2020.07.15. 07:46:21
Ezzel az a baj, hogy mindkét oldal, ha már bipolárissá alakítjuk a politikát ugyanazt csinálja, csak az egyik jobbról a másik balról.
Az istenített keleten (by Schmidt Mária a nemzet történésze, mellette kókler) ugyanaz megy mint nyugaton, csak míg ott mondjuk a konzervatív típusú értékeket nem becsülik, addig itt meg minden mást ldöznek.
Elméleteget gyártanak, ideológiát kreálnak pl a covid mellé, embereket hallgattatnak el, lehetetlenítenek el személyeket, csoportokat akiknek más a véleménye.
Ott a lengyel példa, ahol a kereszténykonzervatívnak hazudott Duda olyan lejárato és hazugságkampányt nyomott amit OV is megirigyelt volna. (Bnőm lengyel, tehàt elhiheted képben vagyok)
Abban igazat adok, hogy kelet szereti az állandóságot, a biztonságosnak hazudott rendszereket, a rezsimeket.
Fehérellenességet meg nem tudom hova tenni, mármint pl hogy itt Magyarországon ez miben nyilvánul meg, ahol a cigányokat tervszerűen és módszeresen még tovább züllesztik.
Innen mutogatni nyugatra, fehérellenessèget kiabálni, az meredek.
Pláne hogy nyugaton az elit is (pénzemberek, tisztviselők) nagyon nagy része fehér.
Na mindegy, nekem ez a vélemènyem, sajnálom, de nem tudok belelátni ebbe az egészbe többet, mint ami. Pláne agymosásról beszélni, miközben a jobboldal ezt csinálja jóideje, nem csak nálunk, de a lengyel, török, orosz területeken is folyamatosan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."