Stegen szerintem bizonyított már, hogy van benne vezéregyéniség, régóta a csapatnál van tehát ismeri a klubbot és az öltözőt is. Ezen kívül úgy tudom spanyolul is tökéletesen beszél az angol és német mellett, tehát a csapat minden tagjával és a bírókkal is tud kommunikálni. Nem is értem miért nincs benne a 4-ben.Sinya22 írta: ↑2020.09.13. 12:55:29Egyébként ez jó kérdés,abból a szempontból,hogy ha feltesszük Busi és Roberto ne legyen már a teljesítményük miatt,Messi meg azért mert nem kapitánynak való,akkor marad Piqué,Ter Stegen lehetséges opciónak, aztán jönne gondolom Alba mert spanyol, de a negyedikre nincs tippem,mert a többiek vagy nagyon fiatalok,vagy most jöttek,vagy semmit se bizonyítottak még itt.
Egyébként nálam Mats lenne az első számú,de írtam a múltkor is. Persze bár ez lenne a legnagyobb baj a csapaton belül,hogy ki viseli a szalagot. Tüzelni,biztatni a társakat,példát mutatni stb szerintem lehet anélkül is.
Szerintem a jelenlegi keret alapján: Pique, Ter Stegen, Suarez (bár ő ki tudja marad-e végül) , Messi . Esetleg Alba ha Suarez elmegy. Szerintem ugyanis csk-nak olyan ember kell, aki képes feltüzelni a csapatot, irányítani, akinek van hangja, és mégis higgadt is tud maradni amikor kell. Ilyen szempontból mondjuk Alba és Messi sem igazán felel meg a kritériumoknak. Előbbi nem higgadt, utóbbi pedig nem igazán tűnik olyannak aki képes feltüzelni a csapatot...