Egyáltalán nem venném elő Setien-t (másik topicban kapja a fikát).
Azt játszottuk amit kell, ehhez a taktikához pedig abszolút érthető volt, hogy nem Puig-ot játszatta. Griezmann-t ismerjük, 3 támadó helyett is védekezik, az Ő játszatását se kritizálnám feltétlen. De Lajos... Ha az a terv, hogy előrevágjuk a labdát és kell egy "testesebb" támadó, aki megtartja a labdát, amíg a többiek felsprintelnek, akkor még érthető, de nem tudom... Nekem már úgy tűnik, hogy Lajos is inkább földobja magát és siránkozik a bírónak, minthogy harcoljon a labdáért. Ilyen szempontból mindenki tanulhatna Messi góljából.
Ha már visszább állunk, én inkább néznék egy Messi-Griezmann-Fati sort (erre lenne ideális Dembele, ha lehetne rá számítani). Főleg a Bayern ellen kevés lesz, ha 2 támadónk fent sétálgat. Max Messi maradjon elöl, a többiek meg védekezzenek.
Volt egy jelenet, amikor Semedo megindult, átment vagy 5 emberen, aztán jött a visszapassz, mert senki nem volt arra... Ezekkel valamit kezdeni kéne, mert Semedo bele tud menni az 1v1-ekbe, voltak már eddig is szép megindulásai, de ha nincs Dembele kinn a szélen, akkor nem tudja kinek továbbadni. De mondjuk Ő legalább általában visszapasszolja és nem lesz belőle labdavesztés.
Egy szó mint száz, piros pont, hogy nem próbálgattunk 80%-os labdabirtoklásra menni (53-47 lett oda), ha már ennyi "defenzívebb" középpályásunk van, akkor használjuk őket úgy, hogy értelme is legyen.
Azt viszont tényleg nem értem, hogy mi a francért utál ennyire cserélni. Okés, hogy már nincsenek 2-3 naponta meccsek, de akkor is lehet pihentetni, vagy éppen bedobni valakit.
Innentől Busquets lesz a kulcs. Ha nem játszik, van esélyünk