2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
En ugy latom, mindenki kezd atszokni a Facebookra ( nem csak itt mindenhol). A forumok mint az "internet demokratikus tarsalgo korei" egyre inkabb az emberek latokorenek peremere szorulnak sajnos.visca el barca írta: ↑2020.06.14. 19:54:23Mi lett ezzel a forummal? Regen annyi hsz volt h nem gyoztem olvasni, most meg van napi 2, azok is noname emberektol. Tegnap is 3 honap utan meccs es van 5 hsz...
A 11-es előtt kioszthatott volna 2 sárgát is egy akción belül az ellenfélnek, nem beszélve Piqué letalpalásáról, máshol ez simán piros a VAR alapján.
Elnézést kérek nem úgy gondoltam ezt megfogalmazni, hogy ez a VAR hibája. Hanem úgy gondolom, hogy ez egy eleme annak a folyamatnak és jelenségnek, hogy a foci már csak a pénzről szólMichaaBee írta: ↑2020.06.16. 12:47:50Azért szerintem kicsit erős a VAR-ra fogni.Initom írta: ↑2020.06.16. 10:02:35Nálam is amúgy az a jelenség dominál, hogy egyszerűen elvesztette a varázsát a futball. A legvisszataszítóbb tulajdonsága számomra az, hogy már CSAK a pénzről szól. A VAR-al megteremtődött továbbá a különbség azon bajnokságok között ahol van pénz illetve ott ahol nincs pénz. Már nem ugyan azon feltételekkel megy ki egy srác focizni a "grundra" mint Messi és Ronaldo a BL-döntőben, ez pedig sokat elvesz számomra az élményből.Változnak az idők, változik a világ és változik mindenkinek az érdeklődése. A fiatalabb generációk nem ilyen fórumokon élik ki az online közösségi életüket már, az öregebbeknek pedig vannak fontosabb dolgaik és egy másik fociért rajongtak 15 éve. De maradjunk annyiban, hogy semelyik BL-döntőben soha nem azok a feltételek voltak, mint lent a grundon.
Soha nem az volt a varázsa a BL-nek, hogy két PET palack a kapufa és bebőrözheted a legjobb haverodat. A VAR-tól csak igazságosabb lett a csúcsfoci, de semmivel sem lett rosszabb a fehérorosz bajnokság attól, hogy a spanyol bajnokság egy kicsit fairebb lett.
Azért szerintem kicsit erős a VAR-ra fogni.Initom írta: ↑2020.06.16. 10:02:35Nálam is amúgy az a jelenség dominál, hogy egyszerűen elvesztette a varázsát a futball. A legvisszataszítóbb tulajdonsága számomra az, hogy már CSAK a pénzről szól. A VAR-al megteremtődött továbbá a különbség azon bajnokságok között ahol van pénz illetve ott ahol nincs pénz. Már nem ugyan azon feltételekkel megy ki egy srác focizni a "grundra" mint Messi és Ronaldo a BL-döntőben, ez pedig sokat elvesz számomra az élményből.
Mellé nálam az is jön, hogy a meccsnézős haveri köröm már régen szétesett. Vagy azért, mert kihűltek a régi kapcsolatok, vagy már a világ sok táján laknak az emberek, és nem tudunk összeülni. De ha össze is ülünk, és pont van meccs, akkor sem az a prioritás, nyilvánvalóan. Én nem erőltetem, hogy menjen a tévé. De így alles zusammen nem köti már le az embereket a foci, bár a nevükben nem beszélhetek, bízom benne, hogy egyetértenének abban, ami írtam. Nagypapám is meghalt két éve, aki óriási szurkoló volt, mindent megnézett, amit adtak. Depor-Alavést is simán, leült du. 2-kor és nyomta éjfélig, aztán mesélt róla, hogy mi hun és merre. Nem tudom felhívni, hogy nézted-e tegnap a meccset, vitassuk meg, hogy mi történt, vagy direkt úgy alakítom a programot, hogy hazautazok Pestről, viszek az Öregnek egy üveg bort, aztán nézzük, hogy Suarez megint nem tud 1v1-ben gólt lőni, vagy meghallgatom meccs közben huszadjára is, amikor elmeséli a Vasas-Botafogo meccset az ötvenes évekből, vagy hogy Tichy, Göröcs, Törőcsik, stb. hogy játszottak. Nélküle már tök üres az egész. Fáj, hogy nincs, hiányzik. A Róma-Liverpoolról pedig minden megírtunk már.Nero. írta: ↑2020.06.15. 13:33:27Rinku hsz-e nagy +1 csak én nem mertem ilyen radikálisan leírniMaga a foci is nagyon elkrvult sajnos, a jelenlegi “sztárokra” nehéz úgy felnézni mint anno a régiekre. Illetve mint Barca-szurkoló gyakorlatilag már mindent láttam, nincs új a Nap alatt. Az elmúlt 15 évben láttam Ronaldinhot, Messit, Neymart 2 triplázást, rengeteg bajnoki címet, a világ végigalázását 3 különböző edzővel, de volt itt sorfal a Real ellen, 6 kapufás kiesés a Chelsea/Inter ellen, világ szégyen a Roma és Liverpool ellen. Éveken át aláztuk a Realt aztán ők visszajöttek 4 BL címmel 5 év alatt stb. stb. Minden jót és minden rosszat átéltem/átéltünk már.
Inkább a UFC, Box, Forma-1 köt le, már amikor van szabadidő.
Ne haragudj, de nehéz ezt a mondatot nem cinikusan lecsapni. Szóval most az a kérdés, hogy az usa mire ment a bevándorlással és multikultival? Arról az usáról beszélünk, aminek a nyelvét az egész bolygónak beszélnie kell, akiknek a kultúrája letarolja a világot, akik embert küldtek a Holdra, ahonnan a világgazdaság kezdődik, akik uralják politikailag a fél világot, akiknek a legfejlettebb a haderejük és ahonnan a legtöbb tudományos eredmény jön?
Többször kéne írnod.visca el barca írta: ↑2020.06.14. 19:54:23Mi lett ezzel a forummal? Regen annyi hsz volt h nem gyoztem olvasni, most meg van napi 2, azok is noname emberektol. Tegnap is 3 honap utan meccs es van 5 hsz...
Azt hiszem a csapat iránti érdeklődés drasztikus csökkenése + a korábban beleélős fiatalszurkolók a kor előre haladtával nem érzik a "kényszert", hogy annyiszor véleményt nyílvánítsanak. Szerintem sokan várjuk a korszakváltást. Mégha rosszabb lesz Messi után akkor is. Persze ez egy szubjektív vélemény.visca el barca írta: ↑2020.06.14. 19:54:23Mi lett ezzel a forummal? Regen annyi hsz volt h nem gyoztem olvasni, most meg van napi 2, azok is noname emberektol. Tegnap is 3 honap utan meccs es van 5 hsz...