Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Leon
Director del Fútbol

2020.12.06. 20:38:32

Én egyedül azokat a fórumozókat sajnálom akik elhitték, hogy ebből a léhűtő piócából még a végén játékos lesz.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 20:12:33

Atlantis írta:
2020.12.06. 19:27:43
Bevallom őszintén, én sem láttam még focis átigazolási papírokat. Robinho a Chelsea-hez akart szerződni, ahogy írtad, Scolarival akart tovább dolgozni. A Madrid viszont megtehette, hogy ezt megtorpedózza, és Robinho sírt is emiatt rendesen.

Valóban megtehette volna, hogy nem ír alá a City-hez, de mindenki tudta, hogy alá fog írni, mert sok-sok pénzt akart keresni, és játszani akart. Technikailag valóban megtehette volna, hogy nem ír alá, annyiban módosítandó a hozzászólásod, hogy ekkor már kidobta a pénzt az ablakon a City. A vevő csapat először kicsengeti a pénzt, aztán jön csak az új szerződés, és nem fordítva. Kockázatnak kockázat, de nem olyan nagy, mert a játékos pénzt és játéklehetőséget akar. Rengeteg példa van olyan adás-vételekre, amelyekbe a játékos nem egyezett bele, például Stam esetében Ferguson kérlelhetetlenül alkalmazta a "fiam, csomagolhatsz"-eljárást, egyik pillanatról a másikra.

Tavaly is rásózhattuk volna Dembélé-t a Bayernre. Azt a lehetőséget is elszalasztottuk. Jogilag azért tehetik meg ezt a klubok, mert a játékosok munkaszerződése együtt jár a játékjoggal. Ha megszűnik a játékjog, megszűnik a szerződésük, és ahogy írtad is, nem kötelező aláírniuk a másik klubhoz, így jogilag semmire nincsenek rákényszerítve. Mivel a játékos nem birtokolja a játékjogát, ezzel a klub azt csinál, amit akar. Hogy a játékos alá akar-e írni az új klubnál, az már az ő dolga. Megteheti, hogy nem ír alá, nincs rákényszerítve (Robinho úgy fogalmazott, hogy a Real Madrid kényszerítette, ami legfeljebb átvitt értelemben igaz, nem volt köteles aláírni a City-hez, de természetesen aláírt, mert játszani akart és sok pénzt akart keresni).

Spanyolországban különösen erősek a munkavállalói jogok, és tavaly is fokoztak ezen, amivel maximálisan egyetértek, és abszolút támogatom a dolgozók minél magasabb szintű jogait. Azzal például egyetértenék, ha a játékosok szakszervezete azt mondaná, hogy ha történik egy klubváltás, és ezzel egy játékos pénzt bukik, és kevesebbet keres, az előző klubja fizesse ki a különbözetet. Azzal is egyetértenék, ha a játékosok azt mondanák, hogy birtokolhassák a saját játékjogukat, ne lehessen őket akaratuk nélkül eladni, és ha a beleegyezésükkel történik egy adás-vétel, abból a pénzből ők közvetlenül részesedjenek, hiszen ezt a pénzt ők termelték ki a klubnak, joguk van ebből részesedést kapniuk. Ezekkel teljesen egyetértenék, bár erősen kétlem, hogy a focisták jelentős része ilyesmin agyalna.

Jelenleg viszont a kluboké a játékosok játékjoga. Ezt az állapotot el lehet ítélni, ezen lehet változtatni, de jelenleg így van. Hogy Suárez miért követelőzhetett a fizetésével kapcsolatban, azért, mert a Barcát most már mindenki palira tudja venni. Évi 12 millió eurós szerződést adtunk egy akkor 20 éves srácnak, akiről fogalmunk nem volt, hogy beválik-e. Ha nem adnánk érdemtelenül ekkora fizetéseket, a csapat ballasztjai sem akarnának ennyire maradni. De így persze, hogy maradni akarnak, több évnyi semmittevéssel több tízmillió eurót bárki nagyon szívesen keresne. Amennyi pénzt ő 2017-ben érdemelt volna, annyi pénz mellett már bőven megérte volna neki váltania az évek során egy másik klubhoz, és akkor most nem lenne gond azzal, hogy mit kezdjünk vele. Emellett ingyen engedünk el játékosokat, tényleg nagyon kíváncsi lennék ezekre a tárgyalásokra, hogy hogyan lehetséges az, hogy a klub ennyire előnytelen szerződéseket köt. Tele vagyunk ilyen előnytelen szerződésekkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2020.12.06. 20:47:43-kor.
Atlantis
Capitá del Barça

2020.12.06. 19:27:43

gránit írta:
2020.12.06. 17:47:41
Atlantis írta:
2020.12.06. 17:27:44
Minden átigazolás úgy történik, hogy a vásárló klubb megegyezik a eladó játékos klubbjával, és a játékossal is.
Nem egészen, millió példa van ennek az ellenkezőjére. Robinho esete volt talán a legviccesebb, akit jól pofára ejtett a Madrid (konkrétan hazudtak neki, és nem tehetett ez ellen semmit).

A korrekt eljárás valóban az, amit írtál, de ez nem kötelező, és nincs is kőbe vésve. Általában így zajlanak a dolgok, de közel sem minden esetben. Kőbe vésve a formaságokon kívül semmi nincs, elvileg a "tapping" sem engedélyezett, mégis gyakori szokás, lásd ahogy a Barcelona leigazolta anno Ronaldót.

A játékos nem rendelkezik a saját játékjogával. Azzal a klub rendelkezik. A játékos egy munkaszerződéssel rendelkezik, de nem a játékjogával. Tehát a munkaszerződése is csak addig él, amíg a játékjoga a klubnál van. Nem tartom korrekt eljárásnak azt, ha azt mondják egy játékosnak, hogy "fiam, csomagolj, már nem vagy a klub játékosa". A Barcelona viszont már az ellenkező végletbe esik, ahogy az ingyen játékosajándékozással is. Nehezen tudtunk megválni Rakitic-től is, Vidaltól is, de ez a nulla eurós transzfer-mánia, ez a defenzív szemlélet, hogy ezt a klubot mindenki palira veheti, már a csőd közelébe juttatta a Barcelonát.
Robinho eleve beleegyezett abba, hogy elhagyja a Real Madridot (ugye le is nyilatkozta, hogy szívesen ment volna a Scolari kezei alá játszani), csak végül a Real megorrolt a londoniakra és inkább a City ajánlatát fogadták el. Tehetett volna ellene annyit, hogy azt mondja a Citybe nem hajlandó igazolni, nem ír alá, és így a City sem dob ki az ablakon 50+ millió eurót egy játékosért aki nem játszik.
Én pedig erről beszélek, hogy a játékos aláírása nélkül a játékos nem fog pályára lépni az adott klubnál. Ez nem korrektség, hanem pusztán üzleti logika a vásárló oldaláról. Kisebb játékosoknál még beválhat a dolog, mert a megélhetése függ ettől, meg nem akkora kockázat, de egy csapat sem kockáztat 40-60 millió eurós kiadást, hiszen láttuk már sok játékosnál (Bale,Özil,stb.), hogy akár a lelátón is elücsörögnek ha közben megkapják a csillagászati fizetést. A munkaszerződés, és ezáltal az abba foglalt fizetése pedig nem vész el a ködben azért, mert a klub eladta a játékjogát. Elismerem nem olvastam még konkrét focista szerződést, de nagyon meglepődnék, ha ez jogilag bármilyen módon lehetséges lenne. Ha erre tudsz nekem konkrét példát mondani azt megköszönöm, de addig erősen kétlem hogy bármelyik EU tagország jogi rendszere erre lehetőséget adna. Suarez idei őszi átigazolási balhéja is pont azon alapult, hogy még hátra volt X év a szerződésében és ragaszkodott az abban foglalt pénzhez.
Ha ez így működne ahogyan Te mondod, akkor miért licitálnának a klubok egymásra a fizetéseknél? Elég lenne csak a klubokkal megegyezniük.
Arthur8
Jugador del Barça

