Teljesen mindegy, a Sevilla nem érdemel a negyedik helynél többet.
Azért azt jó tudni,hogy nem csak mi tudunk két gólt kapni nulla helyzetből.
Marad izgalmas a bajnokság.
Teljesen mindegy, a Sevilla nem érdemel a negyedik helynél többet.
sansz írta: ↑2021.05.04. 15:23:12Barcaforever írta: ↑2021.05.04. 08:58:56Egyszer látnám már, hogy a fontos mérkőzéseken "kihajtják a belüket". Én pont ezt a mentalitást hiányolom a csapattól.![]()
![]()
![]()
Egyfelől értem, a szurkolás érzelmi alapon működik, azzal meg nehéz vitatkozni(én meg az angol csapatokat utálom..)Barcaforever írta: ↑2021.05.04. 08:58:56Felőlem lehet 11 pap a Realban akkor se választanám semmilyen körülmény között az ő bajnoki címüket. Az meg, hogy 2. vagy 4. vagyunk szerintem senkit se érdekel, nincs semmilyen jelentősége.sansz írta: ↑2021.05.04. 08:07:11Elég érdekesen áll, a többségnek jobb lenne a negyedik hely,mint a második,csak azért,hogy aReal ne legyen bajnok.
Szerintem volt a mostaninál sokkal ellenszenvesebb a Real mindenestűl,mint most,hogy ennyire utálni kelljen. Törjön el a szomszéd sangria kancsója is esete![]()
Ezt áthoztam ide a bajnoki topikból.vinszentvega írta: ↑2021.05.03. 17:20:37Közben: https://www.nemzetisport.hu/spanyol_lab ... ot-2824255
Nem értem, de gondolom nem a tegnapi meccs volt a sorsdöntő, mert elég jól játszottak. Guedes-nek is megtalálta a helyét, szerintem életében nem játszott olyan jól, mint tegnap pl...
Ismerve az idei formánkat, azért erre nem kellett volna rászólnod.
Érdekes álláspont, valahol érthető is.Barcaforever írta: ↑2021.05.04. 08:58:56
Felőlem lehet 11 pap a Realban akkor se választanám semmilyen körülmény között az ő bajnoki címüket. Az meg, hogy 2. vagy 4. vagyunk szerintem senkit se érdekel, nincs semmilyen jelentősége.
Felőlem lehet 11 pap a Realban akkor se választanám semmilyen körülmény között az ő bajnoki címüket. Az meg, hogy 2. vagy 4. vagyunk szerintem senkit se érdekel, nincs semmilyen jelentősége.sansz írta: ↑2021.05.04. 08:07:11Elég érdekesen áll, a többségnek jobb lenne a negyedik hely,mint a második,csak azért,hogy aReal ne legyen bajnok.
Szerintem volt a mostaninál sokkal ellenszenvesebb a Real mindenestűl,mint most,hogy ennyire utálni kelljen. Törjön el a szomszéd sangria kancsója is esete![]()
Elég érdekesen áll, a többségnek jobb lenne a negyedik hely,mint a második,csak azért,hogy aReal ne legyen bajnok.
Jól összefoglaltad a lényeget.
Szerintem lélktanilag dobna a csapaton, ha le tudnánk győzni az Atleticot. Szóval én akkor is ezt választanám, ha ezzel a Realt segítenénk bajnoki címhez.Kassandra írta: ↑2021.05.03. 09:24:12Azért az élet nagyon izgi forgatókönyveket tud írni. Baromi sok dráma van a levegőben a hátralévő négy fordulóban, főleg a hétvégiben. Most az, hogy kinek milyen eredmény tetszene a 4 csapat szurkolói közül, az teljesen egyértelmű, nem kérdés. De sokkal izgibb diskurzus az, hogy két rossz közül ki mit választana; -második hely és Real Madrid arany (Barca és RM győzelem a hétvégén),
-vagy negyedik hely és Atlético arany (Tico győzelem a hétvégén)?
Persze, tudom a hétvégén még semm nem dől el, a maradék 3 fordulóban is bukhat bőven pontokat mind a 4 csapat. De csak elméletben, ha ez a két lehetőség közül lehetne csak választani ti mit mondanátok? Melyik a kisebb rossz?
Esetleg egy szavazást is lehetne kitenni erről ide a topicba.
Realtól csak BL meccseket meg a classicokat láttam, és néhány 10 percet a bajnoki rangadókból, tehát összességében lehet igazad van.Chino írta: ↑2021.05.03. 13:18:11A meccsek képe alapján pont nem reális. Nem tudom ki hány Real meccset nézett, de hogy a játékuk képe alapján mit érdemelnének arról lehetne vitát nyitni. A hajtás, tűz szintén hiánycikk, elég sok játékosnak maradt habfehér a meze a dagonyában is vagy csak élvezik a bérelt helyüket.Kalapos írta: ↑2021.05.03. 09:47:39Nyerjen a trikó, egy Real BL-bajnoki dupla után ami itt lenne...
