jarvis írta: ↑2021.03.06. 22:54:08
Ez a legutóbbi három meccs szerintem a szezonhoz képest nagyon erős teljesítmény. Kíváncsi vagyok mire lesz elég tavasszal, de azt kell mondjam az az érzésem, hogy most álltak össze fejben. Én most azt mondom még nincs elúszva ez a bajnokság, holnap egy jó kis döntetlennek drukkolok
Én is úgy látom, hogy összeállt a csapat, megvan a lelkesedés és a lendület a játékosokban. Talán még nem lefutott a bajnokság, de abban sajnos nem vagyok biztos, hogy a lendületünk kitart a szezon végéig, főleg, ha a kulcsjátékosok szét lesznek hajtva. Azért ez egy sűrű szezon, szuperkupába, kupába hosszabbításokat is játszottunk.
Nekem a 2003/2004-es szezon jut eszembe, ott is hatalmas menetelés volt tavasszal, idegenben nyertük a rangadókat, de a legvégére elfáradt a csapat, és be kellett érni a 2. hellyel, aminek akkor tudtunk örülni, és adott egy komoly lövést a következő szezonra is. Most is inkább valami hasonló forgatókönyvet tartok valószínűnek. Szerintem a Realt előzni fogjuk, az AM viszont szűken előttünk marad.