2020.12.06. 18:49:09

Nálam Dembele a Koeman által hozott új erőnléti edzők és fizikális felkészítő stáb érkezésével kicsit tiszta lapot nyitott és én pont ezért még megvárnám, hogy mennyire súlyos az a sérülés. Lehet és remélem, hogy csak egy húzódás és 2-3 hét lesz , ami bárkivel előfordulhat. (Most befejezte a meccset , nem ült le és kellett lecserélni, mint az eddigi több hónapos kihagyásai esetén). Eddig Koeman pont azt emelte ki , hogy egyre jobb fizikálisan és én is kezdtem elhinni, hogy végre beérik. Ha megint egy szakadás és 3-4 hónap kihagyás , akkor én is biztos vagyok benne, hogy neki sajnos nem lehet helye a top fociban , mert akkor egy teljesen más erőnléti stáb edzései esetén sem bírja a lába a terhelést.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 18:08:48

Évi bruttó 12 millió eurót keresett a fizetéscsökkentésekig. Egy kölcsönbeadás esetén ettől megszabadulhatnánk, viszont szűkülne a keret, ez pedig a sérülések mellett - lásd Fati kidőlését - azért is nagy veszély, mert így egyes játékosok a biztos pozíciójuk tudatában még inkább elkényelmesednek. Én inkább eladnám, ahogy Griezmann-t is, és jöhetne két új játékos, szélre és középre.
Tomix354
Entrenador del Barça

2020.12.06. 17:52:27

Sajnos ezt az üzletet csúnyán bebuktuk, egyszerűen nem lehet rá számítani a sérülései miatt. Le kell nyelni, nincs mit csinálni. Pénzt nem nagyon kapnánk érte, a fizuja nem tudom mekkora, max azon lehet spórolni ha sikerülne elpasszolni kölcsönben. Ilyenekkel nem lehet kalkulálni, nem is kell olyan messzire menni, hogy lássunk ilyenre példát (Hazard).
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 17:47:41

Atlantis írta:
Minden átigazolás úgy történik, hogy a vásárló klubb megegyezik a eladó játékos klubbjával, és a játékossal is.
Nem egészen, millió példa van ennek az ellenkezőjére. Robinho esete volt talán a legviccesebb, akit jól pofára ejtett a Madrid (konkrétan hazudtak neki, és nem tehetett ez ellen semmit).

A korrekt eljárás valóban az, amit írtál, de ez nem kötelező, és nincs is kőbe vésve. Általában így zajlanak a dolgok, de közel sem minden esetben. Kőbe vésve a formaságokon kívül semmi nincs, elvileg a "tapping" sem engedélyezett, mégis gyakori szokás, lásd ahogy a Barcelona leigazolta anno Ronaldót.

A játékos nem rendelkezik a saját játékjogával. Azzal a klub rendelkezik. A játékos egy munkaszerződéssel rendelkezik, de nem a játékjogával. Tehát a munkaszerződése is csak addig él, amíg a játékjoga a klubnál van. Nem tartom korrekt eljárásnak azt, ha azt mondják egy játékosnak, hogy "fiam, csomagolj, már nem vagy a klub játékosa". A Barcelona viszont már az ellenkező végletbe esik, ahogy az ingyen játékosajándékozással is. Nehezen tudtunk megválni Rakitic-től is, Vidaltól is, de ez a nulla eurós transzfer-mánia, ez a defenzív szemlélet, hogy ezt a klubot mindenki palira veheti, már a csőd közelébe juttatta a Barcelonát.
Atlantis
Capitá del Barça

