Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze felesleges így vizsgálni, csak nekem Xavi azért kilóg ebből a 11-ből.Varatrix írta: ↑2020.12.15. 08:33:35Szerintem ilyen szemmel teljesen felesleges vizsgálni, taktikailag lehet előbb tennék a Burnley győzelmére, mint erre a csapatra.... Pelé és Maradona is csak azért lett "középpályás", hogy mindenki beférjen aki kötelező volt.csababarca írta: ↑2020.12.15. 07:59:34Nálam Xavi helye furcs, pláne vkp-ént, oda egy Viera akár jobb lett volna, bár nem nagyon nyert komoly címeket. (Xavi szinten)
Nem sok értelme van az ilyeneknek, úgyis megsértődik valamilyen szurkoló. Platini, Cruyff, Van Basten... valódi aranylabdások nem fértek oda, nem ZZ az igazi kárvalott...
Szerintem ilyen szemmel teljesen felesleges vizsgálni, taktikailag lehet előbb tennék a Burnley győzelmére, mint erre a csapatra.... Pelé és Maradona is csak azért lett "középpályás", hogy mindenki beférjen aki kötelező volt.csababarca írta: ↑2020.12.15. 07:59:34Nálam Xavi helye furcs, pláne vkp-ént, oda egy Viera akár jobb lett volna, bár nem nagyon nyert komoly címeket. (Xavi szinten)
a 110 jelölt egyike,számomra már ez is vicc.
Jasin helyett Neuer, Xavi helyett Iniesta, vagy Zidane nálam, de egyébként rendben van.daffy írta: ↑2020.12.15. 07:35:44Mit gondoltok a FF álomcsapatáról?
Nyilván nehéz ilyen objektíven összerakni,nem is próbálom meg. Ugyanakkor van benne néhány megmosolyogtató név pl: Robben és számomra nagy hiányzó pl: Vieira.
Az én álomcsapatom:
Casillas - Djalma Santos,Maldini,Baresi,Roberto Carlos - Beckenbauer,Zidane,Maradona - Messi,Ronado,CR
Hol van Robben?daffy írta: ↑2020.12.15. 07:35:44Mit gondoltok a FF álomcsapatáról?
Nyilván nehéz ilyen objektíven összerakni,nem is próbálom meg. Ugyanakkor van benne néhány megmosolyogtató név pl: Robben és számomra nagy hiányzó pl: Vieira.
Az én álomcsapatom:
Casillas - Djalma Santos,Maldini,Baresi,Roberto Carlos - Beckenbauer,Zidane,Maradona - Messi,Ronado,CR
Lehetne ott több Barcás is( Piqué,Alba) de ők ugye saját döntés miatt nem játszanak, Busi megsérült. De tény,hogy messze vagyunk már attól,amikor a Barca és Real adta a kezdő 80-90%-át. Most több a City játékos pl,meg olyan csapatból is kerülnek be emberek,akiknek korábban a 2 nagy miatt esélyük nem lett volna. Canales pl, vagy Dani Olmo. Nyilván nem vagyok vele egyedül,nekem a jelenlegi spanyol válogatott egyáltalán nem tetszik,és nem is akarom őket összehasonlítani a Xavi,Iniesta,Busi,Torres,Villa stb féle csapathoz. Egyszerűen nekem nem annyira szerethetőek. Aztán 3-5 év múlva ki tudja mi lesz,amikor a sok fiatal összeérik,Fati meg lehet a világ egyik legjobbja lesz.Chino írta: ↑2020.11.18. 14:53:56Én is ezen gondolkoztam. A Realnak és a Barcanak együtt véve 2 játékosa volt a pályán, azért ez elég kemény. Ráadásul Ramos lassan kihal, közel 35 évesen nem sokáig fogja a válogatottat erősíteni, habár olyan komoly kihívói egyelőre nincsenek. Mondjuk Inigo Martinez sem botlábú és EG-ből is ki tudja mi lesz.
Sr meg Sr. Elég kényszerű megoldás, szerintem inkább csak Luchonak köszönheti, hogy ott van. Hosszútávon csak Fatit meg (nagyon remélem) Pedrit tudom a válogatottban elképzelni.
Én is ezen gondolkoztam. A Realnak és a Barcanak együtt véve 2 játékosa volt a pályán, azért ez elég kemény. Ráadásul Ramos lassan kihal, közel 35 évesen nem sokáig fogja a válogatottat erősíteni, habár olyan komoly kihívói egyelőre nincsenek. Mondjuk Inigo Martinez sem botlábú és EG-ből is ki tudja mi lesz.
Bosszú vagy sem, nagyon jó volt Neuert nézni hat góllal a kapujában