Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lehetne ott több Barcás is( Piqué,Alba) de ők ugye saját döntés miatt nem játszanak, Busi megsérült. De tény,hogy messze vagyunk már attól,amikor a Barca és Real adta a kezdő 80-90%-át. Most több a City játékos pl,meg olyan csapatból is kerülnek be emberek,akiknek korábban a 2 nagy miatt esélyük nem lett volna. Canales pl, vagy Dani Olmo. Nyilván nem vagyok vele egyedül,nekem a jelenlegi spanyol válogatott egyáltalán nem tetszik,és nem is akarom őket összehasonlítani a Xavi,Iniesta,Busi,Torres,Villa stb féle csapathoz. Egyszerűen nekem nem annyira szerethetőek. Aztán 3-5 év múlva ki tudja mi lesz,amikor a sok fiatal összeérik,Fati meg lehet a világ egyik legjobbja lesz.Chino írta: ↑2020.11.18. 14:53:56Én is ezen gondolkoztam. A Realnak és a Barcanak együtt véve 2 játékosa volt a pályán, azért ez elég kemény. Ráadásul Ramos lassan kihal, közel 35 évesen nem sokáig fogja a válogatottat erősíteni, habár olyan komoly kihívói egyelőre nincsenek. Mondjuk Inigo Martinez sem botlábú és EG-ből is ki tudja mi lesz.
Sr meg Sr. Elég kényszerű megoldás, szerintem inkább csak Luchonak köszönheti, hogy ott van. Hosszútávon csak Fatit meg (nagyon remélem) Pedrit tudom a válogatottban elképzelni.
Én is ezen gondolkoztam. A Realnak és a Barcanak együtt véve 2 játékosa volt a pályán, azért ez elég kemény. Ráadásul Ramos lassan kihal, közel 35 évesen nem sokáig fogja a válogatottat erősíteni, habár olyan komoly kihívói egyelőre nincsenek. Mondjuk Inigo Martinez sem botlábú és EG-ből is ki tudja mi lesz.
Bosszú vagy sem, nagyon jó volt Neuert nézni hat góllal a kapujában
Hát igen, a majom egy rendkívül csúnya jelző... ne vicceljünk már. Fgy a srác, mindig is az volt, csak nálunk Messi árnyékában ez nem ütközött ki igazán, illetve jobb játékosnak is tűnt. Most már azért egyre inkább a helyére kerül a megítélése a többségnél.