De nem feltétlen leszünk 4-ek ha nyer az Atlético, mert a Real is verheti a Sevillát, vagy fordítva, szóval nem ebben a két végletben kell gondolkodni.
A meccseink képe alapján a 4. hely tök reális igazából![]()
Talán a Sevilla az, akiről el lehet mondani, hogy mind játékban, mind eredményességben erőn felül teljjesítenek.
A meccsek képe alapján pont nem reális. Nem tudom ki hány Real meccset nézett, de hogy a játékuk képe alapján mit érdemelnének arról lehetne vitát nyitni. A hajtás, tűz szintén hiánycikk, elég sok játékosnak maradt habfehér a meze a dagonyában is vagy csak élvezik a bérelt helyüket.Kalapos írta: ↑2021.05.03. 09:47:39Nyerjen a trikó, egy Real BL-bajnoki dupla után ami itt lenne...
De nem feltétlen leszünk 4-ek ha nyer az Atlético, mert a Real is verheti a Sevillát, vagy fordítva, szóval nem ebben a két végletben kell gondolkodni.
A meccseink képe alapján a 4. hely tök reális igazából![]()
Ez a rendszer az, ami sajnos nálunk jelenleg a legnagyobb hiánycikk.
Tavaly is ebben bíztunk, hátha elfogynak majd, aztán mégis láttuk mi lett a vége. Ott is mennyivel vezettünk féltávnál? 11 ponttal? Az utolsó 11 meccset nyerték zsinórban, ugyanezzel a kerettel.Chino írta: ↑2021.04.22. 12:09:22Én ezt nem mondanám. Sok szurkoló pont azon van kiakadva, hogy a csapat fele legtöbbször csak a mezt viszi ki a pályára. Elől pedig hiába vannak hiányzók, amíg nem Benzema az, addig gyakorlatilag tök mindegy ki játszik ott és ezt nem pozitív irányban értem.
A középpályán pedig nagyjából ugyanaz folyik, mint nálunk. Van 3 ember, akik csapágyasra vannak járatva, ha nem sérültek biztos helyük van a kezdőben. A Kroos-Modric- Casemiro trió agyba-főbe járatba, ott pedig komoly sérülések nem voltak. Egyelőre úgy-ahogy bírják, aztán lehet, hogy hirtelen el fogynak majd. Legalábbis Modric, azért csak 35. Igaz most van egy kisebb sérülése de nem komoly. Zidane-nak pedig ugyanúgy megvannak a szent tehenei, akiknek normális esetben nem lenne helyük a pályán.
Szóval ez a kimennek és felszántják a pályát távolról sem helytálló. Az pedig, hogy ott tudunk lenni szorosan mellettük/előttük inkább negatívum, mint pozitívum rájuk nézve. Ősszel egy olyan hátrányt szedtünk össze velük szemben is, amit simán meg kellett volna tartaniuk, pláne úgy, hogy egymás ellen ők vitték el a 3 pontot.
Az első hármasból szerintem ők állnak legrosszabbul a végső győzelemre tekintve, de erről inkább 3-4 forduló múlva lehet érdemben beszélni.
Hogy a kupadöntő mennyire lesz hatással a bajnokságra, arra nagyon kíváncsi leszek mindkét irányba kihathat.
Én ezt nem mondanám. Sok szurkoló pont azon van kiakadva, hogy a csapat fele legtöbbször csak a mezt viszi ki a pályára. Elől pedig hiába vannak hiányzók, amíg nem Benzema az, addig gyakorlatilag tök mindegy ki játszik ott és ezt nem pozitív irányban értem.Titinho írta: ↑2021.04.22. 08:50:53Talán ez azért van mert a Realnak és Zidanenak van egy rendszere ahova bárki kerül be a kezdőbe, tud teljesíteni.
Lehet nem szép foci, de mint maga a rendszer működik. Ezért is tudták egy Nacho-Militao párossal lehozni a Pool-Barca-Pool meccseket, a rendszer miatt.
Igaz most egy párszor játszottak ők is 352-ben, mert nincs középpálya sem, mint pl tegnap is.
De ugyanez megvolt nálunk is egy időben, főleg a Pep érában volt feltűnő. Ezért is tudtunk mi is egy Puyol-Touré-Piqué-Sylvinho hátvédsorral BL döntőt nyerni.
Csapategységben, alázatban magasan mindenki fölött állnak.