Eurobarca találkozók!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Nahh, most egy hihetetlenül lényegtelen és valószínűleg csak engem érdeklő kérdés fog következni: Nem kellene egy kis névtáblácska amin rajta van a nick és a rendes név?
Mert én nem vagyok képes az első bemutatkozás után 30 ember nevét megjegyezni! Persze mondjuk ez már az én gondom!
Nade fenntartom a kérdésem, akármennyire jelentéktelen is!
Mert én nem vagyok képes az első bemutatkozás után 30 ember nevét megjegyezni! Persze mondjuk ez már az én gondom!

Nade fenntartom a kérdésem, akármennyire jelentéktelen is!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Nah tegnap hazajöttem 8 napos kiruccanásomból. 25 oldalt írtatok amíg nem voltam. Charlienak tegnap elmondtam, de ide is leírom:
Érkezek: Nyugati p.u. ; 9:45 (MÁVfüggő szóval legyen inkább 10 óra, de úgyis a Deák-téren találkozunk, ahogy olvasgattam.)
Foci: igen, de csak óvatosan. Poszt: univerzális, jobb lábas mezőnyjátékos.
Szállás: még nem tudom biztosra, mert lehet elruccanok éjjel Kyau vs Albert live act-jére.
Rapika! Mivel te váci vagy jöhetünk majd együtt, de majd írok msnen ha meglátlak.
Ez a meghívós dolog, hivatalos személyek stb. szerintem butaság, vagyis nem ide tartozik, hiszen ez a találkozó az eurobarca fórumtagjainak személyes megismeréséről szól.
Nah kb ennyi, ami eszembejutott a sok olvasás után.
Érkezek: Nyugati p.u. ; 9:45 (MÁVfüggő szóval legyen inkább 10 óra, de úgyis a Deák-téren találkozunk, ahogy olvasgattam.)
Foci: igen, de csak óvatosan. Poszt: univerzális, jobb lábas mezőnyjátékos.

Szállás: még nem tudom biztosra, mert lehet elruccanok éjjel Kyau vs Albert live act-jére.

Rapika! Mivel te váci vagy jöhetünk majd együtt, de majd írok msnen ha meglátlak.
Ez a meghívós dolog, hivatalos személyek stb. szerintem butaság, vagyis nem ide tartozik, hiszen ez a találkozó az eurobarca fórumtagjainak személyes megismeréséről szól.
Nah kb ennyi, ami eszembejutott a sok olvasás után.
ha megyekS T U P I D S H A R K írta:Úgy. hogy nem is jössz?

Visca El Barca!
-
- Entrenador del Barça
Hmmmbarcafan írta:ma este felrakom, egyelőre nem vok otthon.otthon 1 fájlban megvan minden. eddig sacc/hasraütés 20 emberBercy írta:Számoljátok már össze, hogy az ""eurobarca"" csapatben hányan is fogtok jáccani.
Please...
de Bercy: 4 óra foci, 2 HFCB ellen 2 madridista ellen, ennyi idő alatt még a takaritonak is lenne ideje fázni, főleg úgy, h ahogy ismerem magam én megsérülök 5 perc után és cigivel a számban, sörrel a kezemben állok majd a pálya mellett
Az 19 fő.
Még így is bőven elegen vagytok!!!

Még mindig valószínűbb, hogy nem megyek. De már nagyon beleéltem magam..
És van egy ötletem. Ott Pesten csinálhatnánk 1 nagy csapatképet, amin mindenki rajta van. Természetesen legelől én lennék

És van egy ötletem. Ott Pesten csinálhatnánk 1 nagy csapatképet, amin mindenki rajta van. Természetesen legelől én lennék

Visca El Barca!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ahogy tegnap is, úgy most is bocsánatot kérek, és megígérem, hogy többet ilyen nem fordul elő. Mivel nem lett belőle semmi ( mert lusta voltam kinyomtatni és elküldeni ) elfelejthetnénk már. A lényeg, hogy augusztus 26-án jól érezzük magunkat.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Krojf
mint mar irtam, kicsit messze vagyok, a kodos Albionban, nehez lenne hazamenni.
Lehet Eurobarca csapat, csak azert lassuk kik vannak benne. Ez egy alap dolog. Forumok kozul egyedul az eurobarcasat szoktam nezni, az offtopicot szinte soha, igy nem is tudtunk rola, mi tortenik.
A nagy gepelgetesbe belefert volna egy privat uzenet, vagy vmi, es akkor talan mashogy is allunk hozza a dolgokhoz.
Par dolog az erveidhez:
Hivatalosan senki nem jott volna el szerintem. Tevekozvetites nagyon draga, foleg a vagasa. feliratok keszitese szinten, vagy sok ido. /dolgoztam ilyen dolgokban, tudom/ Kicsit elrugaszkodott otletek...
mint mar irtam, kicsit messze vagyok, a kodos Albionban, nehez lenne hazamenni.
Lehet Eurobarca csapat, csak azert lassuk kik vannak benne. Ez egy alap dolog. Forumok kozul egyedul az eurobarcasat szoktam nezni, az offtopicot szinte soha, igy nem is tudtunk rola, mi tortenik.
A nagy gepelgetesbe belefert volna egy privat uzenet, vagy vmi, es akkor talan mashogy is allunk hozza a dolgokhoz.
Par dolog az erveidhez:
Hivatalosan senki nem jott volna el szerintem. Tevekozvetites nagyon draga, foleg a vagasa. feliratok keszitese szinten, vagy sok ido. /dolgoztam ilyen dolgokban, tudom/ Kicsit elrugaszkodott otletek...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Törzsfőnök Úr/alias Z. Iván/!
Üdvözlégy, Nagy Fehér Főnök, Krojf "közindián" szól Hozzád!
Messzemenő elnézésedért esedezem, hogy ilyen nagyban
kezdtünk el gondolkodni, hogy meghívók minden érintett cégnek,
szervezetnek, sajtónak, meg mezek az alkalomra, valamint
a mérkőzés teljes felvételének spanyol kommentátoros változata
kiküldve a Madrid és a Barca elnökének!
Szerény gondolatom szerint ez mind kelléke kellett volna, hogy
legyen a randevúnknak, ezért "injektáltam" a fórumtársak
agytekervényei közé! Lehet, hogy túlspiráloztam egy kicsit, meg
sokunkat feleslegesen aktivizáltam, de én szerettem volna, ha
a dolog túlnyúlik a két site keretein.
De azért megkérdezlek, hogy most, hogy ezeket tudod, talán
jövő tavasszal nem lehetne ezeket végigzongorázni?
"Netclásico" ősszel és tavasszal! Hagyományt teremthetnénk!
Feszült érdeklődéssel várja válaszod Krojf "közindián".
U. i.: Ha lehet, gyere el Rynnel a talira, aztán megisszuk a "békesört"!
Üdvözlégy, Nagy Fehér Főnök, Krojf "közindián" szól Hozzád!
Messzemenő elnézésedért esedezem, hogy ilyen nagyban
kezdtünk el gondolkodni, hogy meghívók minden érintett cégnek,
szervezetnek, sajtónak, meg mezek az alkalomra, valamint
a mérkőzés teljes felvételének spanyol kommentátoros változata
kiküldve a Madrid és a Barca elnökének!
Szerény gondolatom szerint ez mind kelléke kellett volna, hogy
legyen a randevúnknak, ezért "injektáltam" a fórumtársak
agytekervényei közé! Lehet, hogy túlspiráloztam egy kicsit, meg
sokunkat feleslegesen aktivizáltam, de én szerettem volna, ha
a dolog túlnyúlik a két site keretein.
De azért megkérdezlek, hogy most, hogy ezeket tudod, talán
jövő tavasszal nem lehetne ezeket végigzongorázni?
"Netclásico" ősszel és tavasszal! Hagyományt teremthetnénk!
Feszült érdeklődéssel várja válaszod Krojf "közindián".
U. i.: Ha lehet, gyere el Rynnel a talira, aztán megisszuk a "békesört"!
-
- Eurobarca Staff
Na jó akkor ez a hivatalos rész legyen elfelejtve összejövünk, focizunk, beszélgetünk, megismerjük egymást aztán ahogy múlnak az évek lehet egyre jobban tervezgetni meg azért előbb is mert hiába beszélgettünk róla már télen is ahogy azt sejtettem és szerintem még sokan rajtam kívűl minden az utolsó pillanatokra maradt de Barcafan még így is remekül összehozta a dolgokat ezért HÁLÁS KÖSZÖNET neki.
Iván és Rhynn tőletek meg elnézést kérek\ünk
Iván és Rhynn tőletek meg elnézést kérek\ünk
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Mielőtt bárki is kételkedne, Rhynnel egy véleményen vagyunk a kérdésről, nem írom le mégegyszer azt amit ő. Nem tudtam végigolvasni minden eseményt, ha valakire, valamire nem reagálnék, akkor elnézést kérek. Kettőt viszont kiemeltem, ami konkrétan engem érint.
Ahogy Marci is sejtette, én a találkozóra mondtam, hogy oké. Fogalmam sem volt arról, hogy másról is szó van. Ugyanis sem nekem, sem Rhynnek nincs arra ideje, hogy a fórumot böngészgessük, ezért nagy segítség nekünk, hogy vannak moderátorok. Így fordulhatott elő, hogy csak most szereztünk tudomást erről.
Összegezve, a találkozó jó dolog, meg is valósítható, de az nagyon nem lett volna rendben, ha minket hivatalos formában belevontok, anélkül, hogy tudnánk róla.
A megállapodásban foglaltakat teljesítettük, Norbit nyugodtan meg lehet kérdezni, pénzt is kapott egyébként, más is lett volna, ha nem áll le a csapat a bajnokságban, mert minden megszerzett pontért fizettünk.Ronaldinho 17 írta:
ui:Szerepeltünk bajnokságban,1 évig hirdettük az eurobarca.hu-t(büszkén) ,még valami pénz is volt tervben,ha pontokat szerzünk(mondjuk ez már nem ide tartozik)
Csak annyit akartam kihozni ebből,hogy ez nem volt baj érdekes módon.
Krojf írta: Valamint bocsáss meg, hogy Iván támogatólag nyilatkozott róla
és sajnálja, hogy nem lehet jelen.
Kérdésem ezért Hozzád, hogy eddig merre voltál és amerre voltál,
ott sehol nem volt net, ahol ellenőrizted volna a portálon folyó
dolgokat?
Ahogy Marci is sejtette, én a találkozóra mondtam, hogy oké. Fogalmam sem volt arról, hogy másról is szó van. Ugyanis sem nekem, sem Rhynnek nincs arra ideje, hogy a fórumot böngészgessük, ezért nagy segítség nekünk, hogy vannak moderátorok. Így fordulhatott elő, hogy csak most szereztünk tudomást erről.
Összegezve, a találkozó jó dolog, meg is valósítható, de az nagyon nem lett volna rendben, ha minket hivatalos formában belevontok, anélkül, hogy tudnánk róla.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Charlie
- Öreg Harcos
Nekem annyira mind1 hogy milyen néven nyomjuk 26.-án, csak focizzunk.
Szia retek!
Ez 1 fórumos találka
Azért jövünk mi össze, hogy akik nap, mint nap eszmét cserélnek, megismerjék egymást!
Ha van kedved, gyere
Barátaidnak meg üzenjük, hogy dicséretes hogy a Barcáért szorítanak, de ez több mint 1 hétvégi kis futball.
C.
Szia retek!
Ez 1 fórumos találka

Ha van kedved, gyere

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!!! Én is mennék Pestre, de csak egy feltétellel
Elhozhatnám magammal két focis haveromat?? mindannyian klubbnál focizunk, és nagyon szeretnénk elmenni hárman
persze a barca az alap mindenkinél
jah és rég néztem a fórumot, szal létszives valaki adjon egy kis infót
köszzii

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Entrenador del Barça
Nem akarok kötözködni,csak kérdem!
A "Magyar Barca" csapat mezének hátán fenn van a "www.eurobarca.hu"!Ez akkor nem probléma?Elvileg itt is megtörténhetnek azok amiket rhynn mondott...(leégetjük az oldalt ,sérülés stb)
ui:Szerepeltünk bajnokságban,1 évig hirdettük az eurobarca.hu-t(büszkén) ,még valami pénz is volt tervben,ha pontokat szerzünk(mondjuk ez már nem ide tartozik)
eurobarca válogatott engedélyezése....ez már sok!Csak így hívjuk de sehol nem fog ez a név megjelenni,mindenki sima barca mezben lesz,csak valami elnevezés kellett,de akkor legyen "Fórum csapat" mi meg a "Magyar Barca"
na mindegy!
A "Magyar Barca" csapat mezének hátán fenn van a "www.eurobarca.hu"!Ez akkor nem probléma?Elvileg itt is megtörténhetnek azok amiket rhynn mondott...(leégetjük az oldalt ,sérülés stb)
eurobarca válogatott engedélyezése....ez már sok!Csak így hívjuk de sehol nem fog ez a név megjelenni,mindenki sima barca mezben lesz,csak valami elnevezés kellett,de akkor legyen "Fórum csapat" mi meg a "Magyar Barca"

na mindegy!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
közben SHARK és Charlie felvilágosított
köszi fiúk!
köszi fiúk!

Visca El Barca!
Srácok, eddig tuti volt, hogy nem megyek, de változott a helyzet, most kb. 10% az esély, hogy én is tiszteletemet teszem.
Szóval nem igazán tudom, hogy hol? merre? mikor? Mennyi a beugró? stb..
Nagyon megköszönném, ha valaki 2-3 mondatban leírni a dolgokat.
Előre is köszi!
Szóval nem igazán tudom, hogy hol? merre? mikor? Mennyi a beugró? stb..
Nagyon megköszönném, ha valaki 2-3 mondatban leírni a dolgokat.
Előre is köszi!
Visca El Barca!