Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felesleges bagatelizálnod.Krojf írta:Igen Kedves Rynn Koma!
Üdvözöllek, Krojf vagyok, aki ezt a szervezést elindította egy
Barcafannak küldött ajándék "Més une club" feliratú, a BL és
La Liga győzelmet hirdető pólóval, melynek fejében azt kértem
Tőle, hogy kezdjen el mocorogni a tali ügyében, mivel nem volt,
aki konkrétan felvállalja a szervezést!
Bocsáss meg, hogy nagyon beindultunk és egy jópár dolog
komolyan elindult. Bocsáss meg, hogy van némi illúziónk,
hogy bizonyos dolgok ebben a felettébb possadt országban
megvalósíthatók. Bocsáss meg, hogy rengetegen vágják már
a centit a kijelölt időpontig, mely feszült várakozás jele.
Bocsáss meg, hogy Stupidshark szép meghívót készített és
már alig várjuk, hogy postára adhassa.
Valamint bocsáss meg, hogy Iván támogatólag nyilatkozott róla
és sajnálja, hogy nem lehet jelen.
Kérdésem ezért Hozzád, hogy eddig merre voltál és amerre voltál,
ott sehol nem volt net, ahol ellenőrizted volna a portálon folyó
dolgokat? Akkor talán nem merünk álmodni és továbbunatkozunk
otthon, lábat lógatunk, malmozunk és egyebek...
Félreértés ne essék, munkátok a portálért felbecsülhetetlen,
melyhez én is fizetnék hozzájárulást, de végre nem egyoldalú
mozgás tapasztalható, hiszen a portállakók szeretnék egymást
megismerni, mely sok haszonnal járna a későbbiekre nézve.
Kedves Rynn Koma!
Kérlek, tedd félre aggályaidat és ha tudsz kapcsolódj hozzánk!
Szeretnénk Téged is a Tippmix Arénában látni 26.án, mert
szerintünk kiváló lesz a hangulat! Mellesleg a meghívók javított
formában kerülnek postára, csak engedd el őket, kérlek!
Szeretettel üdvözöl Krojf komád.
Nem vagyok újságíró. Az csak a hobbim, bár szeptembertől a Nemzetisportban lesznek cikkjeim, meg a világgazdaság sportmarketing rovatában, ha minden igaz.Los Banditos írta:Jajj de rossz dolga van egy úságíronak...rhynn írta:Mennék egyébként, de hát Londonban vagyok, hétvégéken meg a következő programjaim vannak tervben:
Watford - MU
Tottenham - Real Sociedad
Argentín - Brazil
Tottenham - Sheffield United
szóval a hétvégéim foglaltak, nem nagyon tudok, hazamenni.
Jajj de rossz dolga van egy úságíronak...rhynn írta:Mennék egyébként, de hát Londonban vagyok, hétvégéken meg a következő programjaim vannak tervben:
Watford - MU
Tottenham - Real Sociedad
Argentín - Brazil
Tottenham - Sheffield United
szóval a hétvégéim foglaltak, nem nagyon tudok, hazamenni.
1. igazából nem is tudtunk a szervezkedésről, így tiltakozni is nehéz lett volna. A legjobb megoldás az lett volna, ha szóltok, hogy ez a tervetek, erre mi elmondjuk a véleményünket, s utána beleegyezünk a dolokba. De ez leginkább Barcafan hibája, neki kellett volna felvennie a kapcsolatot velüónk.Drigo írta:Szerintem ha ezen múlik nem lesznek elkűldve a meghívók:
1.azt hiszem egyikünk sem gondolt bele, hogy végülis egyik "fejes" sem lett bevonva csak hát senki nem ellenezte - eddig
2.ha megkanák is szerintzem fütyülnének ránk...
3. annyit tényleg nem ér az egész, hogy emiatt most feszültség legyen.
És teljesen megértelek egyikünk sem gondolta, hogy ez ilyen bonyolult ügy és bár kemény hangvételű volt az előző történet TELJESEN IGAZAT adok
A balesetes bugikból szerintem egyik sem történik meg (nagyon remélem) de mondom ÉRTEM, hopgy mire akarsz kilyukadni vele.
Dolgozunk rajta. Szeptemberben hazamegyek Londonból, akkor elkezdek ezen dolgozni.Vito írta:ok, Rhynn!
részemről maximális tisztelet Neked, Ivánnak, Enrique-nek, a modiknak, a hírszerkesztőknek színvonalas honlapért.
ha gondolod megkérdezem a könyvelőnket, hogy mi lenne a támogatás módja.
értem a problémád!rhynn írta:Vito:
egyszerű nyelvre lefordítom a dolgot.
Feltalálod a spanyol viaszt, én meg a tudtod nélkül elhatározom magam, s megkeresek mindenféle cégeket, a spanyolviaszgyártó kft. nevében, hogy csinálunk egy spanyolviaszrajongók találkozóját, kérem jöjjön el.
TE hogy éreznéd magad?
Felmerült, s továbbra is dolgozunk rajta, de mivel cégesen megy a dolog, csak úgy, hogy mindenki küld postán 1000 forintot, nem működhet, mert el kell könyvelni, stb. Ettől függetlenül, mi fizetjük a költségeket, az eurobarca.hu márkanév jogilag is a miénk, felhasználása bármilyen szinten a beleegyezésünk nélkül perelhető.a gazdasági oldalát nézve: abszolút a Ti dolgotok. megjegyzem párszor már felmerült a dolog, hogy a tagok anyagilag is támogassák az oldalt, aminek én is híve vagyok és fel is szólaltam már ebben az ügyben.
Ha felnőttel esik meg ez, akkor is elővehetnek minket.az esetleges "kiskorú balesetes" dolog nem fordult meg a fejemben.
jelen tudomásom szerint kiskorú nem is jönne el, ha igen, akkor annyit tudok ígérni, (ha egyáltalán elengednek egy kiskorút), hogy külön szemmel tartjuk.
De lehet, hogy van, aki nem tartaná magát.a hsz első részéről megismétlem, hogy, mint outsider valóban nincs beleszólásom, a második és harmadik ponthoz viszont természetesen -egy ilyen kemény hangvételű hsz hiányában- is tartanám magam és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen.