Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Wow, micsoda védelem :O Csak az lesz a baj, hogy nem összeszokott. Egyet hibáznak emiatt, és akkor több lehetetőség nem biztos, hogy lesz. De mindenképp jó döntés ez.

Hol lesed a meccseket? Stream vagy előfizettél valahová?Olcha írta: ↑2020.12.16. 19:09:17Én már jó ideje csak Phil Schoen és Ray Hudson hangjával nézem a meccseket, mert objektív a hozzáállásuk és sokkal szabadabban beszélhetnek. Viszonylag gyakran értekezem amerikaiakkal és a mentalitásuk jóval előremutatóbb és fejlettebb, mint (sajnos) az itthoni átlag..![]()
//Nálunk rengeteg jó képességű ember van és nem hiába külföldön érvényesülnek igazán..
Viszont visszatérve a Hudsonékhoz: szinte szóról szóra elmondtad amit mondtak és nehéz azzal vitatkozni amit állítottak!
Bízom benne, hogy ma látunk valami szépet s jót.. esetleg egy Riquit a kezdőben.. //Álmodozzak csak, mi?! :\
Én már jó ideje csak Phil Schoen és Ray Hudson hangjával nézem a meccseket, mert objektív a hozzáállásuk és sokkal szabadabban beszélhetnek. Viszonylag gyakran értekezem amerikaiakkal és a mentalitásuk jóval előremutatóbb és fejlettebb, mint (sajnos) az itthoni átlag..
Nem erre gondolsz?
Itt az oldalon volt egy cikk, ahol a Bartomeu éra volt könyvelője nyilatkozott, hogy irdatlan hitelt vettek fel a stadion felújítására és ez is mind elment fizetésekre, prémiumokra, stb... Nem tudom, igaz-e, de itt volt fent a cikk.NovaProspekt írta: ↑2020.12.14. 10:20:15sehol, nem vett fel senki ilyen pénzt, maximum beszélve volt róla.
menczel írta: ↑2020.12.14. 02:12:59Vezércikkből: " Az akaratot nem lehet elvitatni a csapat és különösen Messi részéről".
Hát én pont ezt nem látom, és micsoda istenkáromlás, de jobbak leszünk ha elmegy az év végén. A nulla focit néző csajomnak is feltűnt , hogy csak álldogál, szekunder szégyenérzetem van őt nézve. Hogy nem érzi ezt ő a pályán? Még előző években csak-csak, amikor lőtte a gólokat, de idén, amikor semmi nem megy, akkor hogy önigazolja azt, hogy ő csak nézelődik a középkörben miközben tőle 10 méterre rohangálnak, hogy az általa keletkezett rést betömjék?
Már ne haragudj, de ez nem Koeman-nal kezdődött. Sőt az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb helyzetunk is abból lett, hogy 25-28 méterről nem ralotte, hanem egy begyakorolt figurát vettünk elő a zsebbol...aszim írta: ↑2020.12.13. 23:40:43Szemezgetek az edzői feladatok közül: pl pontrugások kidolgozása. Van 15 szögletünk és még véletlenül sem tudjuk felfedezni, hogy mit szeretnének elérni. Szabadrugások: egy Barcelona szintű csapatnál tényleg nincs ember Messin kívül aki 25 m-re el tudja rugni a labdát??? Nem kellene az edzővel foglalkoznunk de ez a [auto_cenzúra] a Mezőkövesd kispadjára való. Fogalma sincs, hogy mit kellene itt csinálni.
Várjál még ezzel....hosszú még a szezon és 2020 sem ért még véget....ez a pasi zseniális abban, hogy mindíg képes lesz olyat húzni, ami felülírja a korábbiakat....Barcaforever írta: ↑2020.12.13. 23:07:03Továbbvinném az év szavazása jelölést, az idei best of momentumába, kéretném felvenni a mai Umtiti cserét.
Ez annyira, de annyira szánalmas volt és ezt mindenki azonnal értette.![]()
![]()