyanilyen volt Valverde is), hogy életükben nem nyertek semmit, se játékosként, se edzőként, így sokszor necces szitukban nem mernek belenyúlni. Egy középcsapatot szépen elirányítanak, ahol nincs folyamatos nyomás és belefér néhány vereség is. Lehet, hogy Zidane taktikaliag nem a legjobb edző , de tutira hatalmas tekintélye van és megnyert mindent játékosként ( és edzőként) , szóval ő nem fogja magát összesz..ni egy éles la liga meccsen, de egy BL elődöntőn sem, ha bele kell nyúlni a meccsbe. Hihetetlen volt , hogy az ötödiket cserélte már a Sevilla és még mindig várt Setien és látszódott , hogy a csapat már elfáradt. Fatinak egyszerűen nem elég, hogy a legjobbja volt a csapatnak az előző meccsen és veszélyes, levesz 1-1 embert egyszerűen (Setien szerint) ő még túl fiatal egy ilyen “hatalmas téttel bíró” meccshez, úgyhogy inkább behozza Griezmannt , aki tízszer ért labdaba 3 meccs alatt és az összes passz hátrafelé ment és nulla veszély van benne. Nem számít a teljesítmény, a név számít. Csak érdekességképp megnéztem , hogy Griezmann 2298 percnél tart a la ligában és lőtt ezalatt 8 gólt , míg Fati 738 percnél jár és lőtt 5 gólt. Egyértelműen jobb formában van Fati és van posztja , és ott van benne a veszély , de félnek becserélni. Ő játszhat Leganesek ellen.
Ez a bajnokság el fog menni szerintem, de nem is érdemli meg a Barca. Számolom a napokat, hogy ez a vezetőség lelépjen, mert amíg itt vannak, sok jóra nem számítok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arthur8 2020.06.20. 11:37:45-kor.