Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Teljesen egyetértek. De tegyük hozzá, hogy Ő is benne van bőven az elmúlt pár év lebőgéseiben. El kell engednie hogy ez nem egy haveri focizás a grundon. Nagyon elkényelmesedett a biztos szerepében. Ha akar még valamit és a csúcson szeretné abbahagyni, akkor muszáj elfogadnia hogy a haveroknak búcsút kell intenie.csababarca írta: ↑2020.08.16. 21:54:17Szinte biztos vagyok benne hogy nem fog elmenni.
Vicces mert ugye az “ellenzék” is azt szajkózza hogy mennie kell, viszont látom magam előtt hogy elmegy, aztán egyből jön a habzó szájjal ugatás emiatt rá ugyan azoktól.
Maradni fog, inkább az a kérdés hogy elengedi e fejben a haverokat. Ez a kulcs. Ilyen tohonya haverok nélkül még a barcával is visszakerülhet a csúcsra csaparszinten, viszont ha ragaszkodik a megye egy szintűekhez, akkor bebukta.
Mindenkinek így lenne a legjobb. Neki is, nekünk is. Máshol még lehet benne egy nagy futás, nyerhet még BL-t, Aranylabdát. Mi meg elkezdhetünk a romokból újra építkezni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.16. 20:46:21Jobban járna ha így tenne. Menjen egy Bayern,Citybe, akár Liverpoolba, ahol ki tudják aknázni az utolsó éveit, ahol nagyobb eséllyel tudja feltenni az i-re a pontot a mérkőzésen miközben elvírja a csapat a védekezése hiányát, itt meg kezdődjön el a teljes megújulás, kerüljön amibe kerül.
Jobban járna ha így tenne. Menjen egy Bayern,Citybe, akár Liverpoolba, ahol ki tudják aknázni az utolsó éveit, ahol nagyobb eséllyel tudja feltenni az i-re a pontot a mérkőzésen miközben elvírja a csapat a védekezése hiányát, itt meg kezdődjön el a teljes megújulás, kerüljön amibe kerül.
2021-ben mehet leghamarabb, már lejárt az a záradék ami szerint ingyen mehetne. 1 év múlva emiatt meg sok értelme nincs, akkor fixen megy Barto.
Ha még szeretne BL-t nyerni, az bizony itt valószínűleg már nem fog összejönni. Az öregekkel biztos nem, ha meg elkezdünk fiatalítani, ahhoz MIN. 2-3 év kellene, hogy TALÁN összeálljon ismét egy esélyes csapat. Ráadásul valahogy nem tudom elképzelni, hogy a haverok elmennek, ő pedig itt marad a fiatalokkal mentorként, nem olyan típusú embernek ismertem meg.
soha nem mondtam, de most így gondolom, méltatlan, hogy ilyen társakkal játszik együtt, és most úgy értve ha ő alakította így ugye diktátorként, vagy ha nem, akkor is.
Most még nem tudni, egyelőre az új edzőt keresi. Lehet izgulni, melyik spanyol vagy argentin középszerre esik a választás. De komolyan, megnéznék egy hirdetést nálunk az edzői posztra. Magyarul kb. így nézne ki: