Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Ha Magyarországon rászólnál valakire, hogy bocsi, de elvileg kötelező a maszk, légyszi, vegyük fel mindannyian egymásért és a saját érdekünkben egyaránt, lehurrognának, hogy micsoda "házmester"-mentalitás.sansz írta: ↑2020.08.15. 17:12:49nemrég jöttem haza Spanyolországból és ott a maszkozás nem csak látszat. Nagyon szigorúan és fegyelmezetten hordják az utcán is,boltokban kötelező belépve kezet fertőtleníteni,rád szólnak,ha elfelejtenéd. Ott szerintem van ennek pozitív hatása. Nálunk tényleg csak látszat a maszk, senki nem veszi komolyan,nagyon lazán használják.
Várjuk meg mit mond Barto,szerintem benne van,hogy magától elmegy. Nemvagyok naív,de ez a pofon már hozzá is elért. 3:1es vereséggel bedobhatta volna setient,hogy ő a hibás,de ez túlmutat rajta.gránit írta: ↑2020.08.15. 16:48:56Nem is kell fizikai értelemben csoportosulni. Ha a culék bejelentik, hogy felfüggesztik a tagságukat, amíg a követeléseik nem teljesülnek, az már mindjárt lehet egy hatékony nyomásgyakorlás. Bár lehet, hogy a vezetőséget ez sem érdekelné.
Igen, Spanyolországot is nagyon durván padlóra küldte a járvány. Van mondjuk néhány intézkedés, ami eléggé a látszatra megy csak, lásd maszkok viselése a kispadon, lelátón. Miközben a pályán meg egymással birkóznak. Ki kell hagyni legalább két ülőhelyet, de ha van csere, pacsizik mindenki mindenkivel. Ahogy a tömegközlekedési eszközökön. Ugyanazok az emberek felveszik a maszkot, akik a buszmegállóban még simán leköhöghették, letüsszöghették, lelehelhették a másikat, a leszállást/felszállást jelző nyomógombot meg egy nap százezren összetapicskolják. Az persze teljesen világos, hogy kilencvenezer ember most nem tömörülhet egymás hegyén-hátán, de néhány látszatintézkedés helyett többre mennének, ha kötelezővé tennék a tbc elleni védőoltást. A koronavírus a légzőszerveket támadja, és egyértelműen látszik, hogy azok az országok úszták meg kisebb veszteségekkel, ahol kötelező a tbc elleni védőoltás. Olaszországban meg még 2018-ban vetették el 10 betegség elleni kötelező védőoltást; most szívnak is rendesen. Néha látszatintézkedések helyett rendszerszintű változásra van szükség - a maszkok a villamoson is olyan, mint mókuspisi az erdőtűzben -, és ez most a Barcelona helyzetére is messzemenőkig érvényes.
Nem a demokratikus alapjogokra gondoltam,mint gyülekezési jog.gránit írta: ↑2020.08.15. 14:40:48Katalóniában is lehet csoportosulni, csak a függetlenséggel kapcsolatban nem. Ezt leszámítva működhetnek és működnek is erős társadalmi szervezetek. A mi cégünknek a barcelonai központjában is működik szakszervezet, és zavartak már el "bottal" helyi team leadert. A spanyolok csak az függetlenséggel kapcsolatos szerveződést korlátozzák. A katalán belügyeket tekintve lehet ám szerveződni, lázadni, bottal az elitet elzavarni.
Katalóniában is lehet csoportosulni, csak a függetlenséggel kapcsolatban nem. Ezt leszámítva működhetnek és működnek is erős társadalmi szervezetek. A mi cégünknek a barcelonai központjában is működik szakszervezet, és zavartak már el "bottal" helyi team leadert. A spanyolok csak az függetlenséggel kapcsolatos szerveződést korlátozzák. A katalán belügyeket tekintve lehet ám szerveződni, lázadni, bottal az elitet elzavarni.
A baj az,hogy igazad van.Lett volna Münchenben ennek a duplája ha úgy akarják,akkor tegnap is. Barto meg nem is akarja kimagyarázni, egyszerűen annyira csőd a pasi,hogy meg sem érti,hogy mi történt.Már egy napja megtörtént hogy elsüllyedt a hajó, ő meg még a szalonban hitetlenkedik szivarozva a mélyben.Leon írta: ↑2020.08.15. 13:35:54Van pár pozitívum is:
- Dembelé nem sérült le
- Nem a Realtól kaptunk ennyit
- Esélytelenként érkeztünk
Ha csak a végkimenetelt nézzük akkor nekem mindegy hogy 1 vagy 8 góllal kaptunk ki mert így se úgyse jutottunk tovább.Ráadásul egy szoros vereségnél még mondhatná azt a vezetőség, hogy jók voltunk mi csak épp nem kaptunk meg tizit, telihold volt, alacsonyan szálltak a hattyúk, stb azért kaptunk ki.
Ezt a méretes zakót nem igazán tudnak majd kidumálni.
Arra azért kíváncsi lennék az Allianz arénában 75ezer bajor néző előtt mondjuk mi lett volna a vége 10-15 kapott gól?![]()
Az a kedvencem, amikor eljönnek a hatóságok az edzéseinkre dopping tesztnek alávetni Busit meg SR-t.csababarca írta: ↑2020.08.15. 13:49:50modern fociban két dolog számít, sebesség és erő. nálunk ez a kettő pont nincsen meg, nemhogy csapatszinten, de úgy sem hogy lenne 2-3 ilyen fizikálisabb (de nem suta, törő) játékosunk.
mondjuk én is féltem volna, mert a Lewa, Goretzka, Davis, Kimmich vonal olyan fizikummal rendelkezik, amilyennel nálunk max Lenglet, a többi játékosunk mind puhos ezekhez képest.Xavier Hernandez írta: ↑2020.08.15. 13:42:41látni lehetett a tanácstalanságot és félelmet a játékosok arcán!
NovaProspekt írta: ↑2020.08.15. 13:15:50
Ez is édeskevés amúgy. Felőlem követelhetnek választásokat meg Xavit, de mindezt már a klubon kívülről kellene tenniük. Igazuk is van ebben, de a saját felelősségüket továbbra sem ismerik el, és lényegében ujjal mutogatnak ők is.