Most megszólal bennem a Milan-rajongó: Akármilyen jó kapus, Donna megérdemelné hogy egy évig cserekapus legyen.

Annyi, hogy az idei Stégennél sajna biztos, hogy jobb kapus - a korábbi Stégennél sem igen rosszabb, és még fejlődőben van. Viszont lábbal kifejezetten gyenge, ami ráadásul túlzott magabiztossággal is párosul, ami itt nem biztos, hogy nagy előny.
Ter Stegennek szurkolok. Sajnos szerintem benne van a top3 olyan játékosunkban, akik legelőször kezdenek el remegni, ha jön egy komoly BL meccs, úgyhogy ha vissza is tér 100%-osan, akkor is kell valamit kezdeni a(z egész csapat) mentális állapotával, vele az élen. Megnéztem egy top5 ligás statot, ami szerint MAtS a 135. helyezett a helyzetek minőségéhez képest nézett kapott gólok száma (PSxG) alapján rendezve.(https://fbref.com/en/comps/Big5/keepers ... gues-Stats). Azért az ijesztő. Oblak magasan az első, a PL legjobbjaként emlegetett Martinez is ott van az első háromban, úgyhogy nagyon rossz nem lehet a statisztika alapja.
Örülnék, ha visszajönne testileg és mentálisan is egészségesen, és kiszedne megint mindent, mint ahogy azt korábban tette! Nagyon kéne nekünk, akkor még a csodákban is lehetne bízni ilyen PSG meccseken, hogy majd valahogy ő megoldja... Nagyon szeretem, de idén nem volt az a csúcs kapus, aki egykor volt - talán meg is van rá a magyarázat, miért. Nem csak a zakókkal kellett megküzdenie, hanem még csak fitt sem volt, és nem csak kevesebb lasztit ért így el, hanem még az önbizalma is a béka popója alatt lehetett végig... amin a Lenglet - Piqué páros nem segített.
Vajon Netoban nem bíztunk ilyen mértékben, hogy Stegennek nem 100%-osan kellett végig nyomnia a szezont...? Vagy tudtak erről egyáltalán a vezetők, Koeman? Stegen nem szólt volna róla?