Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindkét hsz-el egyetértek.hajnesz írta: ↑2021.03.15. 17:32:16Érdekes kérdés most a pihentetés, rá lehet sütni a felsorolt játékosokra, hogy rájuk fér a pihenés, ellenben most heti 1 meccset kell játszaniuk, ami ezen a szinten már pihentetésnek számít. Ha jól olvastam, most kapott a keret 2 szabadnapot, ami bőven elég kellene, hogy legyen.
Érdekes kérdés most a pihentetés, rá lehet sütni a felsorolt játékosokra, hogy rájuk fér a pihenés, ellenben most heti 1 meccset kell játszaniuk, ami ezen a szinten már pihentetésnek számít. Ha jól olvastam, most kapott a keret 2 szabadnapot, ami bőven elég kellene, hogy legyen.
Tényleg fájó pontvesztések voltak, de engem az nem hagy igazán nyugodni, hogy a Sevilla elleni 2crixus írta: ↑2021.03.07. 13:15:44Az idei szezonnal kapcsolatban nekem igazán 3 meccsel kapcsolatban van hiányérzetem eddig. A két hazai bajnoki x a Cadiz és az Eibar ellen illetve a Bilbao elleni szuperkupa döntője. Ezeket a meccseket bármilyen formában lévő Barcanak meg kellett volna nyerni. Egyébként a BLben és a bajnoki rangadókon mutatott gyatra játék illetve eredmények a szezon előtt is borítékolhatóak voltak. Ezeken nem tudom magam felhúzni, ahogy az idegenbeli botlásokon sem.
Ebben a pakkban szerintem már több van, mint potenciál. Pedri, Araujo, Fati már nem "csak" tehetségek, ők már tettek le az asztalra annyit, hogy komolyabban lehessen számolni velük a jövőben.crixus írta: ↑2021.03.07. 13:15:44Az biztató azért hogy az Araujo, Dest, Moriba, De Jong, Pedri, Puig, Fati, pakkban van bőven potenciál a jövőre nézve. Ha okosan tudnánk igazolni a jövőben akkor hamar lehetne újra jó csapatunk.
Az olyan fékektől, mint Lengelet, Umtiti, Firpo, Pjanic, Griezmann, Coutinho elpasszolni, áron alul is. Roberto és Dembele határ eset. Az öregeket pedig adott esetben csere szerepbe küldeni.
Mondhatjuk, hogy ezek kötelezők voltak, de ilyen botlások azért majdnem minden szezonban becsúsznak. LE-vel is buktunk el Szuperkupadöntőt a Bilbao ellen, Valverdével is buktunk el váratlanul kupadöntőt. Bajnokságban pedig tényleg minden szezonban van bár kötelező, amit nem tudunk behúzni, ha túl sok ilyen van, az bajnoki címbe is kerülhet. Pl. 2013/14-ben ilyeneken csúsztunk el elsősorban.crixus írta: ↑2021.03.07. 13:15:44Az idei szezonnal kapcsolatban nekem igazán 3 meccsel kapcsolatban van hiányérzetem eddig. A két hazai bajnoki x a Cadiz és az Eibar ellen illetve a Bilbao elleni szuperkupa döntője. Ezeket a meccseket bármilyen formában lévő Barcanak meg kellett volna nyerni. Egyébként a BLben és a bajnoki rangadókon mutatott gyatra játék illetve eredmények a szezon előtt is borítékolhatóak voltak. Ezeken nem tudom magam felhúzni, ahogy az idegenbeli botlásokon sem.
MB szerintem is jó csereként. Mindig küzd, hajt, és azért 1-2 fontos gól, gólpassz is köthető a nevéhez.Subinho írta: ↑2021.03.07. 07:59:43Abszolút igaz, az eddigi szidás után most minimum meg kell dicsérni Koemant és a srácokat is. Hatalmas dolog, hogy így beépíti a fiatalokat, gyakorlatilag Valverde ellentéte. Eltalálta a felállást, nagyon jól is érzik ebben magukat most a srácok.
A Griez, Umtiti, Lenglet, Coutinho pakkot én is eladnám és Pjanicot is, de Braitnek maradnia kell cserének. Ha ő is elmegy, kell még egy csere csatár.
Egyébbént ott van Agüero, aki elhozható lenne a MC-ből, de a kérdés, hogy ha 2 támadóval játszunk, ahol Messi az egyik, a másik helyre ott van Demb és Fati, kell-e nekünk Kun? Egyértelmű, hogy erősítés lenne, de hova jönne???