Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a körülményektől is függ. Ha sikerül eladni többeket elölről, és nem jön rendes csatár, akkor azért minőségi ugrás lehet a Braith/Dembi duóhoz képest. Ha lényegesen nem változik a keret, akkor tényleg semmi értelme.
Örülnék, ha mellényúlnék, de mit tud olyat a jelenlegi játékrendszerünkben, amit bárki a helyén játszók közül tőlünk nem tud?
Bár mindenki perfekt spanyol, azért köszönjük a cikk teljeskörű összefoglalóját! Nagy segítség volt.Camp Nou99 írta: ↑2021.03.25. 10:04:50https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... a-11608939 Ingyen teljesen ok.
Szerintem is.
Nem csak ezért, nagyon ügyes játékos, viszont ő nem annyira balhátvéd, ebbe a háromvédős rendszerbe baromira passzolna.
baas11 írta: ↑2021.03.24. 20:42:18Ha a Coutinho Dembele Griezman 3-bol kell távozikat meghatározni hat netto teljesítmény alapján lenyegeben gond nélkül mehetne mind .. de Coutinhot sajnálnam a legjobban mert szerintem o a legjobb focista közülük, a legpechesebb is a Kouman érában , es azert tényleg komoly áldozatokat hízott anno h itt játszhasson !
Demebele vel lehet a legnagyobbat veszíteni is ha eladjuk ...
Griezman: ő a legprofibb de szerintem a legkönnyebben pótolható is, meg azert az a videó ...
Szerintem is ez a realitás, 1 észrevételem van csak:
Az igazság az, hogy a teljesítményüket és a jelenlegi helyzetünket nézve én ezt alá is írnám!Varatrix írta: ↑2021.03.24. 08:55:30
Ahogy azt áltatlában képzeljük, aztán arcon csap a valóság....
Neto és Braithwaite ingyen távozik valamelyik közép spanyol csapathoz tovább ápolva a jó kapcsolatokat. Umtitit 3 millióért és szintén a jó kapcsolatért visszaadjuk a OL-nak, így kérve elnézést, hogy ingyen szerződtettük Depayt. Pjanicot behúzza valamelyik olasz kisebb csapat Roma vagy Lazio, hiszen Olaszországban már bizonyított, de a tárgyalások során elmagyarázzák hogy gazdasági nehézségeik vannak ezért, hirtelen, csak 8 milliót tudnak fizetni, de a szerződés záradékába belekerül, ha kvalifikálják magukat az európai kupák valamelyikébe, akkor további 1+1-et is kaphatunk érte. Coutinhoból látunk is valamekkora összeget, mert az Arsenal és Wolverhapton vérremenő licitben felsrófolja az árat 25-ről 30-ra. Matheust sajnos nem sikerül eladni, így a deadline dayen kölcsön adjuk a Rayo Vallecanonak, ezzel definiálva, hogy mit fog csinálni a szerződése végéig.
Viccnek szantad, de kb ez lesz a valosag.Varatrix írta: ↑2021.03.24. 08:55:30
Neto és Braithwaite ingyen távozik valamelyik közép spanyol csapathoz tovább ápolva a jó kapcsolatokat. Umtitit 3 millióért és szintén a jó kapcsolatért visszaadjuk a OL-nak, így kérve elnézést, hogy ingyen szerződtettük Depayt. Pjanicot behúzza valamelyik olasz kisebb csapat Roma vagy Lazio, hiszen Olaszországban már bizonyított, de a tárgyalások során elmagyarázzák hogy gazdasági nehézségeik vannak ezért, hirtelen, csak 8 milliót tudnak fizetni, de a szerződés záradékába belekerül, ha kvalifikálják magukat az európai kupák valamelyikébe, akkor további 1+1-et is kaphatunk érte. Coutinhoból látunk is valamekkora összeget, mert az Arsenal és Wolverhapton vérremenő licitben felsrófolja az árat 25-ről 30-ra. Matheust sajnos nem sikerül eladni, így a deadline dayen kölcsön adjuk a Rayo Vallecanonak, ezzel definiálva, hogy mit fog csinálni a szerződése végéig.
Coutinho-tól mindenképp szabadulni akar a vezetőség, mert nem szerepel se Koeman terveiben, nagy a bére, de ami talán a legfontosabb, hogy még 10 meccs és pengethetünk 20 milliót a Poolnak. Ez leginkább attól függ majd, hogy Odegaard marad-e, mert ha nem akkor le akarnak csapni Coutinhora, kell nekik egy ilyen stílusú játékos és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ott komolyan feljavulna a teljesítménye. Olyan 40-45 közé teszik a lehetséges árát (nyilván nálunk ez nagyon kérdéses). Ezzel még lejjebb lehetne nyomni a béreket. Bár szerintem inkább egy kölcsön lesz abból.Varatrix írta: ↑2021.03.24. 08:55:30Ahogy azt áltatlában képzeljük, aztán arcon csap a valóság....
Az elmúlt évek realitása, hogy 30-40 között kapunk 6 db játékosért. Remélem Laporta ezzel kezdi az átkok megtörését. De azért senki ne számolgassa, hogy itt az eldaott játékosok majd 100 millióra rúgnak, mert a transfermakt-on ennyi az értékük.
Én sem számítok 100 milliókra egyáltalán, örülök ha meg tudunk szabadulni ezektől a játékosoktól.
Akkor minek maradjanak?