Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Elküldeni? Nem azt írtam. De tavaly menni akart, idén lejár a szerződése. 34 éves, túl van a csúcson. Annyit írtam, hogy nem mindenáron hosszabbítanék vele. Nagyon rossz az a klub anyagi helyzete, korlátozottak a lehetőségeink. Ha megint jön a szokások emelés, aláírási bónusz, akkor nem lesz pénz igazolni. Ha marad, akkor sem szabadna már köré építeni az egész csapatot.pep71 írta: ↑2021.04.11. 08:06:09A semmire itt tartani írják a nagy szakértők, akik ráadásul Barca szurkolók.
34 évesen 23 gól 8 assist-nál tart, sokan ezt egyszer nem tudják megcsinálni életükben , nem hogy ennyi idősen, pl. Az agyatlan Dembele akinek annyi gólja van mint a kb. fél éve nem játszó ifiből felhozott Fati-nak, Griezmann-ról már nem is beszélve.
Nyilván egyedül verje meg a Real-t , akik ellen kimegyünk full feltolt védelemmel és annyit kell csak csinálniuk, hogy előre rúgják a labdát Vinicius felé az meg lefutja Mingut...hát Koemannak is sok esze van, de nyilván Messi találta ki a taktikát is.
Valószínűleg 50-100 év múlva sem lesz ilyen kaliberű játékos, ha lesz nem hiszem, hogy pont a barcaban, erre őt kell elküldeni. Gyönyörű
+1Nero. írta: ↑2021.04.11. 01:15:20Unalmas már hogy mindig ugyanazokat a köröket futjuk. Egyszer azt mondjuk hogy vitathatatlanul minden idők legjobbja, amikor meg van egy gyengébb meccse ő az első aki átadólistára kerül.
11 a 11 elleni sport, nagyon nehéz egyedül felborítani a mérleg nyelvét állandóan.
Ha az a szöglet 2 centivel beljebb megy, akkor most azon vitatkoznánk hogy ez volt-e nagyobb gól vagy a Getafe elleni szóló, és követelnénk a Puskás-díjat.
Persze hogy túl van már a csúcson, de 34 lesz...
Az is érdekes hogy tőle meg Neymartól (ha jön) sajnálja mindenki a pénzt, de az nem baj hogy a Griezman-Dembele-Coutinho pakkra elment fél milliárd, és akkor a sok tucat kamu igazolásokról ne beszéljünk, akik egyenként lehet hogy nem, de összeségében sokat kóstáltak a klubnak.
Nyilván az érzelmeiddel nem lehet vitatkozni,mert,ha a fekete szerinted szép szín,akkor senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről. De azért pár dolog: Senki nem mondta,hogy el kell küldeni. Ha nem vennéd észre épp revolverezi a klubot és most nem nyilatkozik,hogy megy,vagy marad. Aki szerint szép volt a Messi korszak, de igazából 3 éve vége volt, az sem elküldené,hanem engedné,hogy csináljon amit szeretne és nem tennénk meg MINDENT, hogy maradjon.pep71 írta: ↑2021.04.11. 08:06:09A semmire itt tartani írják a nagy szakértők, akik ráadásul Barca szurkolók.
34 évesen 23 gól 8 assist-nál tart, sokan ezt egyszer nem tudják megcsinálni életükben , nem hogy ennyi idősen, pl. Az agyatlan Dembele akinek annyi gólja van mint a kb. fél éve nem játszó ifiből felhozott Fati-nak, Griezmann-ról már nem is beszélve.
Nyilván egyedül verje meg a Real-t , akik ellen kimegyünk full feltolt védelemmel és annyit kell csak csinálniuk, hogy előre rúgják a labdát Vinicius felé az meg lefutja Mingut...hát Koemannak is sok esze van, de nyilván Messi találta ki a taktikát is.
Valószínűleg 50-100 év múlva sem lesz ilyen kaliberű játékos, ha lesz nem hiszem, hogy pont a barcaban, erre őt kell elküldeni. Gyönyörű
Ha úsznánk a pénzben, elbírná a csapat. De így, hogy minden centért küzdeni kell, így erősen kérdéses, hogy mennyit ad nekünk, és mennyit visz el. Sajnálom, hogy ilyen egyáltalán megfordul a fejemben, mert nem győzök hálálkodni neki, de az ő érdeke is lehetne, hogy a csúcson hagyja itt a csapatot. Mondjuk arról már lecsúszott.
Ez szokott lenni a listák 1. helyén, és nem csoda.Leon írta: ↑2021.03.31. 23:46:02Baromi nehéz Messinél a legnagyobb góljáról beszélni de ezt tuti ott van a top között:
Ankara Messi:
https://www.youtube.com/watch?v=sGteJAB-OGA
És ebben még nincs is benne az a pár gólpasszal felérő kulcspassz, ami egyértelműen az adott gól kreatív kiindulópontja volt - pl. egy szélre brutális ütemben kidobott labda Albának, akinek a bepasszát Griez befejezi középen. Szerintem ha ezt a szintet nem is tartja, egy közel 1.00-ás gól és 0.40 gólpassz/meccset szerintem le tud majd hozni éves szinten, és még akár a kövi 1-2-ben is.
Hogyne tudnád. A zsiráfot is össze tudod hasonlítani a vízforralóval. Látod hogy különbözőek.ventiladors írta: ↑2021.03.23. 13:50:35Csak annyi problémám van ezzel, hogy a fényév az a távolság, az év az az idő mértékegysége. Nem tudom összehasonlítani a kettőt![]()
Csak annyi problémám van ezzel, hogy a fényév az a távolság, az év az az idő mértékegysége. Nem tudom összehasonlítani a kettőt
Áh azt nagyon max egy brutál Copaval, de egyébként valószínű BL győztes kapja sajnos.
Udvariasan jeleztem hogy nem értek vele egyet, és azt is, hogy nem gondolom, hogy én, vagy mások jobban tudnák mi az igazság. Más véleményen vagyunk, és fórumozunk