Drigo írta:Szerintem ha ezen múlik nem lesznek elkűldve a meghívók:
1.azt hiszem egyikünk sem gondolt bele, hogy végülis egyik "fejes" sem lett bevonva csak hát senki nem ellenezte - eddig
2.ha megkanák is szerintzem fütyülnének ránk...
3. annyit tényleg nem ér az egész, hogy emiatt most feszültség legyen.
És teljesen megértelek egyikünk sem gondolta, hogy ez ilyen bonyolult ügy és bár kemény hangvételű volt az előző történet TELJESEN IGAZAT adok
A balesetes bugikból szerintem egyik sem történik meg (nagyon remélem) de mondom ÉRTEM, hopgy mire akarsz kilyukadni vele.
1. igazából nem is tudtunk a szervezkedésről, így tiltakozni is nehéz lett volna. A legjobb megoldás az lett volna, ha szóltok, hogy ez a tervetek, erre mi elmondjuk a véleményünket, s utána beleegyezünk a dolokba. De ez leginkább Barcafan hibája, neki kellett volna felvennie a kapcsolatot velüónk.
2. lehet, hogy fütyülnének rátok, ugyanakkor elképzelhető, hogy mondjuk egy év múlva megkeresnénk őket, hogy támogassanak minket, akkor meg eszükbe jutna, milyen komolytalan levelet kaptak egyszer, s nem is válaszolnának.
3. Remélem is, hogy nem lesz ilyen probléma, de ha mégis, nekünk komoly bajunk lehetne belőle. Sportvezető voltam korábban, ott is komolyan aggódtam, nehogy elővegyenek, ha mondjuk egy néző leesik az emeletről, mert annyit ivott.
4. További fenntartásaim nincsenek, három dolgot kivéve.
a) szeretném, ha ezentúl fórumtalálkozó néven hivatkoznátok rá (nem összekeverni, az eurobarca.hu fórumtalálkozó elnevezéssel), akár a fórumon, akár máshol, amíg a szervezők meg nem keresnek, hogy szeretnék a nevet használni, s nem adok rá engedélyt.
b) szeretném, ha az alakulgató eurobarca.hu válogatott névsorát elküldenétek, mielőtt beleegyezünk, hogy a nevünket felhasználják (ennek semmilyen akadályát nem látom)
c) szeretném, ha ennek az esetleges folytatása (évente tavasszal-ősszel) ként emlegetett vmi nem mosódna össze egy esetleges későbbi Eurobarca találkozóval (amit később szeretnék szervezni, akár együttműködve a mostani szervezőkkel, csak kicsit más keretek között...)
Egyenlőre ennyi. Barcafan jelentkezését várom.