gránit írta:
2020.12.06. 16:37:28
Meg még egy dolog, abban egyet is értek veled, hogy nem szép dolog egy játékos játékjogát csak úgy akarata ellenére eladni. Ezt egy klub nagyon is megteheti, Joe Harttól kezdve di Mariáig igen sok példa volt erre az elmúlt években. Ez valóban nem egy humánus dolog, hiszen ha a játékos játszani akar, tényleg kénytelen máshova költözni, és ott futballozni, ahol egyébként nem akarna. Az nagyon is nagyra becsülendő, hogy a Barcelona figyelembe veszi a játékosainak a kérését, és ha nem akarnak váltani, nem adják el a játékjogukat. Ezt a gesztust viszont én csak azoknak tartanám fenn, akik valamit azért le is tettek az asztalra. Van különbség szerintem humánus hozzáállás és palira vétel között, azért egy Dembélé ne dirigáljon a klubnak, ő nem tett eleget ahhoz, hogy ezt megengedhesse magának. Ő inkább örüljön, hogy az elmúlt évek csetlése-botlása ellenére még egy ManU-ban játszat. Utóbbi időkben nagyon sokszor a palira vétel érvényesül a csapat háza táján.
Az, hogy vannak játékosok akik beletörődnek abba, hogy a klubbjuk meg akar szabadulni tőlük és aláírnak máshova, nem jelenti azt, hogy egy klub megvesz egy játékost euró milliókért, ki is fizeti és azt mondja hogy "majd biztosan megegyezünk".
Pont ezért szabadulnak meg a nagyobb klubbok nehezen a magas fizetési igényű, gyengén teljesítő játékosoktól.

Az meg, hogy a játékosnak van egy fix évre szóló szerződése, benne fix összeggel, amihez ragaszkodik, az nem dirigálás. Azért ez továbbra is egy üzletág, benne törvényes szerződésekkel, szabályzatokkal, nem pedig egy érzelmi alapú fifa a gépen.
Barcahun
Capitá del Barça

2020.12.06. 17:19:52

Sajnos attól tartok Dembi nem alkalmas a profi sportra, pedig La Liga sem egy nagy dara már egy jó ideje, talán a francia bajnokságot bírná. Reméltem, hogy tényleg csak a kemány edzések hiányoztak neki, egész hosszan bírta és jól. Kár érte, nem tudom mi történ a Dortmund óta, ott nagyon ígéretes volt és alig volt sérült.
Nem tudom milyen helyzetben van a klubb anyagilag, de Messi, Dembele, Pique, Busi, Alba távozása akár ingyen is elég komoly összeget szabdít fel, sok tehetséges fiatal van, kicsit már várom elkezdődjön az igazi átalakulás, új kerettel és edzővel.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 16:37:28

Meg még egy dolog, abban egyet is értek veled, hogy nem szép dolog egy játékos játékjogát csak úgy akarata ellenére eladni. Ezt egy klub nagyon is megteheti, Joe Harttól kezdve di Mariáig igen sok példa volt erre az elmúlt években. Ez valóban nem egy humánus dolog, hiszen ha a játékos játszani akar, tényleg kénytelen máshova költözni, és ott futballozni, ahol egyébként nem akarna. Az nagyon is nagyra becsülendő, hogy a Barcelona figyelembe veszi a játékosainak a kérését, és ha nem akarnak váltani, nem adják el a játékjogukat. Ezt a gesztust viszont én csak azoknak tartanám fenn, akik valamit azért le is tettek az asztalra. Van különbség szerintem humánus hozzáállás és palira vétel között, azért egy Dembélé ne dirigáljon a klubnak, ő nem tett eleget ahhoz, hogy ezt megengedhesse magának. Ő inkább örüljön, hogy az elmúlt évek csetlése-botlása ellenére még egy ManU-ban játszat. Utóbbi időkben nagyon sokszor a palira vétel érvényesül a csapat háza táján.
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 16:26:29

gránit írta:
2020.12.06. 16:24:59
A szimpátia kölcsönös, vannak a fórumon értelmes emberek, az előző hetekben is felbukkant két, mindig jó hozzászólásokkal előrukkoló arc. A nemzetközi kommentfolyamokban inkább a zsigeri fikázódás megy, természetesen az ellenfél szurkolóinak bekapcsolódásával.

Az teljesen világos, hogy a Manchester Uniteddel volt tárgyalás, és közel álltak a felek. Kölcsönhöz vagy átigazoláshoz. Pontosan nem tudjuk, mit tudtunk volna elérni, de számomra nem kétséges, hogy 4 év alatt el tudtuk volna adni Dembélé-t, ha akartuk volna. Remélem, nem sérül le komolyabban, és akár télen, akár nyáron rá tudjuk sózni valakire. Nincs kétségem afelől, hogy ez lehetséges, bár a Barcelona játékospolitikája is érdekes, ahogy palira veszik a klubot már hosszú évek óta, lásd a Suárez-dealt.
Ámen.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 16:24:59

A szimpátia kölcsönös, vannak a fórumon értelmes emberek, az előző hetekben is felbukkant két, mindig jó hozzászólásokkal előrukkoló arc. A nemzetközi kommentfolyamokban inkább a zsigeri fikázódás megy, természetesen az ellenfél szurkolóinak bekapcsolódásával.

Az teljesen világos, hogy a Manchester Uniteddel volt tárgyalás, és közel álltak a felek. Kölcsönhöz vagy átigazoláshoz. Pontosan nem tudjuk, mit tudtunk volna elérni, de számomra nem kétséges, hogy 4 év alatt el tudtuk volna adni Dembélé-t, ha akartuk volna. Remélem, nem sérül le komolyabban, és akár télen, akár nyáron rá tudjuk sózni valakire. Nincs kétségem afelől, hogy ez lehetséges, bár a Barcelona játékospolitikája is érdekes, ahogy palira veszik a klubot már hosszú évek óta, lásd a Suárez-dealt.
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 16:14:15

gránit írta:
2020.12.06. 16:08:59
Neked kell elengednek ezt. El tudtuk volna adni Dembélé-t, jó pénzért, nem most, hanem már évekkel ezelőtt is. De természetesen minden forrás hülye, mindenki hazudik, mindenki kamuzik, csak te tudod egyedül, hogy Dembélé-t nem lehetett volna eladni 4 év alatt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gránit, te egy meglehetősen értelmes fazon vagy, és rengetegszer jókat írsz itt. De most a forrásaid nem ültek, és nem támasztják alá azt, amit állítasz.

Emiatt én valóban el is engedtem már ezt, ahogy most javasoltad. Nem szeretném a cikkjeidet olvasgatni helyetted mindenféle nyelveken, ha megbocsátasz. :D
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 16:08:59

Nem. Arra céloztam, hogy nem rabszolgakereskedelem, sem jogilag, sem számvitelileg, sem semmilyen tekintetben. A játékost semmire nem lehet rákényszeríteni. Ettől persze aláírt volna a Unitedhez, mert kell neki a pénz, és játszani akar.

Neked kell elengedned ezt. El tudtuk volna adni Dembélé-t, jó pénzért, nem most, hanem már évekkel ezelőtt is. De természetesen minden forrás hülye, mindenki hazudik, mindenki kamuzik, csak te tudod egyedül, hogy Dembélé-t nem lehetett volna eladni 4 év alatt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 15:59:27

gránit írta:
2020.12.06. 15:51:42
Nem, most januárban vinnék (persze lehet, hogy tavaly januárban is vitték volna).

Közben francia forrásokat is nézegetek, ahogy módosítottam közben lent, a France Football szerint 60 millió eurót is fizettek volna érte.

Valóban nem rabszolgakereskedelem, mert csak a játékjogot adja el a klub, nem az embert. Az egyik klub eladja a másiknak a játékjogot, a játékos ettől természetesen nem köteles szerződést kötni utóbbival. A játékjog persze a csapatnál marad, így a játékos, ha nem köt velük szerződést, nem fog tudni játszani, de nem köteles az adott csapatban játszania, odaköltözni és szerződést kötni velük.
Ahogy én is módosítottam közben lent, a France Football csak a spanyol AS "értesülését" vitte tovább a cikkben.

Utóbbival arra célzol most, hogy el tudtuk volna adni Dembélét 60 misiért valakinek, aztán maximum nem köt velük szerződést? :D Bocsi, de ez már nagyon science fiction. Nem gondolhatod komolyan, hogy egy profi együttes nem biztosítja be magát, és kiad úgy a gyakorlatban 60 eurómilliót, hogy majd lehet, hogy a játékos nem is játszik náluk.

Ezen a ponton szerintem engedd el a témát, mert ez már elég izzadtságszagú.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 15:51:42

Nem, most januárban vinnék (persze lehet, hogy 11 hónapja is vitték volna).

Közben francia forrásokat is nézegetek, ahogy módosítottam közben lent, a France Football szerint 60 millió eurót is fizettek volna érte.

Valóban nem rabszolgakereskedelem, mert csak a játékjogot adja el a klub, nem az embert. Az egyik klub eladja a másiknak a játékjogot, a játékos ettől természetesen nem köteles szerződést kötni utóbbival. A játékjog persze a csapatnál marad, így a játékos, ha nem köt velük szerződést, nem fog tudni játszani, de nem köteles az adott csapatban játszania, odaköltözni és szerződést kötni velük.
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 15:41:54

gránit írta:
2020.12.06. 15:26:24
A MEN Sports szerint Jadon Sancho volt a ManU prioritása, de ne6m tudtak megegyezni a Dortmunddal. Akkor még csak kölcsönbe kellett volna nekik Dumbélé, átmeneti jelleggel, tűzoltásként. Januárban viszont vinnék. Az eurobarca is lehozta, hogy többen is vitték volna Dumbélé-t, ő viszont elzárkózott ezektől, l megtorpedózta ezzel Depay leigazolását.
Ne mondjad már. :D Még egyszer jelzem, hogy elolvastam a cikket, amit betettél. Januárban a cikk szerint a Barcelona eladta volna Dembélét (a MD-ra hivatkozva). Szó sincs arról, hogy a MU-nak kellett volna bármilyen szinten is, a vészhelyzeti kölcsönt leszámítva.

Mirrorre, The Sunra nem érdemes különösebben figyelni, hogy mit írnak. 1000-ből 1 pletykájuk jön be.

Az eurobarca ugyanazt tudja lehozni, amit te vagy én twitteren látunk. Ha pedig Dembi elzárkózott az eligazolástól mindvégig, akkor egyáltalán nem értem, miről beszélünk. Szemben az általános EB-fórumozói logikával, a játékostranszfer ugyebár nem úgy működik, hogy leveszem a játékost a polcról. Ha a játékos nem akar menni, akkor nem fog. Nem rabszolga-kereskedelem.

Szerk.: a France footballos cikk újabb kapufa, je parle francais également, tu sais. :)

Selon les informations de As, Ousmane Dembélé serait proche d'un transfert à Manchester United pour une somme comprise entre 50 et 60 millions d'euros.

50-60 misit fizettek volna az ismét spanyol AS szerint. Ismét egy olyan lap, amely hajlamos tévedni a Barcával kapcsolatban, bár azt elismerem, hogy a Mundonál, Sportnál egy fokkal komolyabb.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 15:26:24

A Manchester Evening News egy nagyon patinás, 1868 óta létező napilap, helyi hírekben elsőrangú. A Mirrorban sem látok kivetnivalót.

A MEN Sports szerint Jadon Sancho volt a ManU prioritása, de nem tudtak megegyezni a Dortmunddal. Akkor még csak kölcsönbe kellett volna nekik Dumbélé, átmeneti jelleggel, tűzoltásként. Januárban viszont vinnék.

A Daily Express szerint a csapatok gyakorlatilag már aláírtak mindent - nem kölcsönszerződést, hanem átigazolást -, Dumbélé mondott nemet a transzferre, ezt több forrás is hangsúlyozza, hogy az utolsó utáni pillanatokban hiúsult meg a transzfer, többek között a France Football is.

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... -Barcelona

Gondolom, a France Football azért elég patinásnak számít. Ők alapították az Aranylabdát is, és 2009-ig az ő újságíróik szavazták meg magát a díjat is. Nekem elég patinás lapnak tűnik. Szerintük a Manchester United 60 millió eurót is fizetett volna a Barcelonának.

https://www.francefootball.fr/news/Tran ... on/1177644

Egyébként lényegtelen, mert nem most, hanem már évekkel ezelőtt el kellett volna adni, a második szezon után, amikor még jócskán kaptunk volna érte pénzt, 60 millió eurónál is többet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2020.12.06. 15:44:56-kor.
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 15:08:00

gránit írta:
2020.12.06. 14:59:58
A nagy francokat. A második éve után úgy el tudtuk volna sózni jó pénzért, mint a szél. A Manchester United még mindig érdeklődik iránta, és a téli átigazolási szezonban vinnék is. Ha csak le nem sérül megint komolyabban, miközben már nyáron rájuk sózhattuk volna.

https://www.manchestereveningnews.co.uk ... d-19403901

A nyári átigazolási szezonban a Barca és a ManU gyakorlatilag meg is egyezett, Dembélé zárkózott el a váltástól. Ahogy Umtitit is el tudtuk volna adni.

https://www.mirror.co.uk/sport/football ... e-22876182
Ez az 1. linkelt cikkből:

MEN Sport understands the Reds had no interest in signing the Frenchman permanently and only considered him an emergency loan option.

Legközelebb győződjünk meg róla, hogy értjük is az általunk belinkelt források tartalmát. Mellesleg azt sem tudom, mi ez a forrás.
Mirrort ne linkelj kérlek, mert megsértődök. :D

Umtitit, Dembélét nagyon maximum kölcsön vette volna bárki, és ennyi. Két meglehetősen sérülékeny (gyakorlatilag sosem egészséges), de mellé szépen kereső úriember esetében ez cseppet sem meglepő.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 14:59:58

A nagy francokat. A második éve után úgy el tudtuk volna sózni jó pénzért, mint a szél. A Manchester United még mindig érdeklődik iránta, és a téli átigazolási szezonban vinnék is. Ha csak le nem sérül megint komolyabban, miközben már nyáron rájuk sózhattuk volna.

https://www.manchestereveningnews.co.uk ... d-19403901

A nyári átigazolási szezonban a Barca és a ManU gyakorlatilag meg is egyezett, Dembélé zárkózott el a váltástól. Ahogy Umtitit is el tudtuk volna adni.

https://www.mirror.co.uk/sport/football ... e-22876182
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 14:50:33

Nem kaptunk volna érte szép összeget, mert maximum kölcsönbe kellett mindenkinek.
gránit
Director del Fútbol

2020.12.06. 14:23:36

Már rég el kellett volna adni, amikor még viszonylag szép összeget kaptunk volna érte. Kicsit furcsa Neymarhoz hasonlítva látnom, amikor Dembélé még fix kezdőtagságot sem tudott kivívni magának. Meg sem közelíti Neymar gólátlagait, Neymar a Barcelonában meccsenként több mint 0,5 gólt átlagolt, mind a Ligában, mind a BL-ben, mind a Kupában. A PSG-ben megközelíti a meccsenkénti 1 gólt. Dembélé-t meg már rég el kellett volna adni.
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.12.06. 14:03:13

MatyiG írta:
2020.12.06. 14:01:02
NovaProspekt írta:
2020.12.06. 13:56:42
Lesérült a fiú ismét egy pár hétre.
Jobb combizomhúzódás. Ez ugye nem az, amire már többször is rásérült?
Emlékeim szerint a bal combhajlítójával indult a sztori anno. De lehet ilyen sérülése is volt, nemtom, franc sem tudja már követni.
geridoss
Director del Fútbol

2020.12.06. 14:02:28

De az.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MatyiG
Adminisztrátor

2020.12.06. 14:01:02

NovaProspekt írta:
2020.12.06. 13:56:42
Lesérült a fiú ismét egy pár hétre.
Jobb combizomhúzódás. Ez ugye nem az, amire már többször is rásérült?
Válasz